هرآنچه که باید پیش از خرید پاوربانک بدانید
امروزه تلفنهای همراه و تبلتها به نزدیکترین همراهان انسان تبدیل شدهاند. تا همین چند سال پیش کسی حتی به فکرش نمیرسید که پاوربانک به یک وسیه ضروری تبدیل شود. اما نیاز به این گجت زمانی ...
امروزه تلفنهای همراه و تبلتها به نزدیکترین همراهان انسان تبدیل شدهاند. تا همین چند سال پیش کسی حتی به فکرش نمیرسید که پاوربانک به یک وسیه ضروری تبدیل شود. اما نیاز به این گجت زمانی که در مسافرت به سر میبرید یا به هر دلیلی برای مدتی به شارژر دیوایس خود دسترسی ندارید بسیار حس میشود.
به همین دلیل است که در سالهای اخیر پاوربانکها بسیار محبوب هستند. آنها در اشکال و اندازههای مختلفی در دسترس هستند و تفاوت زیادی در قیمت انواع مختلف آن وجود دارد. انتخاب پاوربانک مناسب برای استفاده خاص شما ممکن است دشوار باشد. دانستن اینکه مشخصات مختلف به چه معناست و اینکه آیا این محصولات نیاز شما را برطرف میکنند یا خیر ممکن است به طور کامل واضح نباشد.
- 1 پاوربانک چه وسیلهای است؟
- 2 ظرفیت در پاوربانک
- 3 وزن در پاوربانک
- 4 اندازه در پاوربانک
- 5 طراحی در پاوربانک
- 6 کیفیت ساخت در پاوربانک
- 7 تعداد پورتها و نوع آنها در پاوربانک
- 8 میزان توان خروجی در پاوربانک
- 9 میزان توان ورودی در پاوربانک
- 10 نوع باتری در پاوربانک
- 11 ویژگیهای مربوط به امنیت در پاوربانک
- 12 ویژگیهای اضافه در پاوربانک
- 13 از چه برندی پاوربانک بخریم؟
- 14 نتیجه گیری
پاوربانک چه وسیلهای است؟
پاوربانکها کمتر از یک دهه است که به شکلی که امروزه میشناسیم وجود دارند. این گجت بین سالهای 2001 تا 2009 در حال توسعه بود اما تا سال 2011 در نمایشگاه بینالمللی مصرف کننده الکترونیک لاس وگاس ظاهر نشد.
پاوربانک که با نامهای شارژر قابل حمل و بستهی باتری قابل حمل نیز شناخته میشود، یک دستگاه جمع و جور و قابل حمل است که انرژی الکتریکی را درون خود ذخیره میکند. این کار به شما این امکان را میدهد تا هر زمان که به یک منبع برق استاندارد مانند پریز برق، شارژر ماشین و غیره دسترسی ندارید، دستگاههای مختلف خود را در حال حرکت شارژ کنید.
پاوربانکها معمولاً به چندین ساعت زمان برای شارژ شدن خود به صورت کامل نیاز دارند. اما پس از شارژ کامل، انرژی را در خود ذخیره کرده و زمانی که به آن نیاز داشتید در خدمت شما هستند تا دستگاه شما را دوباره شارژ کنند.
سفر با یک پاوربانک مناسب به معنای پایان آن روزهای تاریک و قدیمی است که باتری گوشی شما در نامناسبترین لحظات قابل تصور از به اتمام میرسید. همچنین وجود پاوربانک در کنار خود به معنای داشتن آرامش خاطر است و دیگر نگران تمام شدن دستگاه خود نخواهید بود.
ظرفیت در پاوربانک
شاید مهمترین فاکتوری که باید در هنگام خرید پاوربانک در نظر گرفت ظرفیت آن باشد. پاوربانکها در ظرفیت ذخیره انرژی بسیار گسترده هستند. این عدد تعیین کننده تعداد دفعاتی است که میتواند یک دستگاه را تا زمانی که انرژی ذخیره شده در آن تمام شود از صفر تا صد شارژ کند.
