ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

درآمد کلان الکترونیک آرتز از سرویس‌های اشتراکی و خریدهای درون برنامه‌ای

شرکت الکترونیک آرتز امروز گزارش مالی سه‌ماهه نخست از سال مالی ۲۰۲۰ خود را منتشر کرده و علاوه بر تایید خبر تاخیر در عرضه NBA Live 20، در این گزارش می‎توانیم نگاهی بیندازیم به عملکرد ...

حسین آدینه
نوشته شده توسط حسین آدینه | ۹ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۳

شرکت الکترونیک آرتز امروز گزارش مالی سه‌ماهه نخست از سال مالی ۲۰۲۰ خود را منتشر کرده و علاوه بر تایید خبر تاخیر در عرضه NBA Live 20، در این گزارش می‎توانیم نگاهی بیندازیم به عملکرد مالی این کمپانی در سه ماه اخیر.

در سه‌ماهه‌ای که از ماه آوریل آغاز شد و در روز ۳۰ام ژوئن به پایان رسید، الکترونیک آرتز درآمدی معادل ۱.۲ میلیارد دلار داشته است که اندکی از درآمد ۱.۱ میلیارد دلاری این کمپانی در بازه مشابهی از سال گذشته میلادی بیشتر است. درآمد حاصل از فروش محصولات دیجیتالی، ۱.۰۴۹ میلیارد دلار از مجموع ۱.۲ میلیارد دلار را به خود اختصاص داده و در این بین، درآمد حاصل از فروش بازی‌های فیزیکی و دیگر منابع درآمدزایی، فراتر از ۱۶۰ میلیون دلار نرفته است.

الکترونیک آرتز برای این بازه سه‌ماهه، خبر از دستیابی به سود ۱.۴۲ میلیارد دلاری داده که به شکل چشمگیری از سود ۲۹۳ میلیون دلاری همین بازه در سال گذشته میلادی بیشتر است. این افزایش سود، وابسته به چندین فاکتور است، از جمله تصمیم الکترونیک آرتز برای انتقال حقوق برخی از IPهایش به مقر بین‌المللی‌اش در سوییس. سوییس اخیرا تغییراتی در نرخ مالیات‌های بر درآمد اعمال کرده که باعث شده الکترونیک آرتز نفع فراوانی از این قانون ببرد.

اسلایدی که توسط الکترونیک آرتز منتشر شده نشان می‌دهد «سرویس‌های لایو» تا چه حد بر افزایش درآمد این کمپانی آمریکایی تاثیرگذار هستند. طی سه‌ماهه اخیر، سرویس‌های لایو -که در واقع مایکروترنسکشن‌ها و اشتراک سرویس‌های مختلف را شامل می‌شود- درآمد ۵۰۴ میلیون دلاری را برای الکترونیک آرتز رقم زده‌اند و با نگاهی به درآمد این سرویس‌ها طی ۱۲ ماه اخیر، به رقم ۲.۴۶۱ میلیارد دلار می‌رسیم.

با نگاهی به این ارقام، درکش سخت نیست که چرا EA -و دیگر ناشران بزرگ حوزه گیم- تا این حد به بازی‌های آنلاین و مدل تجاری «گیم به عنوان سرویس» اهمیت می‌دهند تا مردم را دائماً مشغول تجربه بازی‌هایشان (و صد البته پرداخت پول بیشتر) نگه دارند.

الکترونیک آرتز هم‌اکنون بازی‌ها و برنامه‌های اشتراکی زیادی دارد که همگی مبتنی بر لایو سرویس هستند. از جمله لایو سرویس‌هایی که به درآمد کمپانی در سه‌ماهه اخیر کمک شایان کردند، می‌توان به بتلفیلد 5، ایپکس لجندز، سیمز 4، انتم و همین‌طور مدهای اولتیمیت تیم در بازی‌های فیفا 19، NBA Live 19 ،NHL 19 و Madden NFL 19 اشاره کرد. سرویس‌های اشتراکی این شرکت هم EA Access و Origin Access هستند و بازی Star Wars: The Old Republic هم اشتراکی دارد که خریدش به دلخواه کاربر است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی