۸ نکتهای که باید پیش از تجربه Death Stranding بدانید
دیگر چیزی به زمان عرضه یکی از مورد انتظارترین بازیهای نسل هشتم یعنی Death Stranding باقی نمانده و بازی جمعه همین هفته در ۱۷ آبان ۱۳۹۸ عرضه خواهد شد. خوشبختانه نقدهای بازی هم منتشر شده ...
دیگر چیزی به زمان عرضه یکی از مورد انتظارترین بازیهای نسل هشتم یعنی Death Stranding باقی نمانده و بازی جمعه همین هفته در ۱۷ آبان ۱۳۹۸ عرضه خواهد شد. خوشبختانه نقدهای بازی هم منتشر شده و بازی توانسته به میانگین نمرات خوبی دست پیدا کند. برای همین خیلی از ما همین حالا منتظریم که ثانیهها به پایان برسند و پای تجربه بازی بنشینیم. اما قبل از اینکه جدیدترین ساخته کوجیما به صورت رسمی منتشر شود، پیشنمایش Death Stranding ما را که در قالب ۸ نکته نوشته شده، از دست ندهید.
- 1 Death Stranding یکی از سیاسیترین بازیهای تاریخ است
- 2 جهان بازی به مرور توسط گیمرها تغییر میکند
- 3 این جهان متفاوت با موتور گرافیکی بازی Horizon Zero Dawn پردازش میشود
- 4 Death Stranding معرف یک ژانر تازه است
- 5 در Death Stranding گیم اور شدن معنی ندارد
- 6 بازیگران زیادی در Death Stranding ایفای نقش کردهاند
- 7 Death Stranding برای پیسی هم عرضه میشود
- 8 منتقدین نظرات متفاوتی در مورد Death Stranding دارند
Death Stranding یکی از سیاسیترین بازیهای تاریخ است
در یکی از عجیبترین دوران سیاسی تاریخ به سر میبریم. دونالد ترامپ میخواهد به دور آمریکا دیوار بکشد. بریتانیا برای جدایی از اتحادیه اروپا تلاش میکند و به دنبال این است که ارتباطات خود را با ملتهای دیگر قاره سبز به حداقل برساند. به بیان دیگر در دورهای به سر میبریم که دولتها دارند در مسیر منزوی شدن حرکت میکنند و این قضیه یک نتیجه خواهد داشت: دوری انسانها از هم. Death Stranding دقیقا به همین موضوع میپردازد. بازی داستان آمریکای آشفتهای را روایت میکند که ایالتهایش پس از یک سری اتفاق راز آلود از هم گسستهاند و ارتباط میان مردم سخت و کند صورت میگیرد.
حالا برای انتقال یک پیام یا چند بسته بزرگ و کوچک باید از مسیرهای صعبالعبوری گذشت که به هیچ وجه عبور از آنها راحت نیست. این مسیرها در اصل استعارهای هستند از همان دیوارهایی که دولتها به دور خودشان میکشند و مسیرهایی که در بازی به وسیله نردبان ساخته میشوند همان کوره راهی است که ما را به مردم دولتهای دیگر متصل میکنند. برای همین کوجیما همیشه کنار اسم Death Stranding از واژه اتصال استفاده میکند و میخواهد با بازی تازهاش این را بگوید که اتصال انسانها به هم مهم است و نباید این موضوع را تبدیل به امری غیر ممکن کنیم. بله Death Stranding یکی از سیاسیترین قصههای مدیوم بازیهای ویدیویی را روایت میکند و اگر خوب به آن دقت کنید میبینید که داستان بازی به نوعی زندگی فعلی ما را به شکلی متفاوت به نمایش گذاشته.
جهان بازی به مرور توسط گیمرها تغییر میکند
همانطور که گفتم جهان Death Stranding پر است از مسیرهای صعبالعبور. مسیرهایی که با قدم گذاشتن در هر یک از آنها، سفرهای طولانی و مشقتباری آغاز میشوند. محیط بازی به هیچ وجه پیوسته نیست. مسیرها هر از گاهی قطع میشوند و اینجاست که باید تصمیم بگیرید مسیرتان را تغییر دهید یا مسیر خودتان را برای رسیدن به مقصد بسازید. نکته جالب اینجاست که این ویژگی محیط، با ایده اتصال کوجیما گره خورده. کوجیما میخواهد نشان دهد که دوری انسانها از هم اصلا به نفعشان نیست و بشر موقعی قدرتمند است که با هم نوعانش برای ساخت و پیشرفت جوامع همکاری کند.
برای همین او یک قابلیت آنلاین به بازی اضافه کرده که به لطف آن جهان بازی تبدیل به یکی از خاصترین جهانهای ساخته شده در بازیهای ویدیویی میشود. به طور کلی هر تغییری که در جهان Death Stranding ایجاد کنید، به نوعی روی بازی کاربران دیگر هم ایجاد میشود. این یعنی پس از گذشت مدتی، احتمالا جهان Death Stranding به طور کامل تغییر میکند و مسیرهای بسیاری برای رسیدن به اهداف مختلف بازی ساخته خواهند شد. به بیان دیگر، همه گیمرها باید با هم همکاری کنند تا جهان خام بازی که گذر از مسیرهایش اغلب سخت است، تغییر کند و تبدیل به جایی شود که سفر کردن در آن دیگر پیچیده نیست.
این جهان متفاوت با موتور گرافیکی بازی Horizon Zero Dawn پردازش میشود
طبیعتا وقتی کوجیما از کونامی جدا شد، دیگر به آن امکاناتی که ناشر ژاپنی در اختیارش میگذاشت، دسترسی نداشت. حالا کوجیما باید به دنبال استخدام نیرو برای استودیو تازه تاسیسش میبود و از آن مهمتر باید برای طراحی یک موتور گرافیکی قدرتمند اقدام میکرد. در همین دوران، بازی جدید گوریلا گیمز یعنی Horizon Zero Dawn منتشر شد که انصافا از نظر بصری یکی از بهترینهای نسل هشتم است.
از آنجایی که وظیفه انتشار Death Stranding با سونی بود، کوجیما از این فرصت استفاده کرد و با رایزنیهای مختلف توانست مجوز استفاده از موتور گرافیکی قدرتمند Horizon Zero Dawn که دسیما نام داشت را به دست آورد تا جهان عجیب و متفاوت بازی جدیدش توسط آن پردازش شود. برای اینکه کوجیما پروداکشنز بتواند آن خروجی مورد نظر را دسیما بگیرد، یک سری از کارمندان گوریلا گیمز هم به پروژه Death Stranding پیوستند تا همه چیز از نظر بصری به کیفیت مطلوبی برسد.
Death Stranding معرف یک ژانر تازه است
از زمان معرفی Death Stranding، کوجیما چیزهای زیادی درباره آن گفته. برای مثال وقتی که به Death Stranding نگاه میاندازید در اصل یک بازی اکشن سوم شخص را میبینید که با بسیاری از المانهای آن آشنا هستیم اما خود کوجیما در این باره نظر متفاوتی دارد. به گفته او Death Stranding ژانر جدیدی را تعریف میکند که استرند نام دارد. حالا اینکه ژانر استرند دقیقا چطور تعریف میشود، چیزی است که باید برای فهمیدن آن تا زمان عرضه بازی صبر کنیم.
در Death Stranding گیم اور شدن معنی ندارد
بله درست خواندید، در Death Stranding چیزی به اسم گیم اور وجود ندارد. البته مرگ در بازی وجود دارد اما نه به شکلی که ما به آن در بازیهای ویدیویی عادت کردیم. اگر در Death Stranding بمیرید یا گرفتار بیتیها شوید در جهان دیگری چشم باز میکنید و وارد دنیایی وارونه میشوید. در این جهان متفاوت که شباهت زیادی به دنیای مردگان دارد، چارهای ندارید به جز تلاش برای بازگشت به دنیای واقعی. جالب اینکه اگر در دنیای وارونه هم بمیرید، باز هم به دنیای واقعی برمیگردید اما منطقهای که در آن مرده بودید، تغییراتی اساسی میکند.
بازیگران زیادی در Death Stranding ایفای نقش کردهاند
در کل بازیهای کوجیما به خاطر بازیگران خوشنامی که در آنها ایفای نقش میکنند معروفند. خوشبختانه Death Stranding هم از این قضیه مستثنی نیست. چراکه در همان اولین تریلر بازی، متوجه شدیم که نورمن ریداس، بازیگر نقش دریل در سریال محبوب The Walking Dead، قرار است نقش کاراکتر اصلی Death Stranding را بازی کند. با انتشار تریلرهای بیشتر، لیست بازیگران Death Stranding رنگارنگتر هم شد.
بله مدس میکلسن و گیرمو دلتورو به نورمن ریداس پیوستند و فهمیدیم که هر دو آنها قرار است نقشی اساسی در جریان اتفاقات Death Stranding ایفا کنند. اما قضیه فقط به همین جا ختم نشد و کوجیما در آخرین تریلرهای Death Stranding نشان داد لیندزی وگنر، مارگارت کوالی، تامی ارل جنکینز، لئا سیدو و تروی بیکری که او را همیشه در نقش جوئل The Last of Us به یاد میآوریم نیز در بازی حضور دارند. جالبتر اینکه حضور یک سری افراد سر شناس مثل جف کیلی و کانن اوبرایان (کمدین مشهور) هم در بازی تایید شده و احتمال اینکه کوجیما در طول مسیر بازی با افراد مشهور دیگری هم سورپرایزمان کند کم نیست.
Death Stranding برای پیسی هم عرضه میشود
از همان ابتدا یک سری شایعه منتشر شده بود که میگفتند بازی جدید کوجیما برای پیسی هم عرضه میشود. با این حال، زمانی که روی Death Stranding برچسب انحصاری سونی خورد، دیگر همه پیسی گیمرها از انتشار بازی روی پلتفرمهایی مثل اپیک و استیم ناامید شدند.
اما مثل اینکه نباید زود ناامید میشدیم. چراکه اخیرا مشخص شده که Death Stranding برای پیسی هم عرضه میشود. البته نه در همان روز اول بلکه در تاریخی نامعلوم در سال ۲۰۲۰
منتقدین نظرات متفاوتی در مورد Death Stranding دارند
جدیدترین ساخته کوجیما از همان ابتدا اثر عجیب و متفاوتی به نظر میرسید و هنوز هم هست. اخیرا نقدهای بازی هم منتشر شدند و بازی توانست با دریافت نمرات خوب، میانگین نمره ۸۳ را از آن خود کند. البته منتقدین نظرات متفاوتی نسبت به Death Stranding داشتند. بسیاری از خسته کننده بودن و تکراری شدن گیمپلی گفتهاند و برخی دیگر داستان پر رمز و راز و عجیب آن را تحسین کردند. حالا اینکه بازی چقدر مشکل دارد یا اینکه چقدر فوقالعاده از آب درآمده، چیزی است که به زودی میتوانید در بررسی ویجیاتو از بازی بخوانید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
مقاله عالی بود، ولی بازی اصلا جالب نیست، شخصا حوصله ندارم 48 ساعت در یک بازی walking simulator نقش پیک اسنپ رو بازی کنم، کسانی که هم اکنون در توییچ این بازی رو استریم میکنند مدام شکایت از خسته کننده بودن بازی دارند، ظاهرا طرفداران کوجیما حسابی بهم ریختن!
عالی بود مقالتون مثل همیشه?⚘?