داشتن یک پاوربانک با ظرفیت کافی در هنگام سفر بسیار حائز اهمیت است. دلیل آن هم احتمال عدم دسترسی به پریز برق برای مدت بسیار طولانی است. در همچین شرایطی داشتن یک پاوربانک با ظرفیت پایین توصیه نمیشود. همیشه باید مقداری ظرفیت اضافه همراه خود داشته باشید تا در صورت نیاز از آن استفاده کنید.
ظرفیت پاوربانکها معمولاً بر حسب میلیآمپر ساعت (milliampere hours) اندازهگیری میشود که آن را با mAh نشان میدهند. اگرچه این یک واحد اندازه گیری است که میتواند کاملا گمراه کننده باشد و دلیل آن را در ادامه توضیح خواهیم داد.
اگر قصد دارید از پاوربانک فقط برای شارژ گوشی هوشمند خود استفاده کنید، به طور کلی توصیه میکنیم یک پاوربانک با ظرفیت اسمی ۱۰.۰۰۰ میلیآمپر ساعت خریداری کنید. زیرا این مقدار میتواند اکثر گوشیهای هوشمند را ۳ تا ۴ بار (و اکثر تبلتها را بین ۱ تا ۱.۵) به صورت کامل شارژ کند.
یک قانون کلی برای سفر با پاوربانک وجود دارد و آن این است که یک محصول با ظرفیت اعلام شده ۳ تا ۴ برابر باتری دستگاه خود بخرید. به همین دلیل اگر قصد دارید از آن برای شارژ تبلت یا دستگاه دیگری با باتری بزرگتر استفاده کنید به یک پاوربانک با ظرفیت بسیار بیشتر نیاز خواهید داشت.
برای مثال فرض کنید باتری گوشی هوشمند شما ۲۰۰۰ میلیآمپر ساعت و پاوربانک شما ۱۰.۰۰۰ میلیآمپر ساعت است. در این صورت باید انتظار داشته باشید که گوشی شما را پنج بار به طور کامل شارژ کند. درست است؟ خیر.
دلیل اشتباه بودن آن در این است که در تبدیل اعداد و ارقام اختلافاتی وجود دارد. معمولاً باید حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد از ظرفیت اسمی گفته شده را حذف کنید تا تخمینی از ظرفیت کاری واقعی پاوربانک را بدست آورید. معمولا کمپانیها برای رند کردن این اعداد و البته بازاریابی این مقدار را به سمت بالا گرد میکنند.
بنابراین برای یک پاوربانک ۱۰.۰۰۰ میلیآمپر ساعتی، ظرفیت کاری واقعی آن ممکن است نزدیک به ۷۵۰۰ میلیآمپر ساعت باشد. در نتیجه باتری ۲۰۰۰ میلیآمپر ساعتی گوشی هوشمند شما را تنها بین سه تا چهار بار شارژ خواهد کرد.
انرژی در داخل PCB (برد مدار چاپی) پاوربانک، در کابل شارژ و همچنین در داخل مدار شارژ داخلی دستگاه شما به مقدار کمی هدر میرود. این مقدار معمولاً حدود ۱۰ درصد از کل تلفات را تشکیل میدهند. هرچند پاوربانکهای گران قمیت و بالارده میتوانند مجموع تلفاتی کمتر از ۱۰ درصد را ارائه دهند. به عنوان مثال، پاوربانک های شیائومی (Xiaomi) یکی از بهترین نمونههای موجود در بازار هستند.
وزن در پاوربانک
هرچند همه باید این مورد را در نظر داشته باشند با این حال کسانی که برای مسافرت از این محصول استفاده میکنند باید نگاه ویژهای به این مورد داشته باشند. شما میخواهید پاوربانک خود را در هر جا و شرایطی با خود حمل کنید پس باید تا جایی که امکان دارد یک محصول با وزن پایین برای خود پیدا کنید.
تاثیر وزن چند گرمی میتوند در جیب شما حس بسیار متفاوتی داشته باشد. ممکن است به خاطر فقط چند گرم وزن کمتر حس بسیار راحتتری از حمل پاوربانک را تجربه کنید. اما وزن بیشتر باعث میشود احساس سنگینی داشته باشید و به راحتی آن را با خود حمل نکنید. پاوربانکها با افزایش ظرفیت سنگینتر میشوند. در ظرفیتهای ۲۰.۰۰۰ میلیآمپر ساعتی معمولا وزن بالایی دیده میشود و برای سفر بسیار غیر قابل تحمل ظاهر میشوند.
با اندکی بررسی میتواند دید که پاوربانک های ۱۰.۰۰۰ میلیآمپر ساعتی بهترین تعادل را بین ظرفیت شارژ و وزن برقرار میکنند. وزن معقول برای یک پاوربانک با این ظرفیت تقریبا بین ۱۵۰ تا ۲۵۰ گرم خواهد بود. البته ممکن است در بعضی نمونههای جدیدتر این وزن مقدار کمی کمتر هم شده باشد.
به طور کلی، هر چه پاوربانک سبکتر باشد بهتر است. با این حال مراقب پاوربانکهایی باشید که به طور غیر عادی سبک هستند. زیرا این وزن کم میتواند هشداری باشد که اجزای داخلی محصول مانند باتری یا مکانیسمهای ایمنی آسیب دیدهاند و یا به شدت محدودتر هستند و میتواند در طولانی مدت مشکلات جدی برای این محصول ایجاد کنند.
اندازه در پاوربانک
یک پاوربانک جمع و جورتر به راحتی داخل کیسه و محفظههای کوله پشتی قرار میگیرد و فضای بیشتری را برای سایر موارد مهم باقی میگذارد. یک پاوربانک جمع و جور همچنین میتواند راحتتر در جیبهای شلوار شما قرار بگیرد و استفاده از تلفن همراه را در حین راه رفتن و شارژ کردن آن بسیار سادهتر کند.
قانون کلی در این مورد این است که هرچه پاوربانک شما کوچکتر باشد برای استفاده بهتر و راحتتر است. البته تا زمانی که ظرفیت پایین برای نیازهای شخصی شما کافی باشد. اگر در مسافرت از وسایل به اندازه استفاده می کنید، خرید پاوربانک با ظرفیت بالا برای شما ضروری نیست. اما برای وسایلی که شارژ بیشتری استفاده میکنند ناچار به انتخاب یک گزینه بزرگتر با ظرفیت بسیار بیشتر هستید.
طراحی در پاوربانک
طراحی پاوربانکی که قصد خرید آن را دارید تا حد زیادی بستگی به سلیقه شخصی شما دارد. با این وجود طراحی میتواند پیامدهای عملی مهمی داشته باشد و بر کاربر پسند بودن محصول تأثیر بگذارد. پاوربانکها از نظر شکل متفاوت هستند اگرچه اکثر آنها کم و بیش مستطیلی با درجات مختلفی از ضخامت هستند.
به ندرت با پاوربانکهایی رو به رو میشوید که به شکل استوانهای، بیضی، مکعبی و یا حتی کاملاً نازک هستند. دلیل آن هم کاملا واضح است، مستطیلی بودن این محصولات کمک میکند تا سازنده از فضای آن به صورت بهینه برای قرار دادن قطعات استفاده کنند. همچنین کاربران بسیار راحتتر یک دیوایس مستطیلی شکل با ظخامت کم را در جیب خود قرار میدهند.
لبههای گرد نه تنها زیبا به نظر میرسند بلکه به پاوربانک اجازه میدهند تا به راحتی در دست نگه داشته شوند. علاوهبر اینکه شما معمولا هنگام شارژ شدن تلفن همراه و نیاز به استفاده از آن، پاوربانک و تلفن همراه خود را در دست میگیرید. محل درگاههای شارژ را نیز در نظر بگیرید. اگر درگاههای ورودی و خروجی بسیار نزدیک به هم قرار بگیرند اتصال همزمان کابلها به هر دوی این درگاهها دشوار خواهد بود.
در طراحی پاوربانکها عموما از پوشش براق یا مات استفاده میشود. سطوح براق و صیقلی بیشتر از سطوح مات در برابر خط و خش و اثر انگشت خود را نشان میدهند. همچنین به یاد داشته باشید که یک پاوربانک با رنگ تیرهتر مانند مشکی در پوشاندن آثار خراش، اثر انگشت و آسیب به پوسته بهتر عمل میکند.
