نگاهی به قسمت اول سریال قورباغه – مرحله بعدی سریالهای نمایش خانگی آغاز میشود
سریال قورباغه بعد از حواشی متعدد پخش شد و اولین قسمت آن نویدبخش یک سریال جنایی - هیجان انگیز ناب ایرانی را میدهد؛ سریالی با فضایی به شدت تاریک و خشن که در همین قسمت ...
سریال قورباغه بعد از حواشی متعدد پخش شد و اولین قسمت آن نویدبخش یک سریال جنایی - هیجان انگیز ناب ایرانی را میدهد؛ سریالی با فضایی به شدت تاریک و خشن که در همین قسمت اول چنان رودستی به مخاطبین خود میزند که تمامی تماشاگران را به بهت فرو میبرد. با نقد قسمت اول سریال قورباغه همراه ویجیاتو باشید.
سینمای هومن سیدی طی سالها خودش را نشان داده و ثابت کرده که با تفکری جهانی فیلم میسازد و هرچند دست و بالش به خاطر یک سری محدودیتها در سینمای ایران بسته است اما نهایت تلاش خود را میکند تا به این استانداردها تا حد زیادی نزدیک شود.
سینمای خانگی با وجود پیشرفت و رشدی که طی سال کرونا زده داشته از داشتن محتوای خوب و جذاب مدتهاست که بیبهره باقی مانده است. در واقع رشد محتواها همساز با رشد خود VODها نبوده و بهترین سریالی که در بین این پلتفرمها به چشم خورده عنوانی چون همگناه است که خود به اندازه کافی مشکلات عدیدهای به عنوان یک سریال پلیسی و جنایی ایرانی داشت.
سالها از ساخت شهرزاد به عنوان گوهر درشت و جذاب نمایش خانگی میگذرد و تماشاگران در این مدت نتوانستند به محتوای خوبی دست پیدا کنند. حتی مدیری و هیولایش نتوانستند کاری از پیش ببرند. با عوض شدن بازی پلتفرمهای پخش و رو کردن سریالهای اختصاصی و نه همکاری مشترک، به نظر میرسد بازی وارد مرحله تازهای شده و «قورباغه» شروع متفاوتی برای این مرحله بعدی است که عناوین متعدد و احتمالا قدرتمندی در پی آن در راه هستند.
تیتراژ آغازین سریال به شدت یادآور سریالهایی چون کارآگاهان حقیقی است. نمایش چهرهها و تصاویر تو در توی سکانسهای مختلف در این چهرهها و موسیقی آرام و جذابی که در پس زمینه این تیتراژ وجود دارد، هر تماشاگری را یاد تیتراژ این سریال تاریک و کارآگاهی جذاب سالهای پیش میاندازد.
نکته خوب ماجرا اینجاست هومن سیدی کاری که در آثارش میکند یک کپی پیست یا تقلید ساده نیست و الهاماتی از بهترینهای سینمای جهان میگیرد و از آنها برای ساخت یک اثر بومی وام میگیرد. او این کار را با نهایت دقت انجام میدهد و از همین حیث به هیچوجه محکوم به تقلید کردن کورکورانه نمیشود.
در ادامه سریال با نمایی از لوکیشنهای شهرک اکباتان آغاز میشود، شهرکی که در سینمای ایران نماد خلافهای زیرزمینی است و نوع معماری فضای شهرک و خانههای آن نیز بسیار سینمایی هستند. ساختمانهای تو در تو و محکم و بتنی اکباتان، فضایی سرد و بیروحی دارند که با داستان تاریک سریال قورباغه همخوانی بسیاری پیدا میکند.
داستان از دل همین ساختمانهای اکباتان اغاز میشود و بدون هیچ حاشیهای وارد فضای زندگی بچههای خلاف محله های تهران میشود. سه کاراکتر به ما معرفی میشوند که به جز صابر ابر، دو بازیگر دیگر کمی غلوآمیز بازی میکنند و این موضوع توی ذوق میزند. صابر ابر نیز با اینکه بازی خوبی دارد، اما نه استایل و نه طرز صحبتش به دو شخص دیگر جور در نمیآید و نمیتوان باور کرد یک لات است.
در واقع باید گفت هارمونی خوبی بین این سه نفر شکل نگرفته است و تیپ سازی شخصیت آنها تئاتری از آب درآمده است؛ برخی از دیالوگها و حرکات این کاراکترها مانند رفتارهایی است که از جانب پسران دبیرستانی سر میزند نه افرادی سی و خردهای ساله.
