ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

آموزش بازی

راهنمای Microsoft Flight Simulator برای همه

من Microsoft Flight Simulator را بیشتر یک برنامه شبیه‌ساز پرواز واقع‌گرایانه می‌دانم تا بازی؛ شبیه سازی که همواره برای سخت افزار نسل بعد خود منتشر می‌شود و احتمالا خیلی‌ها شانس تجربه این شبیه ساز را ...

شیرین منظری
نوشته شده توسط شیرین منظری | ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۶:۰۰

من Microsoft Flight Simulator را بیشتر یک برنامه شبیه‌ساز پرواز واقع‌گرایانه می‌دانم تا بازی؛ شبیه سازی که همواره برای سخت افزار نسل بعد خود منتشر می‌شود و احتمالا خیلی‌ها شانس تجربه این شبیه ساز را به این زودی‌ها نداشته باشند. اما اگر شما از آن دسته‌ی محدودی هستید که سخت افزار مناسب و اینترنت پرسرعت دارید، این راهنما را از دست ندهید.

پیش از هر چیزی دوره آموزشی را تمام کنید

از آن جایی که Microsoft Flight Simulator یک شبیه ساز واقع گرایانه است، برخلاف بازی‌های هواپیمایی آرکید در این عنوان شما می‌بایست چیزهای زیادی را پیش از پرواز بدانید. برای یادگیری این جزییات می‌بایست حتما دوره تمرینی پرواز را تکمیل کنید.

Microsoft Flight Simulator دوره آموزشی

وارد شدن به بخش تمرینی برای من هم جذاب نیست؛ اما بخش تمرینی Microsoft Flight Simulator تقریبا تمام نکات مهم بازی را پوشش داده است. و به شکلی طراحی شده که هر چه زودتر شما را آماده پرواز کند. در این بخش تمرینی شما در طی هشت تمرین کوتاه با کنترل‌های اصلی، جابجایی، پرش و فرود آشنا خواهید شد. تکمیل دوره آموزشی چیزی حدود نیم ساعت از وقت شما را خواهد گرفت؛ اما در انتها شما قادرید با اعتماد به نفس کافی در آسمان پرواز کنید.

انتخاب هواپیمای مناسب

در بخش تمرینی پرواز، شما منحصراً از هواپیمای Cessna 152 استفاده خواهید کرد که دارای سرعت کروز 107 KTAS است. همانطور که در بخش تمرینی خواهید آموخت، این دامنه سرعت برای گشت و گذار در مناطق کوچک بسیار مناسب است. اگر قصد طی کردن مسافت‌های طولانی‌تر را دارید، هواپیماهای سریع‌تری را نیاز خواهید داشت. در ادامه نوع و علت استفاده از هرکدام از این هواپیماها را بررسی خواهیم کرد.

هواپیماهای ملخی (Propeller planes)

راهنمای Microsoft Flight Simulator - هواپیماهای ملخی (Propeller planes)

هواپیماهای ملخی مانند Cessna 152 برای پروازهای کوتاه ارتفاعات کم و با سرعت پایین مناسب هستند. اگر قصد گشت و گذار در مناطق متراکم شهری را دارید یا در تلاشید محل زندگی خود را بیابید، یک هواپیمای ملخی با سرعت کروز کمتر از 150 KATS انتخاب کنید.

هواپیماهای توربوپراپ (Turboprops)

راهنمای Microsoft Flight Simulator - هواپیماهای توربوپراپ (Turboprops)

توربوپراپ‌ها به نوعی شبیه هواپیمای ملخی هستند. با این تفاوت که سرعت و حداقل ارتفاع آن‌ها دو برابر بیشتر است. بعد از اینکه در پرواز با هواپیماهای ملخی به تسلط و تبحر نسبی رسیدید، زمان خوبی برای امتحان توربوپراپ‌هاست. این هواپیماها گزینه مناسبی برای عبور سریع از مناطق وسیعی مانند کوه، جنگل‌ یا دریاچه‌های بزرگ هستند.