کیفیت ساخت در پاوربانک
یک پاوربانک با بدنه ضعیف یا شکننده که از پلاستیک ارزان قیمت یا سایر مواد ضعیف ساخته شده است، هنگام سفر هیچ لطفی به شما نمیکند. ممکن است در اثر اولین ضربه یا تحت فشار بودن به راحتی بدنه آن آسیب ببیند یا بدتر از آن، دیگر قابل استفاده نباشد. در عوض، شما چیزی قوی میخواهید که بتواند در برابر سقوط، ضربهها و فشارهای اجتناب ناپذیری که ممکن است در جادهها برای هر فردی اتفاق افتاده باشد، مقاومت کند.
بدنه پاوربانکهای خوب و مقاوم از موادی مانند آلومینیوم آنودایز (anodized aluminium)، پلی کربنات، لاستیکهای سیلیکونی و PC-ABS ساخته شدهاند. بعضی از این مواد دارای خواص مقاومت در برابر حرارت یا مقاوم در برابر آتش نیز هستند. برخی از پاوربانکها همچنین دارای پوستههای چند لایه، برای تقویت بیشتر بدنه آن هستند.
برندهایی که قصد ارائه پاوربانکهایی با کیفیت بیشتر را دارند باید تستهای لرزش، شوک و دما را قبل از معرفی و عرضه به بازار پشت سر بگذارند. پس اگر هنگام خواندن توضیحات و بررسی یک پاوربانک با این اطلاعات مواجه شدید باید بدانید که با یک محصول، با استانداردهای مناسب مواجه شدهاید.
به طور کلی سخت جانترین و بادوامترین شارژرهای قابل حمل، نمونههایی هستند که برای استفاده در فضای باز، کمپینگ، کوهنوردی و غیره طراحی شدهاند. اما این شارژرها ممکن است دارای ویژگیهای اضافی باشند که برای سفرهای روزمره و ساده به آنها نیاز ندارید و مجبور هستید مبلغ بیشتری را صرف این ویژگیهای اضافه کنید.
تعداد پورتها و نوع آنها در پاوربانک
تعداد و نوع پورتهای یک پاوربانک یکی دیگر از عواملی است که باید به عنوان یک عامل مهم در خرید در نظر گرفت. بسیاری از پاوربانکها فقط دارای یک پورت خروجی هستند و با این نوع از پاوربانک میتوانید هر بار فقط یک دستگاه را شارژ کنید. البته اگر قصد دارید از پاوربانک فقط برای شارژ یک دستگاه استفاده کنید این مسئله برای شما چندان حائز اهمیت نخواهد بود.
پاوربانکهای دیگر، به خصوص مدلهایی که ظرفیت بالایی دارند، معمولا دارای پورتهای خروجی با دو پورت، سه پورت، چهار پورت و یا حتی بیشتر هستند. مزیت داشتن چندین پورت این است که میتوانید دو یا چند دستگاه را به طور همزمان شارژ کنید. اگر شما با چندین دستگاه سفر میکنید یا پاوربانک شما مشترک با افراد دیگری است، پاوربانکهایی که دارای حداقل دو پورت هستند بسیار مناسب خواهند بود.
اکثر پاوربانکهایی که در بازار موجود هستند از پورتهای USB-A برای خروجی استفاده میکنند. با این حال در برخی مدلها با فناوری شارژ سریع Qualcomm مواجه میشویم که یک فناوری بسیار ارزنده به شمار میرود. برای ورودی یا همان شارژ کردن گجت، اکثر این محصولات دارای پورت Micro USB هستند. اما در برخی از پاوربانکهای گران قیمتتر و جدیدتر، پورت ورودی USB-C را خواهید یافت.
میزان توان خروجی در پاوربانک
توان خروجی در پاوربانک میزان شارژ شدن دستگاه شما را تعیین میکند. بدیهی است که سرعت شارژ برای همه بسیار مهم است. به این دلیل که مطمئناً نمیخواهید دستگاه خود را به طور دائم به پاوربانک متصل نگه دارید تا بتوانید از آن استفاده کنید. استفاده از گوشی بدون در دست گرفتن یک بار اضافه مطمئنا لذت بیشتری به همراه دارد.
پاوربانکها در حداکثر جریان الکتریکی خروجی متفاوت هستند که معمولاً با آمپر (A) اندازهگیری میشوند. استاندارد فعلی این صنعت برای پاوربانک ها ۲ آمپر است. با این حال در برخی از مدلها حداکثر خروجی ۲.۴ آمپر دیده میشود و تا زمانی که دستگاه شما این مقدار از جریان را پشتیبانی کند، میتوانند دستگاه شما را با حداکثر سرعت خود شارژ کنند.
