سینماتیکت مرجع فروش بلیت سینماهای سراسر کشور
پس از یک فصل اکران موفق پاییزه، که فیلمهایی از ژانرهای گوناگون بر روی پرده سینما رفت و توانست مخاطبین و تماشاگران بسیاری را در سراسر ایران به سالنهای سینما بکشاند، اکنون در اواخر فصل ...
پس از یک فصل اکران موفق پاییزه، که فیلمهایی از ژانرهای گوناگون بر روی پرده سینما رفت و توانست مخاطبین و تماشاگران بسیاری را در سراسر ایران به سالنهای سینما بکشاند، اکنون در اواخر فصل پاییز و ابتدای زمستان همچنان شاهد اکران دیگر آثار سینمایی هستیم که این خود نویدبخش یک فصل پر رونق دیگر برای سینماهای ایران خواهد بود. از میان آثاری که به زودی شاهد اکران آنها بر روی پردهی سینماها خواهیم بود، میتوانیم به آثار مهمی همچون «بیهمه چیز» و «صحنهزنی» اشاره کنیم. در کنار این دو فیلم باید از فیلم «جنایت بیدقت» هم اسم برد که از ۱۷ آذرماه بر روی پرده رفته است. برای تهیهی بلیت فیلمها میتوانید به سایت سینماتیکت مراجعه کرده و بلیت فیلم مورد نظر خود را آنلاین تهیه نمایید.
در ادامه به صورت کوتاه و مختصر به معرفی این فیلمها میپردازیم.
فیلم «بی همه چیز»
فیلم سینمایی بی همه چیز ساختهی محسن قرائی سومین فیلم بلند او پس از دو فیلم خسته نباشید و سد معبر است. قرائی که پس از تجربهی موفق همکاری با محمد داوودی در نوشتن فیلمنامهی فیلم «قصر شیرین» به کارگردانی رضا میر کریمی، اینبار نیز با همکاری داوودی به سراغ فیلمنامهای اقتباسی بر اساس نمایشنامهی معروف فردریش دورنمانت، «ملاقات با بانوی سالخورده»، رفتهاست. نتیجهی این همکاری مشترک، سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامهی اقتباسی از جشنوارهی سی و نهم فجر را برای آنان و فیلم «بی همه چیز» به ارمغان داشت.
فیلم «بی همه چیز» همانند نمایشنامهی «ملاقات با بانوی سالخورده» در روستایی کوچک رخ میدهد که اهالی شهر دستبه گریبان مشکلات اقتصادی و مالی هستند. در این میان زنی متمول و ثروتمند به نام لیلی، با بازی بسیار خوب هدیه تهرانی، که سابق بر این در این روستا زندگی میکرده است، پس از سالها به درخواست معتمد شهر به زادگاهش بازگشته است. حضور زن ثروتمندی چون او در این روستای بحرانزده، برای اهالی نویدبخش رفع مشکلاتشان میتواند باشد. همانگونه که انتظار میرود زن قصد یاری مردم و رفع مشکلات اقتصادی آنان را دارد اما برای این کار شرطی قرارداده که انجام آن شهر را به هم میریزد و اوضاع را برای معتمد شهر سخت و پیچیده میکند.
از نقاط قوت این فیلم باید به بازی بسیار خوب گروه بازیگران فیلم، چه در نقشهای اصلی و چه در نقشهای فرعی، اشاره کرد. با توجه به آنکه فیلم «بی همه چیز» را میتوان جزو آثار پر بازیگر سینمای ایران برشمرد، هدایت کردن و هماهنگ نمودن بازیگران کاری دوچندان سختتر است که این مهم را محسن قرائئ به خوبی از عهدهاش برآمده است. از بازیگران فیلم «بی همه چیز» میتوان، به پرویز پرستویی، هدیه تهرانی، هادی حجازیفر، باران کوثری، مهتاب نصیرپور، پدرام شریفی، لاله مرزبان، بابک کریمی و غیره اشاره کرد.
در سینمای ایران اقتباس از آثار ادبی چندان مورد اقبال نیست و کمتر صورت میپذیرد، از همین روی فیلم «بی همه چیز» را با وجود داشتن ضعفهایی در فیلمنامه، باید به فال نیک گرفت و امیدوار بود که در آینده، بیشتر شاهد اقتباس از آثار ادبی در سینما باشیم.
فیلم «جنایت بیدقت»
در مورد این فیلم با توجه به سابقهی کارگردانش، شهرام مکری، انتظار فیلمی متفاوت با آثار معمول و سینمای بدنه را باید داشت. اگرچه که نباید فراموش کرد، که آثار مکری با وجود آنکه دارای ساختاری متفاوت و فرمالیستی هستند که سبک روایت در آنها گاه پیچیده و تو در توست، اما همین پیچیدگی و متفاوت بودن سبب علاقهمندی و جذب مخاطبین میشود. جدای از طرفداران این سبک سینما و اهالی سینما، در میان برخی از مخاطبین عام نیز، این سبک از فیلمسازی دارای جذابیتهایی است که سبب میشود آنها نیز مشتاق دیدن این فیلم بر روی پرده سینما باشند. گواه این مدعا نیز استقبال از دو اثر قبلی مکری، «گربه و ماهی» و فیلم «هجوم»، است. این دو فیلم در زیر گروه آثار گروه «هنر و تجربه» پیشتر اکران شده بودند و فروش بالای آنها در این زیر گروه «هنر و تجربه» مهر تاییدی بر این ادعاست.
فیلم«جنایت بی دقت» که در هفتاد و هفتمین جشنوارهی بینالمللی فیلم ونیز حضور داشت، توانست جایزهی بهترین فیلمنامه را از سوی منتقدین به خانه ببرد. موضوع فیلم در حقیقت در ستایش سینماست و داستانش در داخل سالن سینما و حضور تماشاگران فیلمی پیش از شروع فیلم آغاز میشود. تماشاگران در حال صحبت هستند و پس از آنکه فیلم بر روی پرده شروع میشود داستان هر یک از آنان به داستان فیلم گره میخورد و ماجراهایی تو در تویی را رقم میزند.
فیلم «صحنه زنی»
کارگردان جوان فیلم صحنه زنی به سراغ ایدهای جدید و کمتر پرداخته شده در سینمای ایران رفته است. علیرضا صمدی که علاوه بر کارگردانی این فیلم نویسندگی آن را نیز بر عهده داشته است، جعل صحنهی تصادف و گرفتن خسارت از بیمه را توسط گروهی خلافکار دستمایهی کار خود در این فیلم قرار داده است. داستان فیلم با ورود زنی به نام لیلا به زندگی رئیس این باند خلافکار تغییر میکند.
در فیلم «صحنهزنی» بازیگرانی همچون مهتاب کرامتی، بهرام افشاری، مجید صالحی، لیندا کیانی، پیام احمدی نیا، محمد نادری، امید روحانی، حمیدرضا نعیمی و آتش تقی پور به ایفای نقش پرداختهاند.
این فیلم که پیشتر در سی و هشتمین جشنوارهی بینالملل فیلم فجر در بخش مسابقه حضور داشت، توانست سیمرغ نقرهای بهترین کارگردانی را کسب نماید.