بررسی کامل مهم ترین مراحل طراحی سایت فروشگاهی
امروزه با گسترش کسبوکارهای اینترنتی بسیاری از فروشگاهها به دنبال طراحی سایت فروشگاهی برای خود هستند. بهویژه با توجه به شیوه ویروس کرونا در سطح جهان تمایل مردم در همه کشورها به خرید اینترنتی به ...
امروزه با گسترش کسبوکارهای اینترنتی بسیاری از فروشگاهها به دنبال طراحی سایت فروشگاهی برای خود هستند. بهویژه با توجه به شیوه ویروس کرونا در سطح جهان تمایل مردم در همه کشورها به خرید اینترنتی به شکل چشمگیری افزایش یافته است.
- 1 مراحل راه اندازی سایت فروشگاهی
- 1.1 گام اول: انتخاب هاست برای سایت فروشگاهی
- 1.2 گام دوم: انتخاب دامنه برای سایت فروشگاهی
- 1.3 گام سوم: طراحی و ایجاد سایت فروشگاهی
- 2 طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از سایتسازهای فروشگاهی
- 3 طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از سیستم مدیریت محتوا
- 4 طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از کدنویسی
- 5 انتخاب روش طراحی سایت فروشگاهی
مراحل راه اندازی سایت فروشگاهی
راهاندازی یک فروشگاه آنلاین هم مثل راهاندازی فروشگاه فیزیکی شامل مراحلی است که در ادامه این مقاله مهمترین مراحل راهاندازی فروشگاه اینترنتی را به شما آموزش خواهیم داد.
گام اول: انتخاب هاست برای سایت فروشگاهی
همانطور که برای تاسیس یک سایت فروشگاهی باید یک مکان برای آن در نظر گرفت برای راهاندازی یک فروشگاه آنلاین هم باید یک هاست مناسب سایت فروشگاهی تهیه کرد.
گام دوم: انتخاب دامنه برای سایت فروشگاهی
همانطور که هر فروشگاهی در فضای حقیقی یک نام دارد برای راهاندازی فروشگاه مجازی هم باید یک دامنه مناسب انتخاب کرد که مرتبط با حوزه فعالیت آن فروشگاه باشد.
گام سوم: طراحی و ایجاد سایت فروشگاهی
بعد از تهیه هاست و دامنه برای سایت فروشگاهی نوبت به طراحی فنی سایت فروشگاهی میرسد. برای طراحی فنی یک سایت فروشگاهی میتوان از روشهای زیر استفاده کرد:
- طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از سایتسازهای فروشگاهی
- طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از سیستم مدیریت محتوا
- طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از کدنویسی
در ادامه در مورد هریک از روشهای طراحی سایت فروشگاهی و هزینه و قیمت طراحی وب سایت فروشگاهی با استفاده از هریک از این روشها صحبت خواهیم کرد.
طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از سایتسازهای فروشگاهی
طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از سایتسازها سادهترین روش برای ایجاد یک سایت است که قیمت طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از این روش هم بسیار پایین خواهد بود. از مهمترین سایتسازها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- وبزی
- پرتال
- سازیتو
نکته مهمی که در استفاده از سایتسازها وجود دارد این است که برای استفاده از آنها نیازی به تهیه هاست نیست و بهراحتی میتوان آنها را به دامنه مورد نظر متصل کرد.
در کل با توجه به امنیت پایین این نوع سایتها، امکان توسعه کم و محدودیت در سفارشیسازی استفاده از این روش را برای طراحی سایت فروشگاهی توصیه نمیکنیم.
طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از سیستم مدیریت محتوا
یکی از رایجترین روشهای طراحی انواع سایتها از جمله سایت فروشگاهی، استفاده از سیستم مدیریت محتوا یا همان Cms است که میتوان بدون حتی یک خط کدنویسی با استفاده از آنها یک فروشگاه اینترنتی راهاندازی کرد.
از مهمترین سیستمهای مدیریت محتوا میتوان به سیستم مدیریت محتوای وردپرس، جوملا، دروپال و مجنتو اشاره کرد.