با این وجود سریال تلاش میکند ما را با این مینی گنگسترهای پر ایراد همراه کند و به فضای زیرزمینی و خلاف آنها ببرد. داستان از جایی آغاز میشود که آنها شاهد کشته شدن یک مامور لباس شخصی هستند و از مهلکه میگریزند. آشنایی با این شخصیتها در حد شناخت تیپ خودشان است و پیشینه خاصی از آنها داده نمیشود، هرچند پایان بندی قسمت اول تقریبا دلیل اینکه کارگردان چندان علاقهای به این کار ندارد را به همه تماشاگران ثابت میکند. احتمالا قسمتهای آتی بیشتر از آنها بدانیم.
پایان بندی پایلوت قورباغه با حضور نوید محمدزاده و نقش آفرینی کوتاه ولی به شدت جذاب و گیرایش، یکی از هیجانانگیزترین و مهلکترین پایان بندیها در بین تمام سریالهایی است که تاکنون ساخته شده است. بیش از بیست سال است که مشغول تماشای سریالهای مختلف از کشورهای گوناگون هستم و به یاد دارم کمتر اپیزودهای پایلوتی توانسته باشد تا این حد مرا به بهت فرو ببرد.
رودستی که کارگردان در این بخش به مخاطبین خود میزند، ضمن آنکه مهر دیگری بر مساله جدی بودن و سیاه بودن فضای سریال است و تاکید مجددی است بر شوخی نداشتن کارگردان با شخصیتهای خلق شدهاش، سوالات بسیاری را در ذهن مخاطب ایجاد میکند و تعامل خوبی با او برقرار میکند. بعید است کسی حتی اگر با حال و هوای سریال به اصطلاح حال نکند، دلش نخواهد قسمت بعد را نبیند تا از راز پایان بندی قسمت نخست آگاه شود.
بازی بازیگران همانطور که گفته شد به جز صابر ابر و نوید محمدزاده چندان چنگی به دل نمیزند و کمی مصنوعی به نظر میرسد. اما با وجود لیستی از بازیگران حاذق، بعید است که این موضوع در قسمتهای آتی تداوم پیدا کند؛ لااقل امیدواریم که این مشکل ادامهدار نشود.
فیلمبرداری روی دست و بدون کات فیلم بخصوص در دقایق ابتدایی کمی از کنترل خارج شده و بیش از حد روی چرخش آن مانور داده شده، هرچند این سبک فیلمبرداری با انتخاب صحیح دیالوگها و زمان ادای آنها توسط بازیگران همراه بوده و فضایی نو را پدید آورده اما خوشبختانه خود کارگردان هم اندک اندک دست از این حجم تکان دادنهای دوربین میکشد و بیخیال ژانگولر بازی میشود که صرفا سردرد میآورد و جذابیت خاصی با خودش به همراه ندارد.
هیچ سریالی را نمیتوان با قسمت اول و یا به اصطلاح، قسمت پایلوت آن سنجید اما قورباغه لااقل در همین قسمت نشان میدهد که حرفهای زیادی برای گفتن دارد و آغازگر مرحله بعدی رقابت سریالهای VODهای ایرانی است. باید دید که قورباغه در ادامه چطور پیش خواهد رفت و این مبارزه را با حضور سریالهای رقیبش در پلتفرمهای دیگر میبرد یا خیر.
پی نوشت: در این بخش پایان بندی قسمت اول اسپویل شده و اگر هنوز آن را ندیدید، از خواندن این پینوشت کوتاه بپرهیزید.
احتمالا پایان بندی سریال و کشته شدن هر سه شخصیت اصلی ماجرا طی کمتر از سی ثانیه، همه تماشاگران را به بهت و حیرت فرو برده باشد. هنوز نمیتوان دقیق گفت که این وقایع واقعا رخ دادهاند و یا شاید ناشی از مصرف مواد بودند اما از کارهای آوانگارد سیدی بعید نیست که تصمیم گرفته باشد در قسمت اول کار سه قهرمان خود را یکسره کند و داستان را با مابقی کاراکترهای خود پیش ببرد.
اینکه چه اتفاقی افتاد تا این حادثه رخ داد نیز خودش علامت سوال بزرگی است که پاسخ دادن به آن زود است. شخصا حدسهایی داریم که هیچ نمیدانم با واقعیت همخوانی دارد یا نه.
