ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

بهترین سرویس های استریم گیم
اخبار و مقالات

بهترین سرویس های استریم گیم

"یکی از سخت ترین کارهای دنیا استریم بازی در ایران است." شاید اگر اهل دیدن استریم بازی باشید، این جمله چندین بار از گیم استریمرهای ایرانی در پلتفرم‌های مختلف شنیده‌اید. اما آیا به راستی این ...

تیم ویجیاتو
نوشته شده توسط تیم ویجیاتو | ۲۱ دی ۱۴۰۱ | ۲۲:۰۰

"یکی از سخت ترین کارهای دنیا استریم بازی در ایران است." شاید اگر اهل دیدن استریم بازی باشید، این جمله چندین بار از گیم استریمرهای ایرانی در پلتفرم‌های مختلف شنیده‌اید. اما آیا به راستی این کار سخت است؟! اگر علاقه به انجام اینکار را دارید و با شنیدن این جملات دلسرد شده‌اید؛ بهتر است تا تنها چند دقیقه وقت خود را برای خواندن این مقاله بگذارید. پس همراه ما باشید تا هر آنچه از بهترین سرویس های استریم گیم را که باید بدانید را به شما بازگو کنیم.

قدم نخست؛ آیا درک ما از کلمه استریم درست است؟

عامیانه‌ترین مفهوم استریم (Stream)؛ پخش زنده است. این قابلیت یعنی اشتراک‌گذاری فایل‌های دیجیتالی بین کاربران در سریع‌ترین زمان ممکن، بدون نیاز به دانلود و ذخیره فایل. شما در این فناوری می‌توانید به صورت زنده و برخط تمامی ویدیوها یا فایل‌های چند رسانه‌ای را در لحظه تماشا کنید.

نام این کار در پلتفرم‌های مختلف ممکن است متفاوت باشد. برای مثال همه می‌دانند که لایو (Live) در اینستاگرام به معنی تماشای زنده یک فرد در پروفایل شخصی‌اش است. این روزها قابلیت استریم در پلتفرم‌های متعددی وجود دارد. بسیاری از سرویس‌ها و شرکت‌ها جدیدترین اخبار و به‌روزرسانی‌هایشان را در قالب نمایش‌های زنده یا استریم نمایش می‌دهند. از زمان فراگیری کووید-۱۹ شاهد گسترش استریم طی سال‌های اخیر بوده‌ایم و کاربران بیش‌تر از گذشته با این نوع از محتوا ارتباط داشته‌اند.

بهترین سرویس های استریم گیم

تاریخ ۱۳ ساله استریم در یک پاراگراف

برای اولین بار سیستم استریمینگ در سال ۲۰۱۰ به صورت جهانی عرضه شد. این فناوری به سرعت رونق گرفت و تنها بعد از یک سال برای اولین بار پلتفرم مخصوص گیمرها تحت عنوان توییچ (Twitch) به وجود آمد. از آن سال تا الان بیشتر نرم افزارهای چند رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی به سمت استفاده از این سرویس روی آورده‌اند.

امکان استریم بازی در ایران وجود دارد؟

یکی از سوالاتی که شاید در ذهن تمامی گیمرهای ایرانی که تازه وارد این حرفه شده‌اند همین موضوع است. کشور ایران پتانسیل بسیار بالایی از لحاظ پلیرها دارد. البته که به دلایل مختلف بیشتر کسانی که می‌خواهند به صورت حرفه‌ای در سرویس های استریمینگ خارجی کار کنند؛ مجبور به ترک کشور می‌شوند. شرایط این روزهای ایران و وضعیت اینترنت باعث شده تا بسیاری از کاربران قید استریم کردن یا تماشای استریم را بزنند.

البته پلتفرم‌های داخلی زیادی هستند که می‌توانند برای شروع به کمک کاربران تازه‌کار بیایند. در این مطلب نگاهی به بهترین سرویس های استریم گیم در جهان می‌اندازیم و یکی از پلتفرم‌های برتر داخلی را نیز به شما معرفی می‌کنیم.

مطلب پیشنهادی
آینده‌ی دیزنی پر از سوال و تردید است
مشکلاتی که کمپانی دیزنی با آن‌ها روبروست

راویتو؛ تضمین کسب درآمد از بازی به راحت‌ترین شکل ممکن

بهترین سرویس های استریم گیم

سرویس استریم راویتو؛ یکی از پلتفرم‌های ایرانی است که به تازگی امکاناتی را برای گیمرهای سراسر ایران فراهم کرده تا بتوانند به راحتی و بدون دردسر هم Game Streaming با سرعت بالا را تجربه کنند و هم بتوانند از ترافیک مصرفی دنبال‌کنندگان خود درآمد کسب کنند. سرویس استریم راویتو در زمینه درآمدزایی برای گیمرهای داخل ایران سریع‌ترین روش‌ها (کسب درآمد از حجم، کسب درآمد از تبلیغات بنری و کسب درآمد از فروش بلیت) را در نظر گرفته است. شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت راویتو مراجعه کنید.

