ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رپورتاژ آگهی

بررسی کامل مهم ترین مراحل طراحی سایت فروشگاهی

امروزه با گسترش کسب­وکارهای اینترنتی بسیاری از فروشگاه‌ها به دنبال طراحی سایت فروشگاهی برای خود هستند. به­ویژه با توجه به شیوه ویروس کرونا در سطح جهان تمایل مردم در همه کشورها به خرید اینترنتی به ...

واحد تبلیغات
نوشته شده توسط واحد تبلیغات | ۱۵ آذر ۱۴۰۰ | ۱۵:۱۵

امروزه با گسترش کسب­وکارهای اینترنتی بسیاری از فروشگاه‌ها به دنبال طراحی سایت فروشگاهی برای خود هستند. به­ویژه با توجه به شیوه ویروس کرونا در سطح جهان تمایل مردم در همه کشورها به خرید اینترنتی به شکل چشمگیری افزایش یافته ­است.

مراحل راه اندازی سایت فروشگاهی

را­­ه­اندازی یک فروشگاه آنلاین هم مثل را­ه­اندازی فروشگاه فیزیکی شامل مراحلی است که در ادامه این مقاله مهم­ترین مراحل راه­اندازی فروشگاه اینترنتی را به شما آموزش خواهیم داد.

گام اول: انتخاب هاست برای سایت فروشگاهی

همانطور که برای تاسیس یک سایت فروشگاهی باید یک مکان برای آن در نظر گرفت برای راه­اندازی یک فروشگاه آنلاین هم باید یک هاست مناسب سایت فروشگاهی تهیه کرد.

گام دوم: انتخاب دامنه برای سایت فروشگاهی

همانطور که هر فروشگاهی در فضای حقیقی یک نام دارد برای راه­اندازی فروشگاه مجازی هم باید یک دامنه مناسب انتخاب کرد که مرتبط با حوزه فعالیت آن فروشگاه باشد.

گام سوم: طراحی و ایجاد سایت فروشگاهی

بعد از تهیه هاست و دامنه برای سایت فروشگاهی نوبت به طراحی فنی سایت فروشگاهی می­رسد. برای طراحی فنی یک سایت فروشگاهی می­توان از روش­های زیر استفاده کرد:

  1. طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از سایت­سازهای فروشگاهی
  2. طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از سیستم مدیریت محتوا
  3. طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از کدنویسی

در ادامه در مورد هریک از روش­های طراحی سایت فروشگاهی و هزینه و قیمت طراحی وب سایت فروشگاهی با استفاده از هریک از این روش­ها صحبت خواهیم کرد.

طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از سایت­سازهای فروشگاهی

طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از سایت­سازها ساده­ترین روش برای ایجاد یک سایت است که قیمت طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از این روش هم بسیار پایین خواهد بود. از مهم­ترین سایت­سازها می­توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • وبزی
  • پرتال
  • سازیتو

نکته مهمی که در استفاده از سایت­سازها وجود دارد این است که برای استفاده از آن­ها نیازی به تهیه هاست نیست و به­راحتی می­توان آن­ها را به دامنه مورد نظر متصل کرد.

در کل با توجه به امنیت پایین این نوع سایت­ها، امکان توسعه کم و محدودیت در سفارشی­سازی استفاده از این روش را برای طراحی سایت فروشگاهی توصیه نمی­کنیم.

طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از سیستم مدیریت محتوا

یکی از رایج­ترین روش­های طراحی انواع سایت­ها از جمله سایت فروشگاهی، استفاده از سیستم مدیریت محتوا یا همان Cms است که می­توان بدون حتی یک خط کدنویسی با استفاده از آن­ها یک فروشگاه اینترنتی راه­اندازی کرد.

از مهم­ترین سیستم­های مدیریت محتوا می­توان به سیستم مدیریت محتوای وردپرس، جوملا، دروپال و مجنتو اشاره کرد.

استفاده از سیستم مدیریت محتوا برای طراحی سایت فروشگاهی دارای مزایای فراوانی است که از جمله این مزایا می­توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • رایگان و open source هستند
  • سازگاری با اصول سئو
  • قابیلت توسعه­پذیری بالا دارند
  • وجود تعداد زیادی توسعه­دهنده برای آنها
  • امکان استفاده از افزونه­های متنوع برای افزودن امکانات جدید به سایت
  • وجود قالب­های متنوع برای انواع مختلف سایت­ها
  • وجود منابع آموزشی فراوان در مورد سیستم مدیریت محتوا

طراحی سایت فروشگاهی با سیستم مدیریت محتوا از لحاظ هزینه، بسیار به­صرفه است و قیمت طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس متناسب به امکانات مورد نظر از 4 میلیون تومان شروع می­شود که در مقایسه با طراحی سایت با استفاده از کدنویسی عدد بسیار پایین­تری است.