تاکید نوید محمدزاده به سارقین برای اینکه خودشان کارت را بردارند و دگرگون شدن حال و هوای دو سارقی که در حین تماس با این شخص هستند و به نوعی هیپتونیزم شدنشان و در نهایت نمایش یک قورباغه و با توجه به اسم سریال، یک شکی را ایجاد کرده که میتوان آن را به عنوان یک تئوری در نظر گرفت.
قورباغهها انواع مختلفی دارند و بسیاری از آنها سمی هستند و پوستشان اسیدهایی ترشح میکند که مغز انسان را به فنا میدهد. هیچ بعید نیست کاراکتر نوید محمدزاده با استفاده از قورباغهای خاص، بتواند مغز انسانها را به قهقرا بکشد و روی آنها تسلط پیدا کند، قورباغهای که از پوستش اسیدی خاص ترشح کند. این تئوری کمی تا قسمتی سریال را به سمت تخیلی بودن پیش میبرد، موضوعی که در سینمای ایران غریبه است اما در سینمای هومن سیدی و افکار او، چندان موضوع دور از ذهنی به نظر نمیرسد.
از طرفی تصاویری که از شخصیت صابر ابر در کنار نویدمحمدزاده پیشتر از بخشهای مختلف سریال پخش شده نشان میدهد که احتمالا مرگ او نمیتواند واقعا رخ داده باشد. اینکه او چگونه توانسته از گلوله داخل مغزش فرار کند و یا اینکه شاید ماجراها فلش بک خواهد شد (با توجه به اینکه صدای او برای شخصیت نوید محمدزاده آشنا بود و شاید بحث نوعی انتقامجویی مطرح است) تنها مواردی هستند که در اپیزودهای آتی مشخص خواهند شد.
نقد سریال قورباغه را در ویجیاتو بخوانید:
- نگاهی به قسمت اول سریال قورباغه
- نگاهی به قسمت دوم سریال قورباغه
- نگاهی به قسمت سوم سریال قورباغه
- نگاهی به قسمت چهارم سریال قورباغه
- نگاهی به قسمت پنجم سریال قورباغه
- نگاهی به قسمت ششم سریال قورباغه
- نگاهی به قسمت هفتم سریال قورباغه
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
(در قسمت اول سکانسی که درمود خال کوبی و موتور وسپا هست چرخش ...) منظورم چرخش دوربین تو قسمت اول. فی نفسه چرخش دوربین و حرکت بیش از اندازه ان واقعا سر در و چشم درد میاره ولی تو قسمت اول واقعا از دیدگاه من این جوری نبود چون قسمت اول رو دو بار دیدم اون سکانس موتور وسپا رو چند بار دیدم کاملا به اندازه بود.با سپاس
قابل توجه کاربر mos99 :تهمت زدن عملی غیر اخلاقی و در دین اسلام گناهی کبیره است. مراقب افکار، اعمال، و گفتارمان باشیم.به نظرم سریال اقا زاده از اکثر جوانح بسیار ضعیف است و قیاص سریال قورباغه با سریال اقا زاده ، قیاص اب زلال با زهر عقربه
در قسمت اول سکانسی که درمود خال کوبی و موتور وسپا هست چرخش دوربین چه اشکالی داره،کاملا خلاقانه و قوی اجرا شده.به شخصه با دیدن این سکانس سرگیجه نگرفتم.
حالت دوربین و اون سکانسها کپی پیستی از فیلم la haine هست و متاسفانه این کپی پیست به صورت اگزجره صورت گرفته.
درمورد دو کارکتر همراه صابر ابر به هیچ وجه اغراق شده نیستن، بشخصه با پانزده سال زندگی تو منطقه ۱۰(جیحون،کارون،اذربایجان،سلسبیل،بهنود همون مناطق میشه) از این جور ادما زیاد دیدم الاف سر کوچه ها صبح تا شب پلاس بودن،اکثرا بین ۲۵تا۳۵بودن،دقیقا همین جوری رفتار میکردن، تازه پسر خاله بابام حدود چهل سالشه شایدم بیشتر رفتارش مثل اون پسر کچلس که سه خت پوشیده تازه بدترم هست بچه خیابان هاشمی.از این ادمای تهی مغز تو این سن و سال زیاد دیدم،ادمی که از بچگی مشکل روانی داره همین جوری بزرگ میشه،اینا سالم نیستن نیاز به روانکاوی و درمان روانپزشکی دارند.اونم زیاد.
من خودم به شدت اهل سریال هستم ،البته که معمولا ترجیح میدم سریال های بنام و سطح بالا رو ببینم اما همیشه سریال های ایرانی رو هم برسی می کنم و معمولا قسمت اولشونو میبینم و تو سریال های ایرانی باید اقرار کنم هیچ سریالی درحدقورباغه نیست ،البته همون طور که انتظار میرفت ، اولین کاری که از آقای سیدی دیدم مغزهای کوچک زنگ زده بود و همون موقع توی سینما فهمیدم که سیدی اومده که سینما ی ایران رو دگرگون کنه ،برای همین وقتی اخبار درباره سریال جدیدشو شنید به شدت مشتاق بودم تا ببینم و میدونستم قطعا متفاوت از سریال های دیگه خواهدبود اما بعد از دیدن قسمت اول فهمیدم که از اون چه که انتظار داشتم هم بهتر بود ، من تا حد زیادی با نقد موافقم فقط درباره نظریه قورباغه سمی فکر میکنم خیلی جالب نباشه ،من همون موقع حدسم بر این بود که نوید محمدزاده اون هارو هیپنوتیزم کرده و تو ایپیزود ۲ هم مشخص شد
گقتید : (برخی از دیالوگها و حرکات این کاراکترها مانند رفتارهایی است که از جانب پسران دبیرستانی سر میزند نه افرادی سی و خردهای ساله.)
اما شاید باورتون نشه که در بین افرادی در این سن خیلی این رفتارها مشاهده میشه؟!
منم کاملا موافقم
نقد و بررسی خوبی بود? دلم واسه ی سریال خوب ایرانی لک زده بود خدایی
با دیدن امثال مانکن و دل هم که فقط وقتم تلف شد ، خداییش همین ی قسمت به کل سریالای ایرانیی که این اواخر دیدم میارزید حتی قسمتای بعدیشم خوب نباشه، اشکالی نداره همین ی قسمت به شدت راضی کننده بود
احتمالی که برای پایان بندی دادی به نظر من نمیتونه درست باشه . اینکه گفت صدات چقدر اشناس بخاطر این بود که این سه تا بچه محل قدیمی طرف بودن و بهش بخاطر اینکه سریع خودشو خیس میکرده لقب خشتک داده بودن. پس طبیعیه که اشنا باشن باهم. ولی به نظر من چیزی قبل از این اتفاقات به ما نشون داده نمیشه. چون سه تا شخصیتمون الان اینقد خرده پا و صفر هستن که مشخصه قبل از این زندگیشون در حد همین ترقه بازی و دله دزدی میگذشته.
از طرفی جنازه سه تاییشون توی یه ماشین باری تو تیتراژ اخر نشون داده شد که اغشته به خون بودن. پس اینکه توهم بوده باشه هم ضعیفه
نظر من اینه که یه نیرویی حالا یا با قورباغه یا هر چیزی هست که یه مقدار تخیلی ماورایی میکنه داستانو این ریلکس بودن محمد زاده هم بخاطر همین بود که میدونست اینا تهش تحت کنترل خودشن.
در مورد تفاوت صابر ابر با اون دوتای دیگه هم به نظر من عمدیه اگه به طرز صحبت لباس پوشیدن و اینکه عمدا خودشو از اون دوتا جدا میکنه . مثلا توی لباس فروشی بیرون وایساد . توی خونه محمد زاده به اونا با تحکم گفت که برین بیارینش پایین کلا منطقش بالغ تر نشون داده شده .دقت کرده باشید خیلی واضح داره بهمون میگه این با اون دوتا فرق میکنه . حد و اندازه ای که صابر ابر برای خودش توی ذهنش داره فراتر از دله دزدی و بازیهای اون دوتاس و همین باعث میشه به جاهای خیلی بزرگتری راه پیدا کنه. اینکه چجوری زنده میشه رو نمیدونم فقط. در نتیجه اینو ضعف نمیبینم .
ممنون از همگی
نمیدونم چرا همش حس میکردم از مسترروبات اسکی رفته
این حرکت دوربین، نوع فیلم برداری، داستان و اون تیکه اخرش ، یه جوری ب دیوانگی و تکرار مسترروبات شباهت داشت
بله همونطور که نوشتم تقلید در کارهای سیدی همیشه هست ولی خوشبختانه این تقلید رو تبدیل به الهام میکنه تا یک کپی پیست صرفا
درسته ?
حداقل امیدوارم برای این همه تعریف و تمجید و جانبداری تابلو،خوب پول گرفته باشی!! من هنوز ندیدم ،متن رو هم بخاطر سپویلر نخوندم کامل
ولی با ی قسمت از یک سریال هرچیزی رو که بین شهرزاد و قورباغه بوده نسخش رو پیچیدی؟؟؟بعد آقازاده سریال با این سطح بالا از همه چیز چش شما نگرفته حتی اسمش هم نیاوردی؟!
قرار نیست پولی بگیریم و درباره یک سریال بنویسیم. اینجوری بود که همون آقازاده احتمالا خیلی بیشتر میتونست پول بده!
دقیقا چه چیزی از آقازاده سطح بالاست؟ پروپاگاندای مسخرهای که داره؟ یا فیلمنامه پر از ایراد و نقصی که صرفا با هیاهوی سیاسی تونسته خودش رو برجسته کنه؟ یا نهایتا بازی بد شخصیت اصلی و برخی شخصیتهای فرعی دیگه (که البته این ایراد به این قسمت از قورباغه هم وارد بوده و توی متنی که برچسب پول گرفتن براش زدین سرتاسر این ایرادات ذکر شده)
توی این یاددات هم نوشتم که هیچ چیزی رو نمیشه از قسمت اول حدس زد و اینها گمانه زنی هستند.
در مورد مقایسه با شهرزاد هم هرچی گشتم چیزی در یادداشت پیدا نکردم که فرمودین. حرفم این بوده که بعد از این سریال شاهد افول سریالهای نمایش خانگی بودیم و حالا که رقابت وی او دی ها وارد فاز جدیدی شده و سرمایهگذاران و تیمهای خوبی اومدن وسط، احتمالا با قورباغه و سریالهای آتی که در راه هستند شاهد یک مرحله جدید در این رقابتها باشیم و محتواهای بهتری ببینیم.
ضمنا بد نیست وقتی میخواهیم راجع به یک موضوعی دیالوگ برقرار کنیم، اول اون رو ببینیم و یادداشت رو کامل بخونیم و بعد وارد گفتمان سازندهای بشیم.
بجز نیکی کریمی کدوم بازیگر ها ضعیف بازی کردن تو آقازاده؟؟؟
امیرآقایی؟!
مانلی؟ستاره؟
خب همین حرف پروپگندای مسخره و دعواهای سیاسی شما نشون میده شما کاملا با پیش زمینه سیاسی دارید قضاوت میکنید سریال رو نه از دید فنی
انتقادات بعدی شما در متن درمورد قورباغه جانبداری شما رو کم نمیکنه
به هر حال دو حالت داره
یا با اغراق نوشتید یا جانبدارانه
که با دیدن یک قسمت شما مطلع متنتون نوشتید کل سریال های خوب واد به شهرزاد و قورباغه تقسیم شده!
و حالا مشخص شد برام که عامدانه از موفق ترین سریال های اخیر اسم نبردید!
ضمنا من نگفتم شما پول گرفتید
گفتم جانبداری انقد واضح کاش پول گرفته باشید!
چون به عنوان یک کارشناس قضاوت عادلانه خودتون رو زیرسوال بردید
مگه میشه یه سریال سیاسی رو از دیدگاه سیاسی بهش نگاه نکرد؟
الان بازیگر حامد و مادرش دارن خوب بازی میکنن یعنی؟ یا جمشید هاشم پور مترسک؟
هیچ جایی در متن نوشته نشده که سریالهای خوب به شهرزاد و قورباغه تقسیم شده. ممنون میشم درست بخونین متن رو!
https://www.plaza.ir/mag/139909/192441/best-tv-series-iran/
شما میتونستی بگی آقازاده هم مه درحال پخش بخاطر نگاه های سیاسی نمیتواند در لیست ما قرار بگیرد!
بد نیست این نظرسنجی رو هم ی نگاه بندازید
شرمنده نظرسنجی سریال غیرتخصصی با جامعه ۱۲۰۰ نفری معیار هیچ جایی نیست. درباره آفازاده پیشتر توی ویجیاتو به اندازه کافی نوشتیم و بازهم وقتی پایان برسه مینویسیم احتمالا.
