۱۰ کمیک پرفروش عصر مدرن
قبل از آنکه مارول به مهره مهم و ارزشمندی که امروز هست، تبدیل شود؛ کمیکهای سوپرمن دیسی کامیکز هر ماه بیش از ۱ میلیون نسخه میفروخت و بتمن هم البته چندان از قافله عقب نبود. ...
- 1 ۱۰. شماره اول کمیک اسپاون (سال ۱۹۹۲) با فروش ۱.۷ میلیون نسخه
- 2 ۹. شماره ۲۲ کمیک Superman: Man of Steel با فروش ۱.۷۱ میلیون نسخه
- 3 ۸. شماره ۵۰۱ کمیک Adventures of Superman (سال ۱۹۸۷) با فروش ۱.۷۲ میلیون نسخه
- 4 ۷. شماره ۷۸ کمیک سوپرمن (سال ۱۹۸۷) با فروش ۱.۷۸ میلیون نسخه
- 5 ۶. شماره ۶۸۷ کمیک Action COMICS (سال ۱۹۳۸) با فروش ۱.۸ میلیون نسخه
- 6 ۵. شماره یک کمیک اسپایدرمن (سال ۱۹۹۰) با فروش ۲.۵ میلیون نسخه
- 7 ۴. شماره ۷۵ کمیک سوپرمن (سال ۱۹۸۷) با فروش ۳ میلیون نسخه
- 8 ۳. شماره ۵۰۰ کمیک Adventures of Superman با فروش ۴.۲ میلیون نسخه
- 9 ۲. شماره ۱ کمیک X-Force (سال ۱۹۹۲) با فروش ۵ میلیون نسخه
- 10 ۱. شماره ۱ کمیک X-Men با فروش ۷.۱ میلیون نسخه
۱۰. شماره اول کمیک اسپاون (سال ۱۹۹۲) با فروش ۱.۷ میلیون نسخه
اوایل کار انتشارات Image Comics بود، ابتدای دهه ۹۰ میلادی که کاری نبود تاد مک فارلین (Todd McFarlane) افسانهای، از تاثیرگذارترین طراحان تاریخ کمیکبوک، از عهده آن بر نیاید. بعد از کارش روی سری اسپایدرمن در سال ۱۹۹۰، او با کمک طراحان و افراد مهم دیگری این انتشارات را شکل داد و نتیجه آن خلق شخصیت اسپاون بود، شخصیتی که تا به امروز از آن کمیکهای مختلفی منتشر میشود.
۹. شماره ۲۲ کمیک Superman: Man of Steel با فروش ۱.۷۱ میلیون نسخه
این جلد و شماره بخشی از خط داستانی «سلطنت سوپرمن» یا همان Reign of Superman بود، همان خط داستانی که ۴ سوپرمن جایگزین را برای سوپرمن واقعی که مرده بود، معرفی میکرد. بسیاری انتظار معرفی شخصیتهای جدید و تغییراتی مهم داشتند که البته هیچ کدام از آنها رخ نداد.
۸. شماره ۵۰۱ کمیک Adventures of Superman (سال ۱۹۸۷) با فروش ۱.۷۲ میلیون نسخه
این کمیک هم بخشی از خط داستانی سلطنت سوپرمن بود که در آن پس از مرگ سوپرمن در جنگ با دومزدی (Doomsday)، چهار نسخه جدید از این قهرمان پدیدار میشوند که سوپربوی یکی از آنهاست. او در این کمیک با ظاهری کاملا جدید به تصویر کشیده شد.
۷. شماره ۷۸ کمیک سوپرمن (سال ۱۹۸۷) با فروش ۱.۷۸ میلیون نسخه
شاید باورتان نشود اما این کمیک هم دوباره بخشی از همان خط داستانی دو کمیک قبلی بود. حالا که به فروش این کمیکها نگاه میکنیم، مشخص است که در آن زمان سوپرمن با این خط داستانی غوغا کرده بوده است.
۶. شماره ۶۸۷ کمیک Action COMICS (سال ۱۹۳۸) با فروش ۱.۸ میلیون نسخه
میدانم احتمالا خسته شدید ولی این دیگر آخرین شماره و کمیک از این خط داستانی است که با فروش خوبش در لیست قرار میگیرد. شماره ۶۸۷ کمیک اکشن کامیکز پرفروشترین نسخه از کل خط داستانی Reign of the Superman به حساب میآید.
۵. شماره یک کمیک اسپایدرمن (سال ۱۹۹۰) با فروش ۲.۵ میلیون نسخه
درست چند سال قبل از آنکه تاد مکفارلین برای بار دوم با طراحی نسخه اول کمیک اسپاون رکوردها را جابهجا کند؛ او وظیفه طراحی یک مرد عنکبوتی کاملا جدید برای شرکت مارول را بر عهده گرفت و این کمپانی به موفقیتی بهتر از این نمیتوانست برسد. این کمیک با ۵ کاور مختلف دیگر، برای یک سال تمام پرفروشترین کمیک تاریخ بود.
۴. شماره ۷۵ کمیک سوپرمن (سال ۱۹۸۷) با فروش ۳ میلیون نسخه
برخی باور دارند که این خط داستانی و هیاهو رسانهها حول آن منجر به این ذهنیت در دهه ۹۰ شد که همه دوست داشتند کلکسیونی از کمیکها داشته باشند و صنعت کمیکبوک را برای همیشه تغییر داد. در این شماره، دیسی معروفترین ابرقهرمان جهان را کشت؛ شمارهای که جلدی سیاه و غمانگیز داشت و نماد S معروف الان روی آن نقش بسته بود. البته که سوپرمن سال بعدش با کمیک مرد پولادین باز میگشت اما مرگ چنین شخصیت مهمی باعث شده بود همه این کمیک را خریداری کنند.
به طور دقیق باید گفت که ۳ میلیون نسخه از این شماره به فروش رفت. برای مقایسه باید بگوییم که در آن زمان یک کمیک معروف نهایت ۹۰ هزار نسخه در ماه میفروخت، این شکلی میتوانید حدس بزنید فروش شماره ۷۵ این کمیک چقدر دیوانهوار بوده است.
۳. شماره ۵۰۰ کمیک Adventures of Superman با فروش ۴.۲ میلیون نسخه
اگر مرگ سوپرمن باعث شد دیسی سود کلانی به جیب بزند، تصور کنید بازگشت او چیکار میتوانست بکند! حداقل این فکری بود که فروشگاهها میکردند وقتی صدها و هزاران نسخه از این کمیک را سفارش دادند.
۲. شماره ۱ کمیک X-Force (سال ۱۹۹۲) با فروش ۵ میلیون نسخه
بله درست خواندید؛ ساخته و مخلوق راب لایفلد (Rob Liefeld) یکی از پرفروشترین کتابهای مصور تاریخ است. در آن زمان مردان اکس به دشت محبوب و پرطرفدار بودند، پس چرا نسخهای عبوثتر و خشنتر از آنها نسازیم؟ لایفلد مدت زمان نه چندان زیادی بعد از معرفی این کمیک، به یکی از بنیانگذاران مهم انتشارات Image Comics تبدیل شد.
۱. شماره ۱ کمیک X-Men با فروش ۷.۱ میلیون نسخه
امروز، جیم لی (Jim Lee) یکی از رییسها و افراد مهم کمپانی DC Comics است اما در اوایل دهه ۹۰ میلادی، او هنرمند و طراحی بود که همه به او حسادت میورزیدند و هیچ کتاب مصور و شخصیتی از مجموعه مردان ایکس جذابتر نبود. لی پیشتر هم جادویش را با کار روی مجموعه مردان ایکس غیرطبیعی یا Uncanny X-Men نشان داده بود اما با این شماره این اولین باری بود که مردان ایکس بعد از نزدیک به ۳۰ سال قرار بود بازگردد. طرفداران هم که عاشق طراحیها و نوشتههای او بودند، هر کدام چندین شماره از این نسخه خریدند؛ میدانید برای این که محض اطمینان اگر یک وقت قیمت آن بالا رفت آن را بفروشند که البته با این فروش استثنایی موفق نشدند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
سوپرمن بهترینه