اگر پاوربانک توانایی تولید جریان بیشتری را نسبت به نیاز دستگاه شما داشته باشد، معمولاً مشکلی برای دستگاه پیش نخواهد آمد. به این دلیل که دستگاه شما فقط مقداری که نیاز دارد را از طریق این گجت دریافت میکند. از طرف دیگر اگر پاوربانک توانایی تولید جریان مورد نیاز دستگاه شما را نداشته باشد، ممکن است دستگاه شما شارژ نشود یا روند شارژ دهی به آن بسیار کند شارژ شود.
به همین دلیل است که خرید پاوربانکهایی با جریان خروجی بالا همیشه از آنهایی که جریان خروجی پایینی دارند اولویت بیشتری دارند. همچنین پیشنهاد میشود که از خرید پاوربانکهایی که فقط ۱ آمپر یا کمتر از آن را تامین میکنند خودداری کنید. دلیل آن هم روند شارژ بسیار طولانی مدت دستگاه شما است.
اگر هم پاوربانک و هم دستگاه تلفن همراه شما از QCC (Qualcomm Quick Charge) پشتیبانی میکنند، میتوانید از شارژ سریعتر نسبت به شارژر ۲.۴ آمپری لذت ببرید. همچنین در حال حاضر این فناوری دارای پنج استاندارد است که سالانه یک استاندارد جدیدتر معرفی میشود.۱، ۲، ۳، ۴ و ۴+ از نمونههای آن هستند. با تمامی این نمونهها امکان شارژ سریعتر نسبت به شارژرهای USB استاندارد وجود دارد.
پاوربانکهایی که با پورتهای خروجی متعدد همراه هستند، معمولاً مدلهای پرظرفیتتر و بزرگتر هستند. همچنین معمولاً مجموع خروجی جریان کمتری از مجموع خروجیهای هر پورت دارند. به عنوان مثال، اگر یک پاوربانک دارای ۳ پورت خروجی باشد، هر پورت ممکن است در صورت استفاده به تنهایی ۲.۴ آمپر را تامین کند.
اما زمانی که هر سه پورت به طور همزمان استفاده میشود، کل خروجی به ۵.۴ آمپر میرسد. به این معنی که هر پورت اکنون فقط ۱.۸ آمپر خروجی دارد. بعضی از شارژرهای همراه با دو مقدار خروجی متفاوتی برای هر پورت محدود شدهاند که میزان خروجی پایینتر برای شارژ گوشیهای هوشمند و پورت با میزان خروجی بالاتر برای شارژ دستگاههای بزرگتر مانند تبلتها طراحی شده است.
میزان توان ورودی در پاوربانک
کاملا مشخص است که پاوربانکها باید قبل از زمانی که احتمال میدهید به آنها نیاز داشته باشید شارژ شوند. به طور معمول اکثر افراد آنها را از شب قبل به پریز متصل میکنند تا پاوربانک برای روز بعد آماده باشد. اگر سرعت شارژ شدن این محصولات بالا باشد میتواند همیشه مفید واقع شود به خصوص اگر زمان زیادی برای شارژ آن نداشته باشید.
سرعت شارژ مجدد پاوربانک به ظرفیت آن و همچنین حداکثر مقدار جریان ورودی آن بستگی دارد. پاوربانکهایی که از ظرفیت بالایی برخوردارند، به دلیل ظرفیت بیشتر خود نسبت به شارژرهای کمظرفیت، به میزان زمان بیشتری برای شارژ شدن احتیاج دارند. اما باید بدانید بسیاری از پاوربانکها جریان ورودی بالاتری را نیز میپذیرند که به فرآیند شارژ شدن سرعت میبخشد.
هرچه حداکثر میزان ورودی بالاتر باشد، دستگاه به طبع میتواند سریعتر شارژ شود. اما شارژر دیواری و کابل شارژ شما نیز باید از حداکثر ورودی پاوربانک پشتیبانی کنند. بسیاری از آداپتورهای دیواری فقط از ۱ آمپر پشتیبانی میکنند. بنابراین اگر پاوربانک شما ورودی بالاتری را پشتیبانی میکند، به دنبال آداپتوری باشید که بتواند حداقل از ۲ آمپر یا ۲.۴ آمپر پشتیبانی کند.