استفاده از سیستم مدیریت محتوا برای طراحی سایت فروشگاهی دارای مزایای فراوانی است که از جمله این مزایا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- رایگان و open source هستند
- سازگاری با اصول سئو
- قابیلت توسعهپذیری بالا دارند
- وجود تعداد زیادی توسعهدهنده برای آنها
- امکان استفاده از افزونههای متنوع برای افزودن امکانات جدید به سایت
- وجود قالبهای متنوع برای انواع مختلف سایتها
- وجود منابع آموزشی فراوان در مورد سیستم مدیریت محتوا
طراحی سایت فروشگاهی با سیستم مدیریت محتوا از لحاظ هزینه، بسیار بهصرفه است و قیمت طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس متناسب به امکانات مورد نظر از 4 میلیون تومان شروع میشود که در مقایسه با طراحی سایت با استفاده از کدنویسی عدد بسیار پایینتری است.
امروزه رایجترین سیستم مدیریت محتوا برای طراحی سایت وردپرس است که در این CMS میتوان با استفاده از افزونه ووکامرس یک سایت فروشگاهی با امکانات فوقالعاده و شامل همه جزییات طراحی کرد.
در طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از وردپرس و افزونه ووکامرس میتوان از قالبهای جذابی برای جذب بیشتر مخاطبین استفاده کرد البته باید این قالب مورد استفاده، با افزونه ووکامرس وردپرس هم سازگار باشد.
طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از کدنویسی
یکی دیگر از روشهای طراحی سایت فروشگاهی، استفاده از کدنویسی برای این کار است البته این روش نیاز به داشتن تخصص عمیق در حوزه برنامهنویسی دارد.
برای طراحی یک سایت فروشگاهی با استفاده از کدنویسی میتوان از زبان PHP و فریمورک لاراول استفاده کرد و یا با استفاده از تکنولوژی .NET و زبان برنامهنویسی C# این کار را انجام داد.
در کنار مواردی که در پاراگراف قبلی به آن اشاره کردیم و مربوط به بخش بک سایت است در طراحی سایت فروشگاهی برای بخش فرانت سایت هم باید از مواردی مثل Html، Css، Bootstrap، Javascript، Jquery و فریمورکهای جاوااسکریپت مثل react js استفاده کرد.
طراحی سایت با استفاده از کدنویسی از لحاظ فنی نیاز به سطح تخصص بالایی دارد، بسیار زمانبر هست.
از لحاظ هزینه، قیمت طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از کدنویسی بسیار بیشتر از دو مورد قبلی است و با توجه به امکاناتی که برای سایت فروشگاهی مورد نظر است قیمت طراحی سایت فروشگاهی از حدود 15 میلیون تومان شروع میشود.
انتخاب روش طراحی سایت فروشگاهی
در بخش قبلی سه روش اصلی طراحی سایت فروشگاهی را بیان کردیم در این بخش میخواهیم از بین یکی از این سه روش یکی را برای طراحی سایت فروشگاهی انتخاب کنیم.
روش اول که طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از سایتسازها بود صرفا برای معرفی به شما در این محتوا بیان شد و استفاده از آن را به هیچ وجه به شما توصیه نمیکنیم. ولی از بین دو روش بعدی یعنی استفاده از CMSها یا کدنویسی، با توجه به بودجه پروژه و تعداد کاربران آن فروشگاه باید یکی را انتخاب کنید.
اگر شما قصد طراحی سایت فروشگاهی برای یک کسبوکار نوپا را دارید و از لحاظ بودجه و قیمت طراحی سایت محدودیت دارید به شما توصیه میکنیم از سیستم مدیریت محتوا مثل وردپرس استفاده کنید.
ولی اگر از لحاظ بودجه محدودیتی ندارید و به دنبال ایجاد یک سایت فروشگاهی با ویژگیهای خاص هستید که در آینده تعداد زیادی از کاربران را جذب خود کند استفاده از کدنویسی را به شما توصیه میکنیم.
نتیجه گیری
در این محتوا در مورد روش های مختلف طراحی سایت با شما صحبت کردیم و ضمن معرفی سه روش برای طراحی سایت فروشگاه اینترنتی، مزایا و معایب هر روش را بیان کردیم و در نهایت مناسبترین گزینه برای طراحی سایت در حالتهای مختلف را به شما بیان کردیم.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
بدترین اسم و فامیلی که شنیدین چی بوده
من یکی تو مدرسمون بود به اسم : سید گرگ الله علی باقری نژاد آبکی
یک نفر توی مدرسه مون بود فامیلیش "قراگوزلو" بود?
زیاد میگو×زیده؟?
نه،فقط مثل گراز میگو×زیده?
عربو بوده؟?
نمیدونم?