توییچ؛ بهشت گیمران جهان

بهترین سرویس های استریم گیم

همانطور که بالا گفتیم پلتفرم توییچ (Twitch) به عنوان اولین سیستم پخش زنده تخصصی برای گیمرها به بازار آمد. این پلتفرم استریم به قدری در جهان محبوب شد که تمامی گیمرها از سراسر دنیا را به خود جذب کرد. توییچ در حال حاضر بیشتر از ۸ میلیون نفر استریمر دارد و روزانه حدود ۲.۵ میلیون بازدید همزمان از استریم‌ها در آن صورت می‌گیرد. فارغ از بحث فیلترینگ، لازم به ذکر است بدانید که درآمدزایی مستقیم از توییچ در ایران برای گیمرها کمی سخت محسوب می‌شود و چالش‌های خاص خود را دارد. اما همچنان توییچ طی سال‌های اخیر پلتفرم اول کاربران ایرانی برای استریم و تماشای استریم بوده است.

یوتوب گیمینگ؛ گوگل وارد می‌شود

بهترین سرویس های استریم گیم

اگر اهل استریم دیدن یا استریم کردن بازی‌ها باشید قطعا نام یوتوب گیمینگ (Youtube Gaming) به گوشتان خورده است. در سال ۲۰۱۵ گوگل تصمیم به ایجاد چالشی برای خود و سرویس توییچ گرفت. این شرکت که نمی‌خواست از قافله گیمرها عقب بماند، از دل یوتوب پلتفرم اختصاصی Youtube Gaming را طراحی و عرضه کرد. همچنان این سرویس به فعالیت خود ادامه می‌دهد و تلاش می‌کند بخش بزرگی از بازار جهانی استریم را از آن خود کند. این کار با همکاری استریمر‌های بزرگی مانند دکتر دیسرسپکت طی سال‌های گذشته پیشرفت خوب و چشمگیری داشته.

شکست بزرگ مایکروسافت با میکسر

بهترین سرویس های استریم گیم

یکی دیگر از سرویس های استریم که توسط شرکت مایکروسافت توسعه یافته شد؛ پلتفرم میکسر (Mixer) بود. مایکروسافت تلاش کرد با قراردادهایی اختصاصی بتواند پلتفرم جدیدش را پروموت کرده و وارد بازار رقابت با توییچ و یوتوب گیمینگ شود. برای اینکار نینجا (Ninja) و شرود (Shroud) که دو استریمر بزرگ و مشهور توییچ محسوب می‌شدند با پیشنهادهایی کلان به صورت اختصاصی وارد پلتفرم میکسر شدند. متاسفانه سیاست‌های انحصاری مایکروسافت در قبال میکسر جواب نداد و درنهایت این پلتفرم شکست خورد و منحل شد.

پلتفرم فیسبوک گیمینگ؛ متا موفق می‌شود؟

بهترین سرویس های استریم گیم

یکی از جدیدترین سرویس های استریمینگ در جهان که نتوانست در رقابت با توییچ حتی نزدیک هم شود؛ سرویس استریم Facebook Gaming بود. فیسبوک هنوز به موفقیت پلتفرم استریمینگش اعتماد دارد و تلاش می‌کند با تبلیغات در مراسم‌های بزرگ دنیای ویدیوگیم مانند مراسم گیم آواردز آن را به مخاطبان بیشتری معرفی کند. در حال حاضر استریمرهای زیادی وجود دارند که به صورت انحصاری روی این پلتفرم مشغول تولید محتوا هستند و متا نیز به آینده پلتفرم خود برای تبدیل شدن به یکی از بهترین سرویس های استریم گیم امیدوار است.

مطلب پیشنهادی
تولید محتوای صوتی را بهبود ببخشید
هرآنچه که باید پیش از خرید میکروفن تولید محتوا بدانید | زمستان ۱۴۰۲
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • TLOU_FAN
    TLOU_FAN | ۲۲ دی ۱۴۰۱

    با این وضع فیلترینگ که قندشکن پیدا نمیشه کار کنه و غیره همون آپارات پرمخاطب مونده که کلی عیب و ایراد داره و مردم هم چاره ای جز رفتن به اون ندارن واقعا این فیلترینگ و کمبود قندشکن خیلی به نفع آپارات بود

مطالب پیشنهادی