نوع باتری در پاوربانک
تفاوت بین باتریهای لیتیوم یون، لیتیوم یون پلیمر و لیتیوم پلیمر چیست؟ اگر فرق بین این سه مورد را نمیدانید احتمالاً هنگام خرید پاوربانک گیج خواهید شد. اساساً، باتریهای لیتیوم یونی و لیتیوم یون پلیمری یک چیز هستند. باتریهای لیتیوم یون پلیمری همان فناوری باتری در یک محفظه پلیمری انعطافپذیرتر و فقط درون یک بستهبندی مجدد هستند.
این در حالی است که باتریهای لیتیوم پلیمری از فناوری کمی متفاوتتری استفاده میکنند. باتری های لیتیوم پلیمر واقعی از یک ژل یا یک پلیمر ریز اسفنجی مانند برای الکترولیت، به جای الکترولیت مایع که در باتریهای لیتیوم یونی استفاده میشود استفاده میکنند. آنها را میتوان نازکتر از باتریهای لیتیوم یونی ساخت و عقیده دارند که ایمنتر هستند.
اما این نمونهها هزینه بیشتری برای ساخت دارند، طول عمر کمتری دارند و ممکن است چگالی انرژی کمتری داشته باشند. باتریهای لیتیوم پلیمری اغلب در لپتاپهای جدیدتر و خودروهای الکتریکی یافت میشود و اکنون به نظر میرسد که راه خود را به پاوربانکها نیز باز کردهاند.
ویژگیهای مربوط به امنیت در پاوربانک
به طور کلی اعتقاد بر این است که باتریهای لیتیوم پلیمری ایمنتر از باتریهای لیتیوم یونی هستند. در نتیجه احتمال انفجار یا آتشسوزی کمتری در این نمونهها مشاهده میشود. شاخص کلی کیفیت یک باتری، درجهبندی آن است که درجه A نشان دهنده کیفیت بالا در این محصولات است.
پاوربانکهای با کیفیت بالاتر دارای مدار محافظ داخلی (PTC) هستند تا از گرمای بیش از حد، اتصال کوتاه، نوسانات ولتاژ، نوسانات جریان و شارژ بیش از حد دستگاه شما پس از شارژ شدن به صورت کامل محافظت کنند. اگرچه این ویژگی ممکن است قیمت نهایی محصول را بالا ببرند. با این حال ممکن است ارزش کمی قیمت بیشتر را برای آرامش خاطری که ارائه میدهند را داشته باشد.
یک پاوربانک خوب باید تعدادی از گواهینامههای ایمنی بین المللی را نیز داشته باشد. اما شناخته شدهترین آنها گواهینامه UL (Underwriters Laboratories) است. پاوربانکهایی که دارای گواهینامه UL هستند قابل اعتمادتر خواهند بود. زیرا داشتن این گواهینامه به این معنی است که تست UL 1642 را گذراندهاند. در این تست پاوربانکها در معرض شوک الکتریکی، مکانیکی، محیطی و آتش سوزی قرار میگیرند.
ویژگیهای اضافه در پاوربانک
چراغهای LED موجود در اکثر پاوربانکها حتی اگر از ویژگیهای ضروری پاوربانک نباشند اما داشتن آنها خالی از لطف نیست. اکثر مدلهای پاوربانک دارای ۳ یا ۴ عدد از آنها هستند که در نزدیکی دکمه پاور یا درگاههای شارژ قرار دارند.
چراغهای نشانگر به شما اطلاع میدهند حدودا چه مقدار شارژ در پاوربانک شما باقی مانده است. و یا اینکه آیا پس از متصل کردن آن به پریز، پاوربانک شارژ میشود یا خیر. و همچنین دستگاه شما در حال شارژ است یا به درستی آن را متصل نکردهاید. همچنین سایر اطلاعات مهم را میتوانند به شما اعلام کنند.