هواپیماهای مسافربری و جت‌ها (Airliners & Jets)

راهنمای Microsoft Flight Simulator - هواپیماهای مسافربری و جت‌ها (Airliners & Jets)

برای طی مسافت های طولانی‌تر، هواپیمای مسافربری یا جت را در نظر بگیرید. هر دو گزینه سرعت هوایی چهار برابر قبلی و حداقل ارتفاع سه برابری دارند. از منظر سرعت، هواپیماهای مسافربری و جت‌ها شبیه یکدیگرند؛ اما تفاوت عمده در سایز، کنترل و هدایت آن‌ها را نیز متفاوت می‌کند. اگر قصد سفر میان قاره‌ای دارید، هواپیماهای مسافربری با توجه به مخزن سوخت بزرگتری که دارند بهترین گزینه هستند.

پرواز به هر نقطه‌ای از دنیا

یکی از جنبه‌های جالب توجه Microsoft Flight Simulator توانایی پرواز به هر جای دنیا است. حرکت به آسمان بالای برخی از زیباترین مکان‌های دیدنی جهان یا حتی خانه خود امری ساده است؛ اما چند نکته وجود دارد که باید پیش از حرکت آن‌ها را بدانید.

 Microsoft Flight Simulator پرواز به هر نقطه‌ای از دنیا

نقاط مهم و دیدنی جهان در این شبیه ساز Points of Interest نامیده می‌شوند. اگر هدف شما بررسی مکان‌های معروف یا شگفتی‌های طبیعی جهان است، تنها کافیست آن‌ها را در نقشه جهانی (World Map / Free Flight) جستجو کنید.

اگر مقصد شما یک مکان مشهور است، با استفاده از عملکرد جستجو از صفحه نقشه در حالت Free Flight می‌توانید آن را به راحتی پیدا کنید. هنگامی که مکان مورد نظر خود را پیدا کردید، نقشه بر روی آن بزرگ نمایی کنید تا به شما امکان تنظیم آن به عنوان مقصد را بدهد.

همه چیز درباره قابلیت توقف فعال (Active Pause)

یکی از ویژگی‌های مفید این بازی، Active Pause یا توقف فعال نام دارد. این ویژگی شما را قادر می‌سازد تا هواپیمای خود را در میان هوا متوقف کنید محیط پیرامون را مشاهده کنید. همه چیز را از زمان روز تا نوع آب و هوایی که در آن پرواز می‌کنید را بنا به سلیقه خود تغییر دهید. می‌توانید از این قابلیت برای پیدا کردن محلی خاص یا گرفتن اسکرین شات استفاده کنید.

البته توجه داشه باشید که این قابلیت بصورت پیش فرض دکمه‌ای ندارد و می‌بایست با زدن دکمه Escape وارد لیست Options شده و از زیر منوی Pause، پشت زبانه Controls این گزینه را فعال کنید.

از خدمات سرویس کنترل ترافیک لذت ببرید

ATC یا خدمات کنترل ترافیک هوایی امکانات جالب توجه‌ای به شما می‌دهند. پس حتما قبل از پرواز گزینه‌های آن را بررسی کنید. تغییر این تنظیمات کنترل ترافیک هوایی تاثیر عمده‌ای در پرواز شما نخواهد داشت، اما به شما امکان شنیدن پیام‌های رادیویی جالبی را می‌دهد. به وسیله این خدمات شما می‌توانید با برج‌های مراقبت و سرویس‌های کنترل ترافیک به وسیله رادیو ارتباط برقرار کرده و از آن‌ها خواسته‌هایتان را طلب کنید.

microsoft flight simulator atc

هر آنچه که به عنوان Tail Number خود بنویسید، روی هواپیمای شما نشان داده خواهد شد. این موضوع تفاوت خاص و قابل توجه‌ای در بازی ایجاد نکرده، اما دیدن کلمه مورد علاقه‌تان روی بدنه هواپیما می‌تواند جالب باشد. همچنین می‌توانید شناسه تماس (Call Sign) که معمولاً مجموعه ای از نویسه‌های است تعیین کنید تا تیم کنترل ترافیک برای شناسایی و ارتباط با شما از طریق رادیو، از آن‌ استفاده کنند.

نسخه آفلاین Microsoft Flight Simulator ارزشش را دارد؟

با توجه به وضعیت اینترنت در کشور ما، تفاوت‌های نسخه آفلاین با آنلاین این شبیه ساز از جمله سوالاتی بود که به کررات در بخش نظرات دیدم؛ پس یکبار با هم بررسی می‌کنیم.
شما می‌توانید بصورت کاملا آفلاین هم پرواز را تجربه کنید اما استفاد از ورژن آفلاین این بازی شما را از بسیاری ویژگی‌های فوق العاده این شبیه ساز محروم می‌کند.

این شبیه ساز به شکل زنده و با استریم از اینترنت می‌تواند شهرها و بافت‌ها را جزییات و کیفیت بالا برای شما بازسازی کند، آب و هوا و ترافیک هوایی را به شما نشان دهد و به شما امکان جسجو و کشف اتفاقات زنده در دنیا را دهد. در حالت آفلاین این شبیه ساز شهرها تماما به وسیله فتوگرامتریِ بعضا ناقص بازآفرینی شده‌اند. همچنین بافت موقعیت بر اساس تصاویر ماهواره‌ای از نقشه های بینگ تهیه شده‌اند؛ پس نمی‌توان انتظار دیدن جزییات را داشت و در بسیاری از موارد تنها هیبتی از ساختمان‌ها می‌توان دید. آب و هوای مناطق ثابت خواهد بود و ترافیک هوایی زنده را نمی‌توانید مشاهده کنید.

مقایست حالت آفلاین و آنلاین Microsoft Flight Simulator
مقایست حالت آفلاین و آنلاین Microsoft Flight Simulator

در حالت آفلاین تنها کاری که می‌توانیم انجام دهیم این است که این موارد را با اسکریپت‌های از پیش تعریف شده، شبیه سازی کنیم. و زمین را بر اساس مجموعه‌ای از بافت‌های پیش فرض برای یک مکان مشخص ببینیم. البته این بافت‌ها در همه مناطق به شکل کامل وجود ندارند؛ پس جواب من نه است! نسخه آفلاین این بازی هرگز نمی‌تواند کیفیت مناسبی از تجربه این شبیه ساز را برای شما فراهم سازد.

جوی استیک‌ لازم است؟

لزوما نه. اگرچه استفاده از یک جوی استیک مناسب می‌تواند کار شما را در هدایت و انجام حرکات روان‌تر به خصوص هنگام پرواز با هواپیماهای مسافربری بزرگ، آسان کند. امکان کنترل صاف موتور، دریچه گاز و دسترسی آسان به همه دکمه های مهم و هچنین برنامه ریزی آن‌ها از مواردی هست جوی استیک می‌تواند مفید واقع شود. با این حال مشکلی در شروع ماجراجویی‌های هوایی فقط با یک گیم‌پد یا ماوس و صفحه کلید وجود ندارد.

سیستم لول بندی، چالش و مرحله

چیزی به اسم مرحله و سیتم امتیاز بندی به آن شکلی که در بازی‌ها می‌بینیم وجود ندارد. Microsoft Flight Simulator 2020 به عنوان یک پلت فرم ایجاد شده است. در واقع این عنوان یک شبیه ساز پرواز است، نه یک بازی! گیم پلی اینجا به کیفیت پرواز، تعامل با هواپیماها، ترافیک هوایی و گشت و گذار در زمین خلاصه می‌شود. هیچ حالت شغلی یا سیستم لول بندی و پیشرفتی وجود ندارد. در واقع تنها عنصری که این عنوان را به یگ بازی شبیه می‌کند یک سری چالش های کوتاه است.

تفاوت نسخه‌ها

در حال حاضر Microsoft Flight Simulator در سه ورژن دیجیتالی عرضه می‌شود:

  • Standard
  • Deluxe
  • Premium Deluxe

تفاوت عمده این نسخه‌ها در تعدد و تفاوت هواپیماها و فرودگاه‌های موجود در این عنوان است. البته باقی ۳۷۰۰۰ فرودگاه پیش فرض موجود در بازی به شکل استریم زنده، تولید می‌شوند. نسخه استاندارد (Standard) شامل ۲۰ هواپیما و ۳۰ فرودگاه است. نسخه دلوکس (Deluxe) به شما ۲۵ هواپیما و ۳۵ فرودگاه ارائه می‌دهد. و در نهایت نسخه پریمیوم دلوکس (Premium Deluxe) به شما ۳۰ هواپیما و ۴۰ فرودگاه عرضه می‌کند. همچنین این شبیه ساز بصورت فیزیکی و در قالب ۱۰ دی‌وی‌دی نیز عرضه می‌شود.

