ویجی لاگ: ریمیک، ریمستر، ریبوت و کالکشن چطور در صنعت بازیهای ویدیویی راه پیدا کردند؟
همانطور که دیزنی و بسیاری از استودیوهای سینمایی به بازسازی آثار کلاسیک خود و عرضه مجدد آن دچار شدند، این اتفاق هم در بازیهای ویدیویی رخ داده و بسیاری از ناشرین حالا به عرضه بازسازی ...
همانطور که دیزنی و بسیاری از استودیوهای سینمایی به بازسازی آثار کلاسیک خود و عرضه مجدد آن دچار شدند، این اتفاق هم در بازیهای ویدیویی رخ داده و بسیاری از ناشرین حالا به عرضه بازسازی و بازآفرینی بازیهای قدیمی و محبوب خود دست میزنند.
دیگر چند ماهی میشود که رسما وارد نسل نهم و جدید کنسولهای گیمینگ شدیم و در افتتاحیه این نسل هم شاهد چند بازسازی از جمله Demon Souls و فاینال فانتزی ۷ و حتی عرضه ریمسترهایی مانند Ni Oh Collection بودیم. گفته شده نسخه پنجم بازی محبوب GTA هم دوباره برای این نسل عرضه خواهد شد. این سندروم ساخت و عرضه بازیهای ریمستر و ریمیک و امثالهم از کجا به جان صنعت بازیهای ویدیویی افتاد؟ آیا اصلا برای این صنعت مفید است یا مضر؟ به درد گیمرها میخورد یا نه؟
در این ویدیو ابتدا به مفهوم این عبارات پرداختیم و سعی کردیم هر یک را با ذکر مثالی تشریح کنیم و سپس به برخی موارد مهم این عناوین پرداختیم. در ادامه این موضوع را واکاوی کردیم که اساسا این اتفاق از کی افتاد و چرا ناشرین به این ریمیکها و ریمسترها و مواردی مانند این چراغ سبز نشان دادند. سعی کردیم این مقوله را از دو زاویه نگاه بازیسازان و تیمها و همچنین گیمرها بررسی کنیم و در نهایت به بررسی نظرات مخالفین و موافقین این پدیده پرداختیم.
همین الان هم اگر به لیست بازیهای مهمی که در آینده عرضه میشوند نگاهی بیندازید، در بین آنها عناوین زیادی وجود دارد که در جرگه بازسازیها و یا بازآفرینیها و بازشکلگیریها قرار میگیرند، به نظر میرسد این پدیده در نسل نهم هم همچنان همراه گیمرها و بازیسازان است و بهتر است که بیشتر با آن آشنا شویم.
شما نظرتان درباره ساخت این گونه بازیها چیست؟ مخالف هستید یا موافق؟ نظرتان را در بخش کامنتها با ما در میان بگذارید و بگویید که بیشتر منتظر چه عنوانی از بازسازیهایی که قرار است در آینده دور و نزدیک عرضه شوند هستید.
تماشا کنید با بالاترین کیفیت در یوتوب ویجیاتو
تماشا کنید در آپارات ویجیاتو
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
اینکه بتونیم شاهکار های قدیمی رو با کیفیت بهتر تجربه کنیم خیلی هم عالیه ولی اگر بخواد برای دوشیدن بیش از حد گیمرا باشه《مخصوصا ریمستر که جز گرافیک بهتر معمولا چیز جدیدی ارائه نمیده.》به نظرم جالب نیست.
بنظرم ریمستر چیز خوبیه باعث میشه آیندگان بتوانند با کیفیت مطلوب خودشون بازیهای حالای مارو تجربه کنند.