ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کمیک بوک

ده انیمیشن برتر قرن ۲۱ که بر اساس کامیک بوک‌ها ساخته شدند

در دهه های اخیر ابر قهرمان ها بر دنیای فیلم های انیمیشنی حکم فرما بوده اند. دهه ای که در انتهای آن هم هستیم از این قاعده مستثنی نیست. دهه دوم قرن 21 شاهد رشد ...

مهدی طلوع
نوشته شده توسط مهدی طلوع | ۶ دی ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۰

در دهه های اخیر ابر قهرمان ها بر دنیای فیلم های انیمیشنی حکم فرما بوده اند. دهه ای که در انتهای آن هم هستیم از این قاعده مستثنی نیست. دهه دوم قرن 21 شاهد رشد بیش از پیش فیلم‌های انیمیشنی بود که بر اساس کامیک بوک‌ها ساخته شده‌اند. و هر سال شاهد چندین عنوان فوق‌العاده بودیم. در حالی که چند روزی بیشتر تا پایان این دهه باقی نمانده است بهتر است که نگاهی بر عناوینی که بیشتر از همه به چشم می‌آیند،بندازیم و ده عنوان را از میان آنها به عنوان برترین فیلم های انیمیشنی که بر اساس کامیک بوک ها ساخته شده اند انتخاب کنیم. با ویجیاتو همراه باشید

10. Batman: Under The Red Hood

تا جایی که مربوط داستان کامیک‌ها می شود کمتر کامیکی است که به بد نامی A Death in the Family باشد. کامیکی که به کشته شدن یا بهتر بگیم سلاخی سایدکیک مورد اعتماد بتمن (رابین) توسط جوکر می پردازد. مسلما طولی نکشید که این داستان راه خود را به صفحه های نمایشگر ما باز کرد و Brandon Vietti  شاهکاری را در مقابل ما قرار داند.

از تثبیت جزئیات داستان گرفته تا برسی مشکلات بروس با مشکلات گذشته تا معرفی پلات هیچ بخشی از این فیلم به نظر سرسری یا خارج از فضا به نظر نمی‌رسد و به نحوه احسنت ساخته شده است. همچنین تصویری که آنها از  روان Jason Todd بعد از اینکه از مرگ رهایی می‌ابد نشان می‌دهند بسیار چشمگیر و محبوت کننده است.

9. Suicide Squad: Hell To Pay

امروزه از بسیاری از جهات عصر ضد قهرمانان است. هر کسی از یک شخصیت سیاه و عصبی که خطوط میان خوب و بد را تیره می کند خوشش می آید. پس تعجبی نداشت که DC تصمیم گرفت پرطرفدار‌ترین گروه آدم بد های خوب خود را در سال 2018 به پرده سینما‌ها بیاورد که نتیجه آن یک داستان فوق‌العاده شخصیت محور بود که تمام عناصر جذب مخاطب را داشت.

این فیلم Deadshot را نشان م‌یداد که بین کارش و عشقش برای دخترش گیر کرده بود. چنگ زدن Amanda Waller به زندگی و تلاش برای زنده ماندنش نمایش خوبی از تقابل انسان و مرگ بود و در نهایت نگاه بی طرفانه Bronze Tiger به زندگی تفسیر خوبی است از همه چیز‌هایی که اتفاق می‌افتد.

اما با وجود تمام خون‌ریزی‌ها و خیانت‌ها مهم‌ترین کشمکش داستان با مهربانی به پایان رسید .

8. Avengers Confidential: Black Widow And Punisher

هر جا سخن از Frank Castle و Natasha Romanoff در میان باشد میتوان خون و خون ریزی بسیاری را متصور شد و شک نکنید که این فیلم خون و خون ریزی زیادی رو به نمایش میزاره. اما چیزی که این فیلم را زیبا تر میکنه تار و پودهای احساسی هستند که به صورت حرفه‌ای در میان داستان پر از خون و خشم این فیلم دوخته شده‌اند. در این فیلم با ترس‌ها و فوبیاهای Punisher و Black Widow آشنا میشیم چیز هایی که اگر وجود نداشتند آنها را به دو شخصیت غیر انسانی خون ریز تبدیل می‌کردند.

7. Justice League: Doom

در این دهه ما شاهد ترقی فیلم‌های انیمیشنی Justice League بودیم. فیلم Justice League: Doom جزو یکی از بهترین های این مجموعه است که بر اساس آرک پر طرفدار Tower of Babel ساخته شده است و داستان قهرمانان ما را دنبال می کند زمانی که توسط یک نفر از میان خودشان مورد حمله قرار گرفته اند.

بتمن برای روزی که خدای ناکرده یکی از اعضای Justice League از راه راست منحرف شود و دست به کار های شرارت بار بزند برنامه ریزی کرده است و نقاط ضعف و نحوه شکست دادن هر یک از اعضا را نوشته است. Vandal Savage که نامیرا است این نقشه ها را از غار بتمن می دزد و با استفاده از آنها شروع به حمله به اعضای تیم می کند.

وقتی که اعضای تیم در انتها متوجه می شوند که سر منشا این مشکلات کجاست بر سر اینکه آیا کار بروس درست بوده یا نه دچار اختلاف می شوند که رئالیسم قشنگی را وارد داستان می کند.

6. Justice League Vs Teen Titans

تایتان‌های جوان و یا تایتان‌ها یکی از پرطرفدار ترین تیم های ابر قهرمانی هستند برای همین وقتی چیزی مربوط به آنها روی صفحه به نمایش می‌آیند می‌توانید بال و پر زدن طرفداران آنها را ببینید. حالا تصور کنید که آنها را در مقابل Justice League قرار دهیم...

داستان این فیلم با ورود رابین یا Damien Wayne به تایتان‌ها به عنوان یک نوع مدرسه قهرمانی شروع می‌شود.

Nightwing و Starfire با بزرگ شدن خانواده ابر قهرمان نوجوان در اداره آن به مشکل برمی‌خورند و در این حین پدر Raven یعنی Trigon وارد ماجرا می شود و حالا تایتان‌ها که تنها قهرمان‌هایی در حال آموزش دیدن بودند به آخرین امید بشریت تبدیل می‌شوند.

5. Justice League: Gods And Monsters

اگر فکر کردید که کارمون با Justice League تموم شده باید بگوییم ..... نه. جهان‌های موازی یکی از موضوعات مورد علاقه استدیو ها و خالقان کامیک هستند چرا که در اون ها می شه بسیاری از سناریو هایی که در حالت معمول نمیشه برسی کرد رو انگولک کرد. این فیلم هم ماجرای سوپرمن، واندر وومن و بتمن را در جهانی موازی را دنبال می کند که در آن واندر وومن توسظ خانواده خود مورد خیانت قرار می گیرد، بتمن که در گذشته دانشمند بوده است و اکنون یک خون آشام است و سوپرمن فرزند کسی نیست بجز ژنرال زاد.

داستان یک الگوی قابل پیش بینی را دنبال می کند که در آن افراد قدرت مندی مثل Lex Luthor و Amanda Waller سعی دارند تا لیگ را نابود کنند و ترس را در بین مردم گسترش دهند اما صحنه آخر که نشان دهنده مقاومت آنها در برابر یک حمله همه جانبه از هم از سوی دولت و هم از سوی آدم بدها بود بدون نقص بود. همچنین این نبرد هوشمندانه است از این جهت که بسیار خوب سیر تبدیل این سه قهرمان را از شخصیت‌های همه چیز دان که خود را با خدایان مقایسه می کنند به خدمت گزاران فروتن مردم را تکمیل می‌کند

4. Justice League: Crisis On Two Earths

حالا که پا به دنیای جهان‌های موازی گذاشتیم حتما باید به فیلم Justice League: Crisis On Two Earths اشاره کنیم. در این فیلم ما Justice League را در دنیایی موازی می‌بینیم که شکست خورده‌اند. Lex Luthor که در آن دنیا آدم خوبی است به این جهان می‌آید تا Justice League این جهان را برای کمک به مردم جهان خود ببرد و با کمی کشمکش آنها قبول می‌کنند. وقتی که Justice League وارد آن جهان موازی می‌شوند Owlman نقشه خود را برملا می کند که می‌خواهد با نابود کردن زمین 1 تمام واقعیت ها را از بین ببرد.

3. Justice League: The Flashpoint Paradox

خب قول میدهیم که این دیگر آخرین فیلم از مجموعه Justice League باشد که تو لیست ماست. Justice League: The Flashpoint Paradox یکی از معروف ترین آرکهای داستانی DC را دارد پس هر گونه اقتباسی از آن با حجم گسترده‌ای از انتظارات مواجه می‌شد که این فیلم خوشبختانه توانست خیلی‌ها را راضی نگه دارد.  فیلم با مشکلات Barry Allen در مواجه با مرگ مادرش شروع می‌شود و نشان می دهد که قبول این موضوع چه قدر برای Barry سخت بوده است. یک روز بالاخره اندوه بر Barry چیره می‌شود و او وسوسه می شود. چیزی که بعد از این ماجرا می بینیم بیدار شدن فلش در دنیایی کاملا متفاوت است. دنیایی که در آن مادرش زنده است اما چیز‌های دیگری به شدت تغییر کرده اند. Aquaman  و Wonder Woman تبدیل به دیکتاتور های خونخواری شده اند که از هیچ چیزی برای تثبیت برتری خود دریغ نمی‌کنند و برای کسب کنترل زمین به بخش‌های بزرگی از آن حمله کرده اند.

بعد از نبردی سنگین و فداکاری های بیشمار بری از نیروی باقی مانده خود برای ورود به Speed Force استفاده می‌کند تا خود گذشته اش را از تغییر خط زمانی باز دارد.

ده انیمیشن برتر کمیک بوکی

2. Batman: The Dark Knight Returns

اگر صادقانه بخواهیم بگوییم هیچ لیستی از بهترین فیلم‌های انیمیشنی این دهه که بر اساس کامیک بوک ساخته شده اند بدون این فیلم کامل نخواهد بود. احساسات، ایدئولوژی های متضاد، داستان پردازی خارق العاده و به طور خلاصه هر چیزی در مورد این فیلم کلاسیک دو بخشی مخاطب را به وجد می آورد. داستان از جایی شروع می‌شود که بروس متوجه می‌شود که باید از بازنشستگی در بیاید اما اوضاع در زمانی که بروس نبوده بسیار وخیم شده است و بروس می داند که تاکتیک های قدیمی او ممکن است جوابگو نباشد و یک همکار جدید که یک دختر نوجوان است پیدا می کند که بعدا تبدیل به رابین جدید می‌شود.

بخش اول این فیلم عالی بود اما بخش دوم آن افسانه‌ای بود. در این قسمت داستان با بازگشت جوکر به fray و سوپرمن به اوج خود میرسد و حالا دولت به دنبال پایان دادن به فعالیت های بتمن است که در نهایت به نبرد مشهور بین آخرین فرزند کریپتون و خفاش گاتهام ختم می‌شود که در آن بتمن با استفاده تاکتیک های مبتکرانه و کمک رابین و Green Arrow پیروز میدان می‌شود.

ده انیمیشن برتر کمیک بوکی

1. Spider-Man: Into The Spider-Verse

به ندرت پیش می‌آید به فیلمی بر بخوری که تمام چیز های خوب یک ژانر را داشته باشید. خوشبختانه این دهه ما  Spider-Man: Into the Spider-Verse را داشتیم

همه چیز در مورد این شاهکار که برنده جایزه اسکار شده است از تصاویر خاص گرفته تا شخصیت هایی که به شکل خوبی نوشته شده بودند تا داستان ناب و دسته اول آن به ما تجربه‌ای داد که هرگز فراموش نخواهیم کرد.

تا جایی که مربوط به داستان هایی میشود که به مخاطب حس خوبی می دهند فیلم‌های کامیکی کمی وجود دارند که به خوبی این فیلم باشند چه به صورت انیمیشنی و چه غیز انیمیشنی. با اینکه کامیک های Spider-Verse همیشه مورد علاقه طرفدارانش بوده‌اند این فیلم تمام چیز‌هایی خوبی را که در آنها وجود داشت را گرفت و چند برابر بهتر کرد.

ده انیمیشن برتر کمیک بوکی

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • ویکی
    ویکی | ۸ دی ۱۳۹۸

    Justice League: The Flashpoint Paradox
    به نظر من انیمیشن هست که ارزش چد بار دیدن رو داره

  • Helma
    Helma | ۷ دی ۱۳۹۸

    این لیست جای کامیک بوک های duck tales خالیه نمیگم خیلی معروف هستش ولی هنوز هم درحال ساخت هس و شاید باید مینوشتینش

  • Mr. Saxobeat
    Mr. Saxobeat | ۶ دی ۱۳۹۸

    سلام لیست خیلی خوبی بود فقط حیف که تعدادش واقعا یجورایی بی انصافی هست و ده تا کمه یسری از داستانها رو بازگو کنن یسری از داستانها خیر .
    علی ای حال اگر من باشم حتما توی این تاپ تن لیست بدون هیچ شکی هل بوی شمشیر طوفان و انیمیشن مورد علاقم که فکر کنم ده بار دیدمش یعنی بتمن سال اول رو حتما قرار میدادم .
    حیف که جا نداره تا بتمن هاش و مرگ سوپر من رو گذاشت.
    کلا دی سی توی انیمیشن معرکست.

    • آرش پارساپور
      آرش پارساپور | ۷ دی ۱۳۹۸

      آره میشه گفت به نوعی جای هلبوی‌ها خالیه ولی به نظر من توی تاپ تن قرار نمیگیره، بعد از اینها هست جایگاهش.

مطالب پیشنهادی