تفاوت نسخه‌ها Microsoft Flight Simulator

مقاله‌ی بالا هرآنچه بود که شما برای شروع این شبیه ساز نیاز دارید بدانید. سعی کردم تا جای ممکن سوالات ایجاد شده کاربران را در قالب توضیحات بالا، ارائه کنم؛ اما اگر هنوز نقطه ابهامی برایتان وجود دارد، در بخش نظرات پاسخگوی شما خواهم بود.

بیشتر بخوانید:

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (13 مورد)
  • 01icy_Frame10
    01icy_Frame10 | ۳ اسفند ۱۴۰۰

    سلام،نسخه آنلاین این بازی الان یک سری تغییرات زنده نمیکنه نسبت به آفلاین؟!
    مثال:مثلا ۱ هفته پیش یک ساختمان تو آمریکا آتیش گرفته و ریزش کرده بعد ۱ هفته بعد از این اتفاق نسخه آنلاین رو آپدیت و اجرا کنم و تو بازی از اونجا رد بشم تو هوا میبینم که اونجا سوخته یا همون حالت قبلش که سالم بوده نشون میده؟؟؟!! جواب بدید لطفا ممنون میشم

  • MohammadAminTaheri
    MohammadAminTaheri | ۱۳ شهریور ۱۴۰۰

    سلام ، شما نسخه پرمیوم دلوکس دارید که 40 هواپیما داره؟ یا همون کرکی هست؟ یه سوال دیگه اینکه توی نسخه کرکی در صورت اتصال به اینترنت نقشه آنلاین میشه؟

    • 01icy_Frame10
      01icy_Frame10 | ۳ اسفند ۱۴۰۰

      یه حرف منطقی میگم برای سوأل آخر:
      داییم ۱ سال پیش داشت نسخه کرکی رو بازی میکرد و نسخه آنلاینش رو مفت بازی میکرد و وقتی آب و هوا و زمان رو live تنظیم میکرد به وقت واقعی میشد ولی بقیه شو برو از اینترنت جواب بگیر (: شاید درست گفتم /:

  • amid
    amid | ۱۰ آذر ۱۳۹۹

    mikhm bazi ro install konam eror unpacking mide

  • m.n1383141
    m.n1383141 | ۱۸ شهریور ۱۳۹۹

    یه سوال دارم . آیا اکانت توی پابجی و پابجی لایت یکی است؟ یعنی یک اکانت برای دو بازی استفاده میشه با فیس بوک؟

  • loops
    loops | ۱۷ شهریور ۱۳۹۹

    ببخشید من گیم پس خریدم و میخواهم بازی رو بریزم وقتی رو اینسال میزنم میگه درایو رو انتخاب کن بعدش که زدم هیچی نمیشه
    با نت های مختلف هم امتحان کردم سیستمم هم قویه حتی قند شکن و دی ان اس هم زدم لطفا کمک کنید

  • elshan
    elshan | ۱۷ شهریور ۱۳۹۹

    سلام الان نمیشه رایگان دانلود کرد ؟کرک نداره؟ والا. ۴۰ دلار نداریم

    • شیرین منظری
      شیرین منظری | ۱۷ شهریور ۱۳۹۹

      دوست عزیز تجربه کرک این بازی واقعا ارزشی نداره. شما میتونین ماهی زیر 100 ت هزینه کنید و گیمپس برای کامپیوتر تهیه کنید و این بازی و تعداد زیادی بازی دیگه رو داشته باشید.

      • Pvt-Ryan
        Pvt-Ryan | ۱۷ شهریور ۱۳۹۹

        چه فایده وقتی اینترنتشو نداریم

        • شیرین منظری
          شیرین منظری | ۱۷ شهریور ۱۳۹۹

          من با اینترنت سیمکارت امتحانش کردم و خوب بود!

          • Pvt-Ryan
            Pvt-Ryan | ۱۷ شهریور ۱۳۹۹

            جدی؟؟!!
            کدوم اپراتور

          • شیرین منظری
            شیرین منظری | ۱۷ شهریور ۱۳۹۹

            تهران - همراه اول

      • m.n1383141
        m.n1383141 | ۱۸ شهریور ۱۳۹۹

        پول نداریم... LOL . ممنون از مطالب خوبتون

مطالب پیشنهادی