چطور عملکرد پلی استیشن 4 را بهتر کنیم؟
وقتی بهروزترین بازیهای ویدیویی را تجربه میکنید، طبیعی است که بخواهید بازیسازان را به خاطر یک گیمپلی لگی یا سینماتیکهای کند و کم کیفیت شماتت کنید. اما مسئله اینجاست که ممکن است بازیسازان در بروز ...
این پروسه به پلیاستیشن 4 شما کمک میکند که عملکرد بهتری داشته باشد و اجرا و پردازش بازیهای جدید با مشکلات کمتری روبهرو شود. با ما در این مطلب همراه باشید تا به شما طریقه بازسازی دیتابیس پلی استیشن 4 را آموزش دهیم.
چگونه دیتابیس پلی استیشن 4 را بازسازی کنیم؟
- کنسول را خاموش کنید. به هیچ عنوان از حالت Rest Mode استفاده نکنید.
- دکمه پاور کنسول را نگه دارید تا صدای دو بیپ را بشنوید. این اعلانی است که به شما میگوید وارد Safe Mode کنسولتان شدهاید.
- کنترلر دوال شاکتان را به پورت USB-A (از جلوی کنسول) وصل کنید.
- در منوی نمایش داده شده گزینه Rebuild Database را انتخاب کنید.
- حال از روی کنترلر کلید X را فشار دهید تا پروسه بازسازی دیتابیس کنسولتان آغاز شود.
بازسازی دیتابیس پلی استیشن 4 ممکن است مدتی زمان ببرد. این مسئله به مقدار حجم اشغال شده از هارد کنسولتان بستگی دارد. البته در این میان فاکتور مقدار نصبها و پاک کردنهای بازیها روی کنسولتان نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. اما بازسازی دیتابیس به چه معناست؟ طی این پروسه پردازنده کنسولتان بهتر هارد دیسک شما را میشناسد تا بتواند کار انتقال اطلاعات را با سرعت بیشتری انجام دهد. طبیعی است که یک دیتابیس منظم فوقالعاده سریعتر لود میشود.
سریعتر لود شدن دیتابیس یا به عبارتی تسریع پروسه خواندن هارد دیسک کنسولتان موجب میشود لگ و مشکلات پردازشی کنسول به مقدار چشمگیری کاهش پیدا کند. بازسازی دیتابیس پروسه ساده و نسبتا سریعی است که میبایست هر چند ماه یک بار تکرار کنید. تقریبا هر چهار ماه یک بار بهترین فرصت برای این کار محسوب میشود. همچنین هرچقدر منظمتر این کار را انجام دهید، مقدار زمانی بازسازی دیتابیستان در دفعات بعدی طول میکشد کاهش پیدا میکند.
آیا بازسازی دیتابیس خطرناک است؟
بازسازی دیتابیس مانند ایجاد فضای خالی بیشتر است و معنای این کار، حذف اطلاعات اضافه از هارد دیسکتان است. اما نکته اینجاست که پروسه بازسازی دیتابیس نباید هیچ تاثیری روی فایلهای شما داشته باشد. مگر اینکه فایلهای شما آسیب دیده باشند و عملا قابل استفاده نباشند. فایلهای آسیب دیده پاک میشوند و اگر بخواهیم منطقی به قضیه نگاه کنیم، نگه داشتن این فایلها نیز درنهایت دردی از شما دوا نمیکند.
اما اگر باز هم شک دارید و نمیخواهید برای استفاده از Rebuild Database ریسک کنید، میتوانید یک بار قبل از انجام دادنش از هارد دیسکتان بکآپ تهیه کنید. اما بهرحال، Rebuild Database یکی از گزینههای رسمی سونی برای بهتر کردن شرایط کنسول شماست. ما نمیتوانیم صددرصد به شما ضمانت بدهیم که در این پروسه فایلهای ضروریتان آسیبی نمیبینند (گرچه طبق اعلام سونی نباید این اتفاق رخ دهد). اما اگر اهل ریسک نیستید و نمیخواهید یک درصد اتفاقی برای فایلهایتان بیفتد، میتوانید قید بازسازی دیتابیس کنسولتان را بزنید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
برای بازی ها مشکلی پیش نمیاد ؟؟
سلام و خسته نباشید خدمت عوامل ویجیاتو ببخشید یه سوال داشتم که توی مقاله بهش پاسخ نداده بودین اونم اینه که این عمل rebuild data base چقدر زمان میبره؟ یه سری سایت ها میگن بین ۱۰ تا ۲۰ دقیقه، یه سری میگن ۵ تا ۱۰ ساعت!!!!!
ینی احتمال داره به بازی ها صدمه بزنه؟
???
اصولا نباید این اتفاق برای بازیها بیفته.