ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

۱۰ پیشنهاد برای خرید و استفاده بهتر از بازی‌ها در شرایط ارزی کنونی

همان‌طور که همه‌ی ما می‌دانیم و به عینه شاهدش هستیم، اکنون در شرایط مناسبی به سر نمی‌بریم. اگر رخ دادن پی در پی تراژدی‌های مختلف و تنش‌های ناگهانی در سطح جهانی کم بود، افزایش بی ...

پرهام آقاخانی
نوشته شده توسط پرهام آقاخانی | ۲ فروردین ۱۳۹۹ | ۲۳:۰۰

همان‌طور که همه‌ی ما می‌دانیم و به عینه شاهدش هستیم، اکنون در شرایط مناسبی به سر نمی‌بریم. اگر رخ دادن پی در پی تراژدی‌های مختلف و تنش‌های ناگهانی در سطح جهانی کم بود، افزایش بی سابقه‌ی نرخ ارز هم به آن اضافه شد تا پاشش نمکی باشد بر زخم تمام گیمرهای ایرانی.

اکنون تمام اقلام مختلف با افزایش قیمت مواجه شده‌اند و از آن‌جایی که اکثر فروشندگان محصولات گیمینگ در ایران، انصاف و جوانمردی را بی‌معنی ساخته‌اند، اکثریت گیمرها در خرید بازی و سایر مایحتاجشان به مشکل خورده‌اند. اکنون می‌خواهیم چند پیشنهاد مختلف را به شما ارائه کنیم تا با استفاده از آن‌ها در شرایط ارزی فعلی، با هزینه کمتری به سرگرمی مورد علاقه‌ی خود بپردازید و کمی این وضعیت را قابل تحمل‌تر کنید.

بازی Yakuza 0

1- ملاکی که برای لذت بردن از یک بازی دارید را روی میزان سرگرم‌کنندگی تعیین کنید

به گفته‌ی رجی فیلز امی، رئیس پیشین نینتندوی آمریکا، اگر یک بازی سرگرم‌کننده نیست چرا باید الکی برایش وقت تلف کنید؟ هدف اصلی از انجام بازی‌های ویدیویی مانند هر مدیوم دیگری، سرگرم شدن است. هر کدام از افراد برای سرگرم شدن به انجام کار‌های مختلفی دست می‌زنند. یک سری به ورزش‌های مختلف می‌پردازند، یک سری دیگر به سراغ پرش از ارتفاع و کوهنوردی و امثالهم می‌روند، و آن‌هایی هم که پول و وقت این کارها را ندارند و یا نمی‌خواهند خودشان را در معرض خطر‌های احتمالی‌شان قرار دهند، به سراغ برنامه‌های تلویزیونی و بازی‌های ویدیویی می‌روند.

اگر بخواهید فقط به خاطر این که دوستان‌تان یک بازی خاص را انجام می‌دهند و یا این که بخش چند نفره‌ی یک بازی خیلی شلوغ است به سراغ آن‌ها بروید و اصلا در طول انجام دادنشان، احساس لذت به شما دست ندهد، عملا پولتان را داخل سطح زباله ریخته‌اید. چون چیزی را تهیه کرده‌اید که هیچ کدام از نیازهای شما را برطرف نمی‌کند. پس در هنگام خرید بازی‌ها، دقت داشته باشید که عناوینی را تهیه کنید که می‌دانید خودتان آن‌ها را تجربه می‌کنید و از تجربه‌شان لذت خواهید برد. نه عناوینی که لذت بردن از آن‌ها، به این بستگی دارد که آیا سایرین هم انجام‌شان می‌دهند یا نه.

بازی Yaiba: Ninja Gaiden Z

2- نگذارید که کسی ژانر و بازی‌هایی که انجام می‌دهید را برایتان تعیین کند

استریمر، یوتیوبر یا منتقد مورد علاقه‌تان می‌گوید که یک بازی خاص، اصلا خوب نیست یا یک بازی دیگر، خدای بازی‌هاست؟ چه کسی گفته که باید بدون چون و چرا به حرفش گوش دهید؟ هر شخصی علایق، باورها و اعتقادات خودش را دارد و این چیزی است که انسان‌ها را نسبت به یکدیگر متمایز می‌کند. در نتیجه، نمی‌توانید صرفا به خاطر این که شخصی گفته که یک بازی بد است، شما هم آن را نادیده بگیرید یا برعکس. شاید همان بازی‌ای که شخص مورد اعتمادتان از آن خوشش نیامده، به یکی از بهترین بازی‌هایی که در عمرتان تجربه کرده‌اید تبدیل شود یا بازی‌ای که عاشقش است، به قدری برایتان عذاب آور باشد که بخواهید طرف را پیدا کرده و یک بلایی سرش بیاورید!

کاری که شما باید انجام دهید این است که اینگونه اظهارات را به عنوان یک عقیده و نظر، و نه یک قانون یا حقیقت، ملاک قرار دهید. شما باید این نظرات را در کنار اطلاعات مختلف، نظرات سایر کاربران و همچنین ویدئوهای گیم پلی عنوان مورد نظرتان قرار دهید و با جمع‌بندی تمام آن‌ها، به یک نتیجه‌گیری برسید. یادتان نرود، این شما هستید که علایق‌تان را بهتر از هر کس دیگری می‌شناسید و به همین خاطر، بهتر از هر کس دیگری می‌دانید که آیا یک بازی با مذاق‌تان سازگار است یا نه. نقدها و گیم پلی‌ها اینجا هستند تا این پروسه را برایتان راحت‌تر کنند، نه این که جایگزینی برایش باشند.

بازی Anthem

3- نگذارید هایپ بر شما چیره شود

شاید این موضوع را قبول نکنید، ولی هایپ می‌تواند یکی از بدترین دشمنان هر گیمری باشد. هایپ می‌تواند با شما کاری کند که از شدت هیجان و ذوقی که برای تجربه‌ی یک بازی دارید، موقتا کور و کر شده و به احتمال وقوع شرایط بد هم فکر نکنید. در نتیجه ممکن است ناگهان خودتان را در حالی ببینید که ۶۰ دلار بی زبان را برای خرید یک بازی با مشکلات فنی بسیار، خرج کرده‌اید یا به خاطر همین ذوق و شوق بیش از حد، متوجه شوید که انتظارات بیهوده‌ای از آن اثر داشتید. پس برای بازی‌ها هایپ شوید، ولی نگذارید که تمام عقل و منطق‌تان به خاطر ذوقی که دارید، کلا به فنا برود.

بازی Mass Effect: Andromeda

4- به پیش‌خرید و یا خریداری یک بازی فقط به خاطر تخفیف خوردن یا جوایز اضافه، اقدام نکنید

هیچ‌وقت، تکرار می‌کنیم، هیچ‌وقت سعی نکنید یک بازی را پیش‌خرید کرده و یا در همان هفته‌های اول عرضه‌اش خریداری کنید؛ حتی اگر آن بازی به مناسبتی تخفیف خورده باشد. در این دوره و زمانه‌ای که بهینه‌سازی بازی‌ها توسط سازندگان به یک جوک تبدیل شده و زیاد پیش می‌آید که یک بازی شبیه تبلیغاتش نباشد، پیش خرید یک بازی یا خرید آن در هفته‌های اول، دست کمی از حماقت ندارد.

ممکن است خیلی منتظر یک بازی بوده باشید، برایش برنامه‌ریزی کرده باشید و یا نخواهید که به صورت اتفاقی وقایعش برایتان اسپویل شود، ولی باور کنید که در بعضی اوقات، صبر کردن برای یک مدت کوتاه می‌تواند حسابی به داد خودتان و همچنین پول درون جیب‌تان برسد. اینگونه اگر مثلا روی PC دوباره با Batman: Arkham Knight یا NieR: Automata یا Red Dead Redemption 2 دیگری مواجه شوید، حداقل می‌دانید که استرسی درباره‌ی رفع شدن یا نشدن مشکلات فنی آن‌ها نخواهید داشت و بعدا که تمام آن‌ها پچ شدند، می‌توانید با خیال راحت از بازی خود لذت ببرید.

از طرف دیگر، صرفا به خاطر تخفیف خوردن یک بازی اقدام به خرید آن نکنید. می‌دانیم که تخفیف‌ها و مخصوصا آن‌هایی که استیم ارائه می‌دهد، حسابی وسوسه‌انگیز هستند، ولی اگر مواظب نباشید همین می‌تواند باعث شود که کلی بازی انجام نشده روی دست‌تان بماند. هنگام خرید بازی‌ها حتما از خودتان دو سوال مهم بپرسید: "آیا این بازی را در طول هفته‌های پیش رو، انجام خواهم داد یا نه؟" و "آیا سرگرمی‌ای که بازی ارائه می‌دهد، ارزش پولی که برایش می‌دهم را دارد یا نه؟". اگر جوابتان به این دو سوال، منفی بود و یا در موردشان دودل بودید، آن بازی‌ها را خریداری نکنید. در عوض، منتظر شرایط بهتر و تخفیف‌های بزرگ‌تر بمانید.

بازی Metal Wolf Chaos XD

5- دنبال تجربه‌های نو و منحصر به فرد بگردید

بگذارید یک موضوع را همین جا برایتان واضح کنیم: شما نیازی ندارید که حتما بازی‌های بزرگ ۶۰ دلاری را خریداری کنید! شاید یک بازی ناشناخته‌تر و کوچک‌تر (که به طبع می‌تواند قیمت کمتری داشته باشد) یا یک بازی با ویژگی‌هایی عجیب و غیرمنتظره، بهتر از تمام آن عناوین پر ادعا و بزرگ بتواند سرگرم‌تان کند. پس خودتان را به بازی‌های بزرگ محدود نکنید.

به دنبال رسانه‌هایی که به معرفی بازی‌های مستقل و منحصر به فرد می‌پردازند بگردید، Discovery Queue خود در استیم و یا ابزارهای Steam Labs را چک کنید، چرخی در استور پلی‌استیشن و اکس باکس بزنید، از نظر کسانی که به طور پیوسته به انجام بازی‌های کمتر شناخته شده می‌پردازند استفاده کنید و هر چیزی که به نظرتان جالب می‌آید را بررسی کنید؛ حتی اگر در ژانری باشد که معمولا به آن علاقه‌ای ندارید. شاید در این بین با بازی‌ای مواجه شوید که اصلا نامش را هم نشنیده بودید، ولی بعدا آن را جزو یکی از بهترین بازی‌های عمرتان محسوب کنید.

بازی Warframe

6- بازی‌های رایگان را امتحان کنید

شما همیشه نیاز ندارید که برای تجربه کردن یک بازی، آن را بخرید. اگر هم‌اکنون به فروشگاه‌های مختلف رجوع کنید، عناوین بسیاری را خواهید یافت که حتی بدون خرج کردن یک ریال، قادر به دانلود و انجام‌شان خواهید بود. مثلا اگر می‌خواهید بین تک‌نفره و چند‌نفره انتخاب داشته باشید، Warframe و Destiny 2 و Path of Exile جزو بهترین گزینه‌ها هستند.

اگر هم بخواهید فقط چندنفره بازی کنید، هم عناوینی مثل CS:GO و DOTA 2 و World of Tanks وجود دارند و هم Team Fortress 2 همچنان هوایتان را دارد. اضافه بر موارد فوق، یک سری از این بازی‌ها همچون Yu-Gi-Oh! Duel Links از نسخه‌ی موبایل هم برخوردار هستند تا حتما نیازی نباشد برای بازی کردن، به پلتفرم‌های اصلی خود متوسل شوید.

بازی The Punisher

7- از رفتن به سراغ بازی‌های قدیمی، هراس نداشته باشید

در گذشته، ساخت بازی‌ها مثل اکنون پرریسک و پرهزینه نبود و همین به سازندگان اجازه می‌داد تا از ایده‌های عجیب و حتی بعضا مضحک برای ساخت بازی بزرگ خودشان استفاده کنند. برای همین احتمال دارد که با بازگشت به سوی این بازی‌ها، تجربه‌هایی بسیار سرگرم‌کننده بیابید که شما را ساعت‌ها مشغول خواهند کرد. مثلا ممکن است به ناگهان خودتان را غرق در دنیای Mega Man Legends و در حال گشت و گذار در سیاهچال‌ها بیابید و یا تارومار کردن سایرین در Carmageddon و Metal Wolf Chaos برایتان به شدت لذت‌بخش باشد.

پس از رفتن به سراغ بازی‌های قدیمی نترسید و فکر نکنید که نشانه‌ی بدی است. حتی اگر خوب جستجو کنید، می‌توانید از روش‌های جدیدی برای لذت بردن از آن بازی‌ها بهره ببرید. مثلا هم اکنون یک سری از مجموعه‌ها (نظیر Street Fighter 30th Anniversary Collection) و شبیه سازها از ویژگی Netplay بهره می‌برند که به شما اجازه می‌دهند تا طیف وسیعی از بازی‌های سابقا آفلاین نظیر Streets of Rage یا Super Smash Bros. Melee را به صورت آنلاین انجام دهید.

Street Fighter X Tekken

8- مادها و افزونه‌های ساخته شده توسط جامعه طرفداری یک بازی را بررسی کنید

یک سری از گیمرها این موضوع را نمی‌دانند، ولی اضافه کردن حتی یک ماد ظاهری به بازی، می‌تواند کمک شایانی به بهبود تجربه شما از آن عنوان بکند. مثلا چرا باید در نقش Akuma و Poison بازی کنید وقتی می‌توانید شمایلشان را به مایکل جکسون و بایونتا تغییر دهید؟ اما خب، کارایی مادها فقط به تغییرات ظاهری خلاصه نمی‌شود و اگر خوب بگردید، می‌توانید به نمونه‌های عجیب و جذاب زیادی برخورد کنید.

به عنوان مثال، می‌توانید کارکترهای انحصاری نسخه‌ی پلی‌استیشن Street Fighter X Tekken را به نسخه‌ی PC بیاورید، Doomslayer و زرادخانه‌ی عظیمش را وارد Quake کنید یا این که سیستم Bullet Time مکس پین را به Half-Life اضافه کنید. احتمالات و فرصت‌هایی که وجود دارند، بی انتهایند و دست شما را حسابی باز گذاشته‌اند. اگر هم اهل استفاده از مادها نیستید، می‌توانید با استفاده از انجمن‌های مختلف و سرویس Workshop استیم، به یافتن نقشه‌ها و مودهای بازی جدید برای عناوین مختلفی که در اختیار دارید، بپردازید.

ArmJoe - Les Miserables Fighting Game

9- بازی‌های Fan Made و Rom Hackها را امتحان کنید

دنیای بازی‌های ساخته شده توسط طرفداران و Rom Hackها، جدا دیوانه‌وار است. از یک سو، شما می‌توانید شاهد عناوین خیلی معمولی‌ای مثل Enderal و Another Metroid 2 Remake یا Sonic Megamix باشید. اما اگر خیلی خوب دقت کنید و بدانید که کجا را بگردید، می‌توانید به موارد به شدت عجیب و غریبی هم برخورد کنید: از یک بازی فایتینگ با نام ArmJoe که بر اساس رمان بینوایان (اثر ویکتور هوگو) ساخته شده است گرفته تا گردهمایی بزرگترین کارکترهای آثار سینمایی Slasher و ترس در Terrordrome: Rise of the Boogeymen. در نتیجه اگر تجربه کردن عناوین معمولی برایتان نتیجه‌ای ندارد یا مشکل است، شاید یک بازی Fan Made یا اجرا کردن یک کامبوی بزرگ روی خانواده تناردیه و آن هم در نقش ژان والژان و کُزِت، همان چیزی باشد که برای سرگرم شدن نیاز دارید.

Ace Attorney: Dual Destinies

10- بد نیست هرازچندگاهی سری به پلتفرم موبایل بزنید

به عنوان آخرین پیشنهاد، شاید بد نباشد که مدتی را هم به سراغ بازی‌های موبایل بروید. اشتباه نکنید! منظور ما این نیست که حتما عناوین لوت باکس و گاچا محوری که تماما آنلاین هستند را انتخاب کنید. هم اکنون و به لطف یک سری از استودیوها و ناشرها، عناوین بسیار شایسته آفلاینی نیز بر روی پلتفرم موبایل پورت شده‌اند. پس اگر وقت برای بازی کردن ندارید و یا پولی برای خرید بازی موجود نیست، می‌توانید از این روش به تجربه‌ی آن‌ها بپردازید.

چنانچه هم اکنون به استورهای برنامه‌های اندروید و iOS سری بزنید، خواهید دید که عناوینی همچون GTA III و Star Wars: KOTOR و Ace Attorney و حتی DOOM خیلی وقت است که برای این پلتفرم‌ها عرضه شده‌اند. حتی در صورتی هم که میل داشته باشید، می‌توانید با نصب یک شبیه‌ساز به تجربه‌ی عناوین قدیمی بر روی دستگاه موبایل خود بپردازید و فایل‌های ذخیره‌ی خودتان را از PC به موبایل انتقال دهید و برعکس.

به مطالعه ادامه دهید:

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (9 مورد)
  • مهدی
    مهدی | ۳ فروردین ۱۳۹۹

    با این اوضاع و احوال گرونی و انصاف فروشنده ها و قیمت قطعات و کنسول ها مگه انتخابی جز pc و کرک هم هست؟ خیلیا الان تو خرید بسته هاشونم ممکنه بمونن تصور کنید چند نفر میتونن 400 پونصد بدن بازی بخرن، انلاین که هیچی، خود ما الان به قدر وضع نت داغونه که وقتی اسم نسخه دیجیتال و هرید قانونی و 60 هفتاد گیگ دانلود میان خیلیا قیدشو میزنن، خدا بخیر کنه و ای کاش یه اتفاق خوبی بیفته.

    • maard
      maard | ۴ فروردین ۱۳۹۹

      انصافن حرف دل منو زدی دقیقن. الان cod4 هم نمیشه درست بازی کرد به خاطر اینترنت داغون. هر چی گشتم این مدت یه بازی اکشن انلاین درست حسابی پیدا کنم یا پولی بود در حد 40 دلار که میشه 600 تومن یا کرک شده ها همه از کار افتادن. یا حجم بازیا واقعن بالاست. یه csgo رو استیم نصب کردم که زیاد جالب نیست.
      اتفاق خوب اگه افتادنی بود که میفتاد این همه سال. خواستم بگم امید الکی نداشته باشی

      • مهدی
        مهدی | ۷ فروردین ۱۳۹۹

        میگم ای کاش فقط یه خبر خوبی میشد

    • maard
      maard | ۴ فروردین ۱۳۹۹

      راستی اگه بین سری کال اف دیوتی نسخه ای هست بشه آنلاین زد بگی بهم ممنونت میشم

      • مهدی
        مهدی | ۷ فروردین ۱۳۹۹

        از تو چه پنهون خودمم کانتر بازی میکنم ولی cod warzone تازه اومده به نظرم چیز بدی نیست اما باید خودت بیشتر دنبالش باشی چون برای من حجیمه که دانلودش کنم. از انلاین دلسردم

  • randy
    randy | ۳ فروردین ۱۳۹۹

    مقاله واقعا جذابی بود

  • Bboy
    Bboy | ۲ فروردین ۱۳۹۹

    بهترین راه حال حاظر خرید گیم پس برای کامپیوتر یا ایکس‌باکس هست 1 دلار میدی برای 1 ماه
    بعدش ماهی 9 دلار کلی بازی هم توش هست بعلاوه تمام انحصاری های مایکروسافت.
    یا اگه پی سی دارید کلا کرک کنید بره.

    • Ebi
      Ebi | ۳ فروردین ۱۳۹۹

      جریان خرید گیم پس چجوری بعد از خرید باید دانلود کنی با این سرعت ها جواب میده

  • JAVAD
    JAVAD | ۲ فروردین ۱۳۹۹

    میگید شبیه ساز بریزید ولی نمیگید چه شبیه سازی.
    یه مقاله درباره بهترین شبیه ساز های اندروید بنویسید.

مطالب پیشنهادی