بعد از دیدن قورباغه بقیه متن شما رو هم میخونم شاید بخشی از ابهامات برطرف بشه
از ویجیاتو هم خواهش میکنم برای نظرات با سپویل گزینه بذارن تا با درخواست خواننده باز بشه
این حرفا هم وقتی درباره همگناه نوشته بودید بودش و قسمت اخرش تازه فهمیدن
اهمیت ندید
کسی که سریال آقازاده میشینه میبینه و اونو خیلی قوی میدونه بایدم به دیگران تهمت پول گرفتن براحتی بزنه.
برای شما این سریال جذاب میاد چون پروپاگاندای خنده دارش و ایدئولوژی سرتاسر اشتباهشو قبول دارین. کلا تعصبی میبینید و ایرادات زیادشو نمیبینین.
وقتی متن را خوب نخوندی چطور به همه این نتایج رسیدی؟؟؟!!! خودت خودتو میزنی و نقض میکنی!!!
من دقیقا بخشی از متن که خوندم قضاوت کردم جایی که سریال های خوب ده سال سابقه سینمای خانگی در شهرزاد و قورباغه خلاصه شد!بعلاوه با دوتا سریال دست و پا شکسته
و اینکه نظر من مهم نیست که آقازاده خوب بوده یا نه نویسنده ادعا میکنه (نقل به مضمون) که همه سریال ها شکست خورده اند یکی از شکست ها و مهمترینش جذب مخاطب باید باشه!که قطعا آقازاده در اون موفق بوده
جالب اینکه بعد از این گپ و گفت تازه مقاله های نویسنده رو راجع به آقازاده دیدم و دقیقا نشون داد که حرف من از جانبداری بی راه هم نبوده
در مقاله ای که به اسم آقازاده نوشتند کلا یک خط از آقازاده بود و الباقی تاختن به اوج(البته نکات منصفانه ای هم در اون مقاله ها بود و منکر همش نیستم)
والا با این جسارتی که شما دفاع میکنی از اقازاده انگار شما پول گرفتی در ضمن اگر ارزش هنری کار سرت بشه میفهمی در اقازاده ایراد های خیلی فاجعه ایی هست(بجز بازی بد) که اونم اینکه به شما نه قدرت انتخاب روند دیگری رو میده نه میزاره روند داستان هیجان انگیز باشه و حتی انقد گستاخانه است که می خواد بفهمونه ایدئولوژی فیلمو اگر قبول نکنی مردی
من کارشناس و نویسنده سایت نیستم
نهایتا نظرم ی کامنت بین ده ها کامنت دیگه خیلی ماجرا فرق داره
و البته دو سه قسمتوآقازاده کاملا آب بسته شده و بدون ماجرا فقط دارن کش میدن
یه پیشنهاد دارم: یک تجدید نظر اساسی تو سریالایی که تو این ۲۰ سال دیدید بکنید چون معلومه سریال خوب به ندرت دیدید.
منظور قسمت اوله
پایلوت
نویسنده محترم خودت کنترل کن، پولم میگیری مطلب بنویسی دیگه تابلو نکن.
“بیش از بیست سال است که مشغول تماشای سریالهای مختلف از کشورهای گوناگون هستم و به یاد دارم کمتر اپیزودهای پایلوتی توانسته باشد تا این حد مرا به بهت فرو ببرد.”
الان جدی نوشتی این
ممنون میشم نویسنده محترم پاسخگو باشد
بله کاملا جدی گفتم. پایان بندی قسمت اول قورباغه جزو معدود پایان بندیهایی است که میتونه مخاطب رو بدجوری به بهت فرو ببره.
اسپویل: کشته شدن سه شخصیتی که به ظاهر شخصیت اصلی هستند و یکیشون هم سوپراستار سریال هست، چیزی نیست که در هر قسمت پایلوت سریالی دیده بشه دوست عزیز! ولو اینکه توهم باشه و یا واقعیت نباشه. نگفتم تنها این هست! گفتم جزو معدود موارد
من یه اعتراف بکنم فکر کنم قضیه پول کمی زیادی روی بود که گفتم.
ولی سر حرفم هستم فیلم شاخی نبود مثلا حرکت دوربین تو ۱۵ دقیقه اول که انقدر دور شخصیتا چرخید سرگیجه گرفتم ?
و دقیقا به همین مساله که میفرمایید توی این یادداشت اشاره شده. پس مشخص شد هر دو کاربر خودتون هستین. :D
کدوم هر دو کاربر؟؟؟