ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

سرگرمی

با بازی Tabletop Simulator هر بردگیمی که می‌خواهید بازی کنید

در یکی دو ماه اخیر در مطالب مختلف از Tabletop Simulator گفتیم. اینکه این بازی جدید که روی فروشگاه استیم منتشر شده، فرصتی استثنایی را در اختیارتان قرار می‌دهد تا با دوستان خود بازی‌های رومیزی ...

پدرام بهادری
نوشته شده توسط پدرام بهادری | ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۹:۰۰

در یکی دو ماه اخیر در مطالب مختلف از Tabletop Simulator گفتیم. اینکه این بازی جدید که روی فروشگاه استیم منتشر شده، فرصتی استثنایی را در اختیارتان قرار می‌دهد تا با دوستان خود بازی‌های رومیزی معروف را از راه دور آنلاین تجربه کنید. اما وقت آن رسیده که در مورد خود بازی به صورت مجزا صحبت کنیم، اینکه چرا Tabletop Simulator به خوبی می‌تواند جایگزین بسیاری از بازی‌های رومیزی دیجیتال دیگر شود. در ادامه با ویجیاتو همراه باشید.

بهترین و اصلی‌ترین ویژگی Tabletop Simulator که آن را نه تنها از بازی‌های رومیزی آنلاین دیگر بلکه تقریبا از تمام بازی‌های ویدیویی متفاوت می‌سازد، آزادی عمل بسیار بالای آن است. این شما و دوستانتان هستید که مشخص می‌کنید چطور می‌خواهید شطرنج یا تخته بازی کنید، سطح آزادی عملی که بازی در اختیارتان قرار می‌دهد، واقعا باور کردنی نیست.

بازی Tabletop Simulator

به محض ورود، قسمت آموزشی بازی برخی از قابلیت‌های مهم بازی را آموزش می‌دهد. اینکه چطور شی یا وسیله‌ای را از روی زمین بردارید، کارت‌ها را پخش کنید، مهره‌ها را حرکت دهید، تاس بریزید، دوربین را تغییر دهید و مواردی از این شکل. اما امکانات Tabletop Simulator اصلا به همین جا محدود نمی‌شود و در واقع بازی اجازه می‌دهد باقی موارد را خودتان امتحان کنید و یاد بگیرید. در واقع Tabletop Simulator بیشتر شبیه یک نرم‌افزار طراحی چون فوتوشاپ است که ده‌ها ابزار مختلف دارد. می‌توانید بک‌گراند میز بازی را تغییر دهید، روی هر قسمت از بازی که خواستید نوشته‌ای بنویسید یا شکلی بکشید. حتی می‌توانید میز بازی را زیر و رو کرده و مهره‌ها را بهم بزنید یا آن‌ها را جداگانه پرتاب کنید.

با توجه به تمام این قابلیت‌ها و امکانات بعید می‌دانم هیچ کدام از بازی‌هایتان با دوستان نزدیک به نتیجه خاصی برسد. البته که به عنوان سازنده اتاق و سرور می‌توانید امکانات دیگر را کنترل کنید اما جذابیت واقعی Tabletop Simulator چون واقعیت در همین خرابکاری‌ها است. برای مثال اگر دارید با دوست نزدیک خود تخته بازی می‌کنید، می‌توانید در نوبت خود مهره‌ها را به هر تعدادی که می‌خواهید بدون توجه به تاس حرکت دهید به شرطی که طرف مقابلتان متوجه نشود یا مشکلی با این قضیه نداشته باشد.

از آزادی بالای بازی که بگذریم، دومین نکته‌ای که Tabletop Simulator را به چنین بازی سرگرم‌ کننده‌ای تبدیل می‌کند، لیست بسیار کامل بازی‌های آن و حتی پشتیبانی از محتوای ساخته شده به دست خود کاربران است. نسخه پایه بازی خود تعداد زیادی از بازی‌های رومیزی و کارتی معروف از پوکر گرفته تا شطرنج، تخته و چکرز را دارد. با سر زدن به بخش DLC نیز با ده‌ها بازی کامل دیگر رو به رو می‌شوید که برخی از آن‌ها را حتی به عنوان بازی‌های جداگانه در مقالات قبلی معرفی کردیم. در نگاه اول قیمت بسیاری از این بازی‌ها به نظر گران بیاید اما پیشنهاد می‌کنم ابتدا با همان بازی‌های کلاسیک و اصلی خود Tabletop Simulator خو بگیرید تا بعد بتوانید با دوستان خود در خرید بسته‌های الحاقی و بازی‌های جدیدتر به توافق برسید.

بازی Tabletop Simulator
تجربه درست کردن پازل با افراد غریبه به صورت آنلاین

تازه اگر باز هم فکر می‌کنید تمامی بازی‌های کلاسیک و DLC‌ها کافی نیستند، باید بگوییم که خوشبختانه Tabletop Simulator از ورکشاپ استیم هم پشتیبانی می‌کند و در نتیجه با سری به این بخش با ده‌ها بازی عجیب و غریب ساخته شده به دست خود کاربران مواجه می‌شوید که تجربه خود آن‌ها احتمالا ماه‌ها زمان ببرد.

در حال حاضر Tabletop Simulator با قیمت ۲۰ دلار روی فروشگاه استیم به فروش می‌رسد که البته با ترفند‌هایی چون تغییر ریجن می‌توانید قیمت بازی را تا حد زیادی و نزدیک به ۲-۳ دلار کاهش دهید. بازی از حالت تک نفره، چند نفره آنلاین و چند نفره آفلاین روی یک پی سی هم پشتیبانی می‌کند و در نتیجه به هر شکلی که فکرش را بکنید می‌توانید بازی‌های رومیزی مورد علاقه‌تان را با دوستان نزدیک و خانواده تجربه کنید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی