فیل اسپنسر: گیم پس به نینتندو سوییچ نمیآید
همانطور که میدانید مایکروسافت تمرکز زیادی روی مدل سرویسهای اشتراکی دارد و گیم پس در سال گذشته رشد بسیار زیادی داشته است. فیل اسپنسر، رییس ایکس باکس، نیز علاقه دارد این سرویس روی اکثر پلتفرمها ...
همانطور که میدانید مایکروسافت تمرکز زیادی روی مدل سرویسهای اشتراکی دارد و گیم پس در سال گذشته رشد بسیار زیادی داشته است. فیل اسپنسر، رییس ایکس باکس، نیز علاقه دارد این سرویس روی اکثر پلتفرمها در دسترس باشد. گرچه به نظر میرسد پلتفرمهای دیگر از جمله نینتندو سوییچ علاقهای به همکاری با ایکس باکس در این زمینه ندارند.
امروزه نسبت به قبل بازیهای بیشتری از روز عرضه خود به گیم پس اضافه میشوند و کتابخانه این سرویس روز به روز بزرگتر میشود. مایکروسافت هم علاقه دارد این سرویس روی تمام پلتفرمهای ممکن در دسترس باشد. فیل اسپنسر اخیرا با سایت GamesRadar مصاحبهای داشته و در این مورد صحبت کرده است.
از اسپنسر در مورد عرضه این سرویس روی پلتفرم شرکتهای رقیب از جمله نینتندو سوییچ پرسیده شد و او در جواب گفت که مایکروسافت فعلا برنامهای برای این کار ندارد، اما دلیل آن عدم علاقه خود این شرکت نیست. او در ادامه گفت که هدف و خواسته نهایی سرویس گیم پس این است که روی هر پلتفرمی در دسترس قرار بگیرد.
این سوال درستی است، چون مردم معمولا در مورد انتشار یک یا چند بازی خاص از من سوال میپرسند. آنچه من میگویم این است که تجربه کامل ایکس باکس چیزی هست که ما میخواهیم ارائه دهیم. ما در حال حاضر هیچ برنامهای برای آوردن [اپ ایکس باکس] به سایر پلتفرمهای بسته نداریم، عمدتا به خاطر اینکه آنها چیزی شبیه به گیم پس را نمیخواهند. تعداد زیادی پلتفرم باز وجود دارد که میتوانیم در آنها رشد کنیم: وب، پیسی و تلفن همراه. از این رو صادقانه باید بگویم تمام تمرکز ما روی این پلتفرمها است.
اسپنسر در ادامه توضیح داد:
این حرف به معنی انتقاد از کس دیگری که سیستمی دارد که برای آنها کار میکند نیست. من میتوانم درک کنم که چرا گیم پس چیزی نیست که آنها در حال حاضر میخواهند. در پایان، وقتی میگوییم میخواهیم همه بتوانند روی ایکس باکس بازی کنند، واقعا منظور ما این است که اگر بتوانیم آن تجربه کامل را به دستگاهی که بازیکنان میخواهند بیاوریم، کاملا برای این بحثها آمادهایم.
اینکه روزی سرویس گیم پس روی کنسول سونی یا نینتندو در دسترس قرار گیرد، میتواند شکل کلی صنعت بازیهای ویدئویی را تغییر دهد. مایکروسافت نیز در حال تبدیل شدن به پلتفرم بازتری است و در زمینه پیسی و سرویسهای استریم بازی پیشرفت بسیاری داشته. با این حال، عرضه گیم پس روی سرویسهای رقیب در آینده نزدیک تا حدی غیرممکن و رویایی به نظر میرسد.
بیشتر بخوانید:
- تاریخ انتشار بازیهای جدید در مرداد ۱۴۰۰
- بررسی تاریخچه بازیهای ویدیویی – گذشته و بازیهای مدرن
- استیم دک برابر نینتندو سوییچ – آیا این مقایسه صحیح است؟
- از یاد رفتگان؛ ریو هازوکی کجاست و آیا داستان شنمو ادامه دارد؟
کاروان کامیونسواری ویجیاتو + صندلی داغ
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
ببینید سونی اگر قبول کنه که سرویس گیم پس بیاد رو پلتفرماش به نفع مایکروسافت می شه و سونی شکست بزرگی می خوره حالا چرا: فرض کنید سونی قبول کرد که این سرویس بیاد رو پلتفرماش هر کسی این سرویس رو داخل پلی استیشن 5 خودش بخره همه ی اون پولا می ره تو جیب مایکروسافت و سونی نمی تونه نه بازی هاشو بفروشه چون همه زورشون میاد بازی بخرن با وجود این سرویس جذاب (بجز انحصاری ها) نه می تونه سرویس هاشو بفروشه چون مایکروسافت سرویس هاش خیلی بهتره و هیچ سرویسی به گیم پس نمی رسه درسته ؟ و عملا سونی شکست بزرگی می خوره بخاطر همین هم سونی نمی خواد سرویس گیم پس بیاد رو پلتفرماش و به نظرم سونی کار هوشمندانه ای انجام داد و خودش رو از یک شکست بزرگ نجات داد
پس یعنی می تونیم فقط روی موبایل (البته با اینترنت خیلی قوی)،ایکس باکس و pc دسترسی داشته باشیم
کار عاقلانه ای هست.