ممکن است پاوربانک شما همراه با یک کیف باشد. اما داشتن یا در صورت عدم وجود، تهیه آن به صورت جداگانه برای محافظت بیشتر در برابر ضربه، گرد و غبار، آب و خراش مهم است. همچنین میتوانید یک کابل شارژ را در داخل کیف آن نگه دارید تا آن را گم نکنید.
از چه برندی پاوربانک بخریم؟
برای اطمینان از اینکه محصولی با کیفیت میخرید، مطمئن شوید از برندهای معتبر در بازار پاوربانکها مانند سامسونگ، لنوو (Lenovo)، ایسوس (Asus)، انکر (Anker)، شیائومی (Xiaomi) و RAVPower پاوربانک خود را تهیه میکنید.
پاوربانکهای بدون مارک و نمونههای ساخته شده توسط سازندگان نامشخص احتمال دارد برای شما بیشترین مشکل را ایجاد کنند. یک پاوربانک نامرغوب در بهترین حالت خود نمیتواند دستگاه شما را به درستی و با امنیت شارژ کند و در بدترین حالت به دستگاه شما آسیب میرساند.
همچنین یکی از مشکلات خرید پاوربانک، اطمینان از اصالت آن است. ممکن است فکر کنید در حال خرید یک پاوربانک ساخته شده توسط یک سازنده معتبر هستید اما در واقع فقط با یک نمونه جعلی مواجه شده باشید. اگر چرخی در بازار بزنید این محصولات تقلبی را به شکل گستردهای مشاهده میکنید.
برای فهمیدن از اصل بودن کالا باید بدانید که آنها قیمتی بسیار بالاتر از نمونههای تقلبی خواهند داشت. همچنین کیفیت متریال آنها در نمونههای تقلبی بسیار پایین خواهد بود و شما از یک برند مطرح انتظار کیفیت پایین را نخواهید داشت. و در آخر خرید از فروشگاههای مطمئن یکی از بهترین روشها برای انتخاب پاوربانک اصل به شمار میرود.
نتیجه گیری
با توجه به اینکه فناوری نقش بسیار بزرگی در زندگی مسافران در دنیای امروز را بازی میکند و عمر باتری دستگاههای تلفن همراه در آیندهای نزدیک بهبود چشمگیری پیدا نخواهند کرد، پاوربانکها به ابزاری ضروری برای مسافران تبدیل شدهاند. به صورت کلی باید میزان ظرفیت و تعداد پورتهای مورد نظر خود را در گام نخست در نظر داشته باشید.
پس از در نظر گرفتن این موارد باید از میزان توان ورودی و خروجی آن اطلاع پیدا کنید. به این دلیل که توان ورودی، تعیین کننده مقدار زمان مورد نیاز برای شارژ پاوربانک و توان خروجی مقدار زمان مورد نیاز برای شارژ شدن گجت شما را مشخص میکند.
ظرفیت در پاوربانک به استفاده شما بستگی دارد. اگر از یک تلفن همراه استفاده میکنید ۱۰۰۰۰ میلیآمپر مناسب خواهد بود و در صورت داشتن چند دستگاه، به فکر یک محصول با ظرفیت حداقل ۲۰۰۰۰ میلیآمپر باشید.
یک پاوربانک با بدنه ضعیف در هنگام سفر هیچ لطفی به شما نمیکند. ممکن است در اثر اولین ضربه بدنه آن آسیب ببیند یا بدتر از آن، دیگر قابل استفاده نباشد. در عوض، شما چیزی قوی میخواهید که بتواند در برابر سقوط، ضربهها و فشارهای اجتناب ناپذیر مقاومت کند.
استاندارد فعلی این صنعت برای پاوربانک ها ۲ آمپر است. با این حال در برخی از مدلها حداکثر خروجی ۲.۴ آمپر دیده میشود و تا زمانی که دستگاه شما این از مقدار جریان را پشتیبانی کند، میتوانند دستگاه شما را با حداکثر سرعت خود شارژ کنند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
سلام
خسته نباشید
شنیدم که انگار تمامی پاور بانک ها به باتری گوشی ها آسیب می زنند
این راسته؟(منظورم بیش از حد معموله با شارژر است)
نه در واقع بعضی وقتها بهتر هم هست
خیر اتفاقا شارژ شدن با پاور بانک استانداردتر ایمنتر هم هست