امروزه رایج­ترین سیستم مدیریت محتوا برای طراحی سایت وردپرس است که در این CMS می­توان با استفاده از افزونه ووکامرس یک سایت فروشگاهی با امکانات فوق­العاده و شامل همه جزییات طراحی کرد.

در طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از وردپرس و افزونه ووکامرس می­توان از قالب­های جذابی برای جذب بیشتر مخاطبین استفاده کرد البته باید این قالب مورد استفاده، با افزونه ووکامرس وردپرس هم سازگار باشد.

طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از کدنویسی

یکی دیگر از روش­های طراحی سایت فروشگاهی، استفاده از کدنویسی برای این کار است البته این روش نیاز به داشتن تخصص عمیق در حوزه برنامه­نویسی دارد.

برای طراحی یک سایت فروشگاهی با استفاده از کدنویسی می­توان از زبان PHP و فریمورک لاراول استفاده کرد و یا با استفاده از تکنولوژی .NET و زبان برنامه­نویسی C# این کار را انجام داد.

در کنار مواردی که در پاراگراف قبلی به آن اشاره کردیم و مربوط به بخش بک سایت است در طراحی سایت فروشگاهی برای بخش فرانت سایت هم باید از مواردی مثل Html، Css، Bootstrap، Javascript، Jquery و فریمورکهای جاوااسکریپت مثل react js استفاده کرد.

طراحی سایت با استفاده از کدنویسی از لحاظ فنی نیاز به سطح تخصص بالایی دارد، بسیار زمانبر هست.

 از لحاظ هزینه، قیمت طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از کدنویسی بسیار بیشتر از دو مورد قبلی است و با توجه به امکاناتی که برای سایت فروشگاهی مورد نظر است قیمت طراحی سایت فروشگاهی از حدود 15 میلیون تومان شروع می­شود.

انتخاب روش طراحی سایت فروشگاهی

در بخش قبلی سه روش اصلی طراحی سایت فروشگاهی را بیان کردیم در این بخش می­خواهیم از بین یکی از این سه روش یکی را برای طراحی سایت فروشگاهی انتخاب کنیم.

روش اول که طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از سایت­سازها بود صرفا برای معرفی به شما در این محتوا بیان شد و استفاده از آن را به هیچ وجه به شما توصیه نمی­کنیم. ولی از بین دو روش بعدی یعنی استفاده از CMSها یا کدنویسی، با توجه به بودجه پروژه و تعداد کاربران آن فروشگاه باید یکی را انتخاب کنید.

اگر شما قصد طراحی سایت فروشگاهی برای یک کسب­وکار نوپا را دارید و از لحاظ بودجه و قیمت طراحی سایت محدودیت دارید به شما توصیه می­کنیم از سیستم مدیریت محتوا مثل وردپرس استفاده کنید.

ولی اگر از لحاظ بودجه محدودیتی ندارید و به دنبال ایجاد یک سایت فروشگاهی با ویژگی­های خاص هستید که در آینده تعداد زیادی از کاربران را جذب خود کند استفاده از کدنویسی را به شما توصیه می­کنیم.

نتیجه گیری

در این محتوا در مورد روش ­های مختلف طراحی سایت با شما صحبت کردیم و ضمن معرفی سه روش برای طراحی سایت فروشگاه اینترنتی، مزایا و معایب هر روش را بیان کردیم و در نهایت مناسب­ترین گزینه برای طراحی سایت در حالت­های مختلف را به شما بیان کردیم. 

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (6 مورد)
  • AmirRu
    AmirRu | ۱۵ آذر ۱۴۰۰

    بدترین اسم و فامیلی که شنیدین چی بوده
    من یکی تو مدرسمون بود به اسم : سید گرگ الله علی باقری نژاد آبکی

    • Matin-Artorias
      Matin-Artorias | ۱۶ آذر ۱۴۰۰

      یک نفر توی مدرسه مون بود فامیلیش "قراگوزلو" بود?

      • AmirRu
        AmirRu | ۱۶ آذر ۱۴۰۰

        زیاد میگو×زیده؟?

        • Matin-Artorias
          Matin-Artorias | ۱۶ آذر ۱۴۰۰

          نه،فقط مثل گراز میگو×زیده?

          • AmirRu
            AmirRu | ۱۶ آذر ۱۴۰۰

            عربو بوده؟?

          • Matin-Artorias
            Matin-Artorias | ۱۶ آذر ۱۴۰۰

            نمیدونم?

مطالب پیشنهادی