معرفی ۵ نرمافزار برای خواندن کمیک در کامپیوتر
[vc_row][vc_column][vc_column_text] در مقاله قبلی، 6 اپلیکیشن برتر برای خواندن کمیک در اندروید را برای شما معرفی کردیم. حالا قصد داریم در این مطلب شما را با چند نرمافزار برای خواندن کمیک در کامپیوترهای شخصیتان آشنا ...
در مقاله قبلی، 6 اپلیکیشن برتر برای خواندن کمیک در اندروید را برای شما معرفی کردیم. حالا قصد داریم در این مطلب شما را با چند نرمافزار برای خواندن کمیک در کامپیوترهای شخصیتان آشنا کنیم.
دنیای نرمافزارهای کامپیوتری دنیایی تقریباً بدون حد و مرز است که با وجود انواع نرمافزارها و شبیهسازها، میتواند گستره وسیعی از انتخابها را برای کاربرانش فراهم آورد. در این مقاله قصد داریم پنج نرمافزار برای خواندن کمیک در کامپیوتر که از بقیه موارد مناسبتر هستند را معرفی کنیم.
پس اگر ترجیح میدهید که کمیک خواندن را با استفاده از سیستمهای کامپیوتر شخصی خود تجربه کنید به شما پیشنهاد میکنیم در ادامه با ویجیاتو همراه باشید.
ComicRack
ComicRack علاوه بر این که یکی از گزینههای کمیک خواندن بر روی گوشیهای هوشمند است، از نرمافزارهای مناسب برای خواندن کمیک بر روی کامپیوترها نیز محسوب میشود.
این نرمافزار کمیک خوان فرمتهای کاملی از فایلهای کمیکی مثل CBR، CBZ، CBT، PDF و حتی کمیکهایی که به صورت تصویر در فایل ZIP قرار گرفتهاند را پیشتیبانی میکند.
همچنین قابلیت باز کردن چندین تب (Tab) یا زبانه برای پیش بردن همزمان چند کمیک از ویژگیهای ComicRack به شمار میرود. با این قابلیت هر تعداد کمیک را که بخواهید میتوانید با هم باز کنید و در صورت بستن نرمافزار و باز کردن مجدد آن، تمام کمیکها از جایی که نیمه کاره رهایشان کردید ادامه پیدا میکنند.
حالت فول اسکرین ComicRack ویژگی نسبتاً مخصوص دیگری به حساب میآید که شما را از شر تسک بار و منوهای محیط سیستم عامل ویندوز خلاص و تمام تمرکز را روی خودِ نرمافزار منعطف میکند.
هر چند شاید تنها نکته منفی این نرمافزار پشتیبانی نکردن از سیستم عاملهای لینوکس و مَکاواِس باشد.
Comic Seer
Comic Seer میتواند جایگزین مناسب ComicRack برای کاربران لینوکس باشد. هر چند این نرمافزار را میتوان برای ویندوز نیز دریافت کرد. با استفاده از این نرمافزار اکثر فرمتهای کمیکهای دیجیتال و همینطور فایلهای تصویری را میتوانید باز کنید.
Comic Seer هم مانند نرمافزار قبلی با استفاده از قابلیت زبانهبندی (تبها) میتواند چندین کمیک را همزمان باز کند و با خروج از نرمافزار باز هم صفحات را در همان حالتی که قرار داشتند، ذخیره نگه دارد.
در قسمت زوم و نمایش صفحات، Comic Seer تواناییهای بالا و در عین حال با کاربری ساده را به نمایش میگذارد. تا 4 برابر زوم را در این نرمافزار شاهد هستیم. با یک کلیک راست ساده، چه در محیط کلی و چه در حالت بدون مزاحم، یک ذرهبین در اختیار کاربر قرار میگیرد که کار خواندن متون ریز را بدون این که نیاز به بزرگنمایی کل صفحه باشد، ساده میکند.
Icecream Ebook Reader
همانطور که از اسم Icecream Ebook Reader مشخص است، بیشتر با یک نرمافزار طرف هستیم که به عنوان ریدر کتابهای دیجیتالی شناخته میشود تا یک نرمافزار برای خواندن کمیک ولی با وجود پشتیبانی چند فرمت از فرمتهای رایج کمیکهای دیجیتالی، ممکن است عدهای آن را گزینهای مناسب برای تشکیل یک کتابخانه دیجیتالی در رایانه شخصیشان ارزیابی کنند.
منوی اصلی این نرمافزار امکان این را میدهد که فایلها را به «کتابخانه» خود اضافه کرده و از دردسر گشت و گذار در محیط فایلها و هارد کامپیوتر خود خلاص شوید و به سرعت کتاب (یا در بحث ما کمیک بوک) مورد نظر خود را پیدا کرده و مطالعه کنید. دستهبندی فایلهایتان بر اساس اسم فایل، اسم نویسنده، میزان پیشرفت در مطالعه، تاریخ افزودن و... از موارد کاربردی کتابخانه این نرمافزار است.
از آن جایی که Icecream Ebook Reader یک نرمافزار اختصاصی مطالعه کمیک بوک نیست پس نمیتوان انتظار بسیاری از قابلیتهای زوم و نمایش صفحاتی که در کمیک خوانهای معمولی دیدهایم را در آن بکشیم. اکثر قابلیتهایی که این نرمافزار در اختیار میگذارد ساده و نسبتاً ابتدایی هستند.
البته برای دسترسی به امکانات کامل این برنامه باید نسخه Pro آن را خریداری کرد.
MComix
اگر بین نرمافزارهای پر زرق و برق به دنبال موردی هستید که با امکانات کافی و ساده شما را پشت کامپیوترتان وارد دنیای کمیکها کند، MComix میتواند گزینهای مناسب برایتان باشد.
بعد از اضافه کردن کمیکهای روی کامپیوترتان به «کتابخانه» این نرمافزار، دیگر دردسری برای پیدا کردن آنها از مسیرهای مختلف سیستمتان را نخواهید داشت و فقط یک کلیک تا شروع مطالعه کمیکها فاصله دارید.
در محیط ساده MComix که در اختیار کاربر گذاشته شده گزینههایی مثل «Manga Mode» برای طرفداران کمیک بوکهای آسیایی و همینطور گزینه ذرهبین برای راحتی بیشتر در خواندن متنهایی که شاید برای صفحه نمایش کامپیوترتان کوچک باشند، تعبیه شده است.
YACReader
اگر شما هم یکی از کاربران مَکاواِس باشید احتمالاً تا اینجای مقاله از معرفی یک نرمافزار کمیک خوان برای سیستم عامل خود ناامید شدهاید. اما باید به شما بگوییم که YACReader به فکر کاربرانی چون شما بوده و علاوه بر نسخه ویندوز و لینوکس، یک نسخه از این نرمافزار هم برای سیستم عامل مکاواس منتشر شده است.
در YACReader یک محیط خیلی ساده شاهد هستیم و شاید برای کسانی که به محیط خاص مکاواس عادت کردهاند کمی توی ذوق بزند. با این وجود اما این نرمافزار به خوبی از عهده وظایفش برمیآید و حتی در دل سادگی خود قابلیتهای جذابی را نیز گنجانده است.
با نوار ابزاری که این نرمافزار در اختیار قرار داده، میتوانید حالت خواندن راست به چپ را فعال کنید تا بتوانید راحتتر سراغ کمیکهای آسیایی بروید. پیشنمایش صفحات با حالت شناور و دیکشنری YACReader نیز از قابلیتهای کاربردی این نرمافزار است که به شما در خواندن کمیکهایتان کمک خواهد کرد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
سلام و خسته نباشید برنامه ای که معرفی کردید(MComix) بسیار عالیه خیلی ممنون *_*