ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

پیشرفت‌های ایکس باکس اسکارلت به بهبود گرافیک بازی‌ها محدود نمی‌شود

وقتی صحبت از نسل بعدی کنسول‌ها می‌شود، اولین موضوعی که به ذهنمان می‌رسد به بهبود گرافیکی بازی‌ها برمی‌گردد. در حال حاضر تعداد معدودی بازی‌ هستند که می‌دانیم برای پلی استیشن 5 و ایکس باکس بعدی ...

شایان کرمی
نوشته شده توسط شایان کرمی | ۱۰ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۵

وقتی صحبت از نسل بعدی کنسول‌ها می‌شود، اولین موضوعی که به ذهنمان می‌رسد به بهبود گرافیکی بازی‌ها برمی‌گردد. در حال حاضر تعداد معدودی بازی‌ هستند که می‌دانیم برای پلی استیشن 5 و ایکس باکس بعدی عرضه می‌شوند و به همین دلیل تا حدودی با گرافیک بازی‌ها آشنایی داریم. البته به عقیده مدیر ایکس باکس فیل اسپنسر، به جز گرافیک، نحوه بازی شدن عناوین هم در ایکس باکس اسکارلت اهمیت خواهد داشت.

در جدیدترین شماره فامیتسو، اسپنر طی مصاحبه‌ای گفت که بخشی از هدف اصلی ایکس باکس بعدی ارتقای گرافیک بازی‌های کنسولی است اما هدف ایکس باکس اسکارلت تنها به این مورد محدود نخواهد شد. در واقع اسپنسر می‌خواهد که کاربران هنگام تجربه بازی‌ها «حس خوب» بیشتری داشته باشند.

به عبارتی دیگر، باید منتظر باشیم که بازی‌ها به شکل بهتری در این کنسول اجرا شوند و ظاهرا کمتر از گذشته شاهد مشکلاتی مثل افت فریم خواهیم بود. در واقع ایکس باکس اسکارلت نه تنها برای ساخت بازی‌هایی با گرافیک بهتر، بلکه برای تجربه بدون دغدغه و لذت بیشتر از آن‌ها هم خواهد بود.

ایکس باکس اسکارلت

در همین راستا، طبق اعلام یکی از بازی‌سازهایی که به سخت افزار کنسول‌های بعدی دسترسی پیدا کرده، پهنای باند بالاتر در کنسول‌های نسل بعدی زمان لازم برای بهینه سازی بازی‌ها را کاهش می‌دهد. در واقع این قضیه باعث می‌شود که توسعه دهندگان وقت بیشتری برای ساخت خود بازی داشته باشند.

یکی از مهم‌ترین مشکلاتی که ایکس باکس وان با آن دست و پنجه‌ نرم می‌کرد به کمبود بازی‌های انحصاری برمی‌گشت. جدا از آن که ایکس باکس اسکارلت و پلی استیشن 5 احتمالا از نظر سخت افزاری تفاوت چندانی با یکدیگر نخواهند داشت، باید منتظر ماند و دید که وضعیت بازی‌های انحصاری ایکس باکس طی نسل آینده تا چه اندازه بهتر خواهد شد. از سوی دیگر مایکروسافت در حال توسعه پروژه استریم خود است تا کاربران بدون نیاز به داشتن سخت افزار خاصی، بتوانند بازی‌ها را روی هر دستگاهی استریم کنند.

از موضوع سخت افزار که بگذریم، یکی از چالش‌های اصلی مایکروسافت و سونی در عرضه کنسول‌های بعدی خود، قیمت‌گذاری آن است که ظاهرا تحت تاثیر تعرفه‌های وارداتی ترامپ روی محصولات الکترونیکی تولید شده در چین قرار خواهد گرفت. برای مثال اخیرا سونی هشدار داده که ممکن است پلی استیشن 5 در آمریکا قیمت بیشتری نسبت به سایر نقاط دنیا داشته باشد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی