پیشنهاد ۱۹ فیلم خوب سهساعته در روزگار کرونا
در زمانه جالبی زندگی میکنیم و روزگارمان شبیه یک نفرین است. اما تنها راه جلوگیری از گسترش ویروس کرونا عجیبوغریب در خانه ماندن است. همه ما میدانیم که این خانهنشینی در عمل ساده نیست و ...
در زمانه جالبی زندگی میکنیم و روزگارمان شبیه یک نفرین است. اما تنها راه جلوگیری از گسترش ویروس کرونا عجیبوغریب در خانه ماندن است. همه ما میدانیم که این خانهنشینی در عمل ساده نیست و پس از چند روز کلافگی به سراغمان میآید و البته ازآنجاییکه خبری از ورزش و برنامههای ورزشی نیست اوضاع پیچیدهتر هم میشود. اما فیلمها دقیقاً برای همین زمان ساخته شدند و میتوانند به شما برای دور کردن حال بد و گذراندن زمان کمک کنند. درهرصورت برای گذر از این بحران احتمالاً باید یک تا دو ماه صبر کنیم و البته که میدانیم حتماً تابهحال از تماشای گزینههای معمول خسته شدید. پس در ادامه 19 فیلم بلند سهساعته که احتمالاً در اوقات عادی فرصت تماشای آن را ندارید، به شما معرفی میکنیم. پس گاد فادر، تایتانیک، آیریش من، ارباب حلقهها و هابیت را هم که احتمالا ده بار دیدهاید! بیخیال شوید و با ویجیاتو این ماجراجوییهای سهساعته (که احتمالا آنها را ندیدهاید) را تجربه کنید. برای یک لیست کاملتر از بهترین فیلم های بلند مدت تاریخ نیز میتوانید به مطلب لینک شده مراجعه کنید.
- 1 لورنس عربستان (Lawrence of Arabia)
- 2 مردان واقعی (The Right Stuff)
- 3 غول (Giant)
- 4 جنگ و صلح (War and Peace)
- 5 روزی روزگاری در آمریکا (Once Upon a Time in America)
- 6 آندری روبلف (Andrei Rublev)
- 7 بن هور (Ben-Hur)
- 8 مالکوم ایکس (Malcolm X)
- 9 هفت سامورایی (Seven Samurai)
- 10 بری لیندون (Barry Lyndon)
- 11 آبی گرمترین رنگ است (Blue Is the Warmest Color)
- 12 تعصب (Intolerance)
- 13 دروازه بهشت (Heaven's Gate)
- 14 هملت (Hamlet)
- 15 1900
- 16 یوزپلنگ (The Leopard)
- 17 بچههای بهشت (Children of Paradise)
- 18 دنیای دیوانه، دیوانه، دیوانه (It's a Mad, Mad, Mad, Mad World)
- 19 فرشتگان در آمریکا (Angels in America)
لورنس عربستان (Lawrence of Arabia)
بسیاری از منتقدان و عشاق سینما حماسه «دیوید لین» را از بهترین فیلمهای صنعت سینما میدانند. اما آیا تابهحال چهار ساعت از زمان یک روز خود را به تماشای این شاهکار اختصاص دادهاید؟ شاید منتظر هستید نسخه 70 میلیمتری این فیلم را بر پرده سینما ببینید. البته حتی اگر آنقدر خوششانس باشید که بتوانید سینمایی که لورنس عربستان را نمایش میدهد را پیدا کنید، در شرایط کنونی باید برای نمایش آن روزها انتظار بکشید. پس بیخیال نسخه 70 میلیمتری و سینماتکهای شهرتان شوید و تا کرونا فرصت را مهیا کرده، این شاهکار را در بزرگترین تلویزیونی که به آن دسترسی دارید، ببینید، از فیلمنامه «رابرت بولت» لذت ببرید و در چشمان آبی «پیتر اوتول» غرق شوید. فقط یادتان باشد وقتی از تماشای شاهکار «دیوید لین» کیفور شدید، به جان ما هم دعا کنید.
مردان واقعی (The Right Stuff)
غرور آمریکا بهوسیله انسانهای فروتن و منحصربهفرد حفظ میشود، این شاید سادهترین خلاصهای باشد که بتوان درباره این فیلم ارائه داد. اقتباس سینمایی «فیلیپ کافمن» از روی شاهکار «تام وولف»، درباره روزهای اولیه برنامه فضایی آمریکا توسط گروهی از فضانوردان موسوم به Mercury Seven است (جالب است بدانید ترکیب موفق بازیگران در نقش هفت فضانورد، بعدها آنها را به ستارههای سینما تبدیل کرد). همچنین سرنوشت شکوهمند چاک یگارد (با بازی سام شپرد) را نیز دنبال میکنید. لحظات بامزهای در دل این فیلم 193 دقیقهای گنجاندهشده و با سپاس از کرونا عزیز، باید بگوییم بهترین زمان برای تماشای آن است.
غول (Giant)
آخرین اثر «جیمز دین» یک حماسه تگزاسی تمامعیار درباره عشق، نفت، تعصب و بسیاری از مضامین دیگر است که در ایالت «لون استار» اتفاق میافتد. «جرج استیونس» غول را از یکی از رمانهای پرفروش «ادنا فربر» اقتباس کرده و داستان درباره یک دامدار ثروتمند (راک هادسن) است ک عاشق زن مقتدری (الیزابت تیلور) میشود، با او ازدواج و زن را در ثروتش سهمیم میکند. «دین» نقش جوان فقیری را بازی میکند که به ثروت «هادسن» حسادت و سرانجام در سرزمینش مخزن عمیقی از نفت خام را پیدا میکند.
غول یک فیلم کلاسیک هالیوودی تمامعیار با تعدادی از خیرهکنندهترین ستارگان تاریخ سینما است که نباید آن را از دست داد.
جنگ و صلح (War and Peace)
کار و زندگیتان را تعطیل کنید و به تماشای اقتباس 431 دقیقهای «سرگئی باندارچوک» از روی رمان معروف «تولستوی» جنگ و صلح بنشینید که بهاندازه منبع اصلی مرعوبکننده است. این حماسه چهارقسمتی بهتازگی توسط Criterion Collection ترمیم و منتشرشده و یک مکاشفه تمامعیار است.
منتقدان امروزی جنگ و صلح را یک دستاورد بصری هیجانانگیز و چشمگیر میدانند و معتقدند میتواند مخاطبان را برای مدت طولانی میخکوب کند. صحنههای جنگی این فیلم در مدتزمان شش سال با حضور هزاران سرباز روس فیلمبرداری شد و بدیهی است که امکان تکرار این شاهکار سینمایی نزدیک به صفر است. پس در روزگار جنگ با کرونا، جنگ و صلح را از دست ندهید.
روزی روزگاری در آمریکا (Once Upon a Time in America)
آخرین اثر «سرجیو لئونه» یک جهش تمامعیار از روی وسترنهای اسپاگتی است. پیچیدگی روایی و ساختاری روزی روزگاری در آمریکا به حدی است که تکامل «لئونه» را بهخوبی نشان میدهد و اگر او را در 60 سالگی از دست نمیدادیم احتمالاً شاهد شاهکارهای بیشتری در تاریخ سینما بودیم. موسیقی «انیو موریکونه» آهنگساز قدیمی آثار «لئونه» ترکیب مبهم و دوستداشتنی را به وجود آورده.
بنابراین اگر تماشای مرد ایرلندی (The Irishman) شما را به پیگیری سایر اقدامات گانگستری «رابرت دنیرو» و «جو پشی» ترغیب کرده، تماشای روزی روزگاری هالیوود را با درخشش ستارگان دیگری مثل «الیزابت مکگاورن»، «جیمز وودز»، «تیوزدی ولد»، «برت یانگ» و «تریت ویلیامز» در هنگام جدال با کرونا بههیچعنوان از دست ندهید.
آندری روبلف (Andrei Rublev)
تعمق فریبنده «آندری تارکوفسکی» در باب سختی آفرینش هنری و ماهیت ایمان، توجه و دقت کامل بیننده را میطلبد. جزئیات این حماسه قرونوسطایی در هر دقیقه، برای دریافت مفهوم کلی فیلم ضروری است و احتمالاً اگر اولین بار است که به تماشای آن مینشینید، چیزی زیادی دستگیرتان نمیشود. اما آرامشتان را حفظ کنید مطمئن باشید از تماشای آن پشیمان نمیشوید و احتمالاً بازهم سراغ آن خواهید رفت.
آندری روبلف نمونهای از فیلمهای تکنیکی است و شوری دارد که در سایر آثار «تارکوفسکی» دیده نمیشود؛ بنابراین اگر تابهحال جرات نکردید به آثار این کارگردان ناخنک بزنید، آندری روبلف و ایام قرنطینه ناشی از کرونا بهترین زمان است.
بن هور (Ben-Hur)
فیلمهایی با ژانر مذهبی در دورهای بسیار پرطرفدار بود که از جمله معروفترین آنها میتوان به ده فرمان (The Ten Commandments) اثر «سیسیل بی. دمیل» و عیسی ناصری (Jesus of Nazareth) اشاره کرد. اما شاید هیچ فیلمی در این ژانر بهپای بن هور نرسد و نتواند حجم وسیعی از هیجان را به مخاطبان تزریق کند. این فیلم 222 دقیقهای داستان شاهزاده یهودی به نام بن هور (با بازی چارلتون هستون) است که امپراتوری روم را به چالش میکشد.
بن هور از هیچ مانعی بهسرعت نمیگذرد و همین امر یکی از دلایل هیجانانگیز بودن آن است. مثلاً سکانس مسابقه ارابهرانی یکی از شاخصترین و طولانیترین سکانسهای این فیلم است که هیجان وصفناپذیری را حتی در این دور و زمانه برای شما به همراه میآورد. این سکانس آرامآرام شروع میشود و به اوج میرسد و خیالتان راحت اگر هیچی نداشته باشد شما را با نحوه استفاده از ارابه آشنا میکند!
مالکوم ایکس (Malcolm X)
یک ساعت اول این بیوگرافی استادانه به کارگردانی «اسپایک لی» به تصاویر پرزرقوبرقی از کلوپهای شبانه دهه 40 میلادی بوستون و هالوم و سکانسهای بامزه و اغوا کننده اختصاص دارد. اما در حقیقت همه اینها طعمهای برای جذب شما به ادامه فیلم است.
از جایی که مالکوم مسلمان و جذب گروه امت الاسلام و بهزودی رهبر این گروه میشود، نمایش خیرهکننده و نفسگیر «دنزل واشنگتن» آغاز میشود. مالکوم ایکس در طول 222 دقیقه با روشنگریهایش شما را به لرزه میاندازد. پس در روزهای حصر خانگی ناشی از کرونا، این فیلم را از دست ندهید.
هفت سامورایی (Seven Samurai)
حالا که کرونا شما را در خانه حبس کرده و آکادمی اسکار بهتازگی به یک فیلم غیر انگلیسیزبان (انگل) اسکار بهترین فیلم را اعطا کرده، هیچ بهانهای برای تماشا نکردن این شاهکار ندارید.
اثر بینظیر «آکیرا کوروساوا» داستان هفت سامورایی است که برای محافظت از روستایی در برابر راهزنان و غارتگران، گرد هم میآیند. با تماشای هفت سامورایی در این ایام، احتمالاً سریعترین 207 دقیقه عمرتان را تجربه میکنید و نهایتاً محو قدرت و رندی سامورایی هفتم، کیکو چیو (با بازی توشیرو میفونه) میشوید.
بری لیندون (Barry Lyndon)
در ابتدا که به تماشای اقتباس سینمایی «استنلی کوبریک» از رمان مطرح «ویلیام تاکری» مینشینید ممکن است احساس کنید همهچیز تصنعی است، اما با اندکی صبر و کنکاش در دنیای فیلم و امواج هنرمندانه آن، از ترکیبات دقیق فیلمساز مدهوش میشوید. «کوبریک» لنزهای 50 میلیمتری فرود آپولو روی ماه را اصلاح کرد و توانست به کمک فیلمبردارش «جان الکات» با استفاده از نور شمع فیلمبرداری فضاهای داخلی را انجام دهند (این کار بهمنظور القای حس و حال قرن 18 انجام شد). در این فیلم «رایان اونیل» در نقش یک خیالپرداز بیروح ظاهر میشود که فرد قابلاعتمادی برای روایت داستان زندگیاش نیست.
آبی گرمترین رنگ است (Blue Is the Warmest Color)
اما در این قرنطینه وابسته به کرونا نوبتی هم باشد نوبت یکی از جنجالیترین فیلمهای سالهای اخیر است. ماجرا داستان عشق نامتعارف شخص جوانی به نام ادل (با بازی ادل اگزارکوپولوس) به اما دختری با چشمها و موهای آبی (با بازی لئا سیدو). این فیلم تصاویر بیپرده و صریحی از عشق اول، اشتیاق و دیوانگی این دو دختر نشان میدهد. اگر از سو رفتار کارگردان این فیلم در پشتصحنه فاکتور بگیریم، آبی گرمترین رنگ است، ارتباط آشنا و عمیقی با مخاطب برقرار میکند که نتیجه آن را پس از پایان فیلم نیز با خود حمل میکنید.
تعصب (Intolerance)
زمان تعصب از لحاظ فنی پنج دقیقه کمتر از یک فیلم سهساعته است. ویژگی برجسته این اثر از «گریفیث» سکوت و خاموشی آن است همانطور که در بسیاری از حماسههای خاموش، مشابه آن را دیدیم. البته تماشای آن ممکن است در ابتدا شبیه به انجام تکلیف شب به نظر برسد. اما تحملکنید تا با ورود به بخش بابِل فیلم با یکی از خارقالعادهترین ساختههای صنعت سینما روبهرو شوید. هر تصویر از این بخش یک کشف و شهود تمامعیار است.فصل پایانی یعنی «مادر و قانون» در برش متقاطع پیشگام است و بدون آن تصور آثار «هیچکاک»، «فورد» و «کلوزوت» دشوار بود.
دروازه بهشت (Heaven's Gate)
حماسه وسترنی «چیمنو» قطعاً به بدی چیزی که به نظر میرسد نیست اما متاسفانه درصحنههایی برای مخاطب چالشبرانگیز است (سکانسهای فارغالتحصیلی هاروارد که در پیشبرد قصه نقش مؤثری دارد). یکی از دلایلی که این فیلم مورد توجه قرار گرفت ریتم کند و پراکندگی آن است. اما پیشنهاد ما در تعطیلات اجباری که کرونا برایمان ایجاد کرده، تماشای این فیلم است. مطمئن باشید اگر به دروازه بهشت فرصت بدهید و ریتم کند آن را تحملکنید مجذوب جزئیات آن میشوید، حتی درصحنههای فارغالتحصیلی!
هملت (Hamlet)
از روی نمایشنامه مشهور شکسپیر تاکنون اقتباسهای سینمایی بسیاری انجامشده است. شاید بتوان تأثیرگذارترین آنها را هملت 1948 اثر «لارنس الیویه» دانست که هنوز هم بهعنوان معیاری طلایی برای اقتباسهای سینمایی مطرح میشود. اما نسخه 70 میلیمتری هملت که در سال 1996 توسط «کنت برانا» ساخته شد کاملترین اقتباس از روی این نمایشنامه است. (در سایر اقتباسها فاکتور زمان باعث کوتاهی نمایشنامه شده). در این فیلم چهار ساعت و دودقیقهای بهجز جک لمون بقیه بازیگران از جمله کیت وینسلت، کنت برانا، جولی کریستی و... برای خلق این شاهکار سینمایی در بهترین حالت خودشان هستند. پس در روزگار کرونا هملت را از دست ندهید.
1900
1900 از لحاظ بصری مانند سایر همکاریهای میان «برناردو برتولوچی» کارگردان و فیلمبردار نابغه «ویتوریو استورارو» چشمگیر است و ارزش این را دارد که برای این حماسه تاریخی 4 ساعت زمان بگذارید. داستان 1900 همانطور که خود فیلم ادعا میکند ساده است؛ رفاقت میان یک زمیندار ثروتمند (رابرت دنیرو) و یک دهقان (ژرار دوپاردیو) که البته به لحاظ تئوری خیلی جذاب نیست ولی در عمل دیدنی از آب درآمده. از بازی درخشان بازیگران اصلی که بگذریم، نمیتوانیم نقشهای مکمل را نادیده بگیریم، «دونالد ساترلند»، «برت لنکستر»، «آلیدا والی» لحظات چشمگیری را میآفرینند.
یوزپلنگ (The Leopard)
«هیچ وظیفهای فراتر از آنچه میتوانیم با دست خود لمس کنیم، نداریم».
درام مهیج «لوکینو ویسکونتی» درباره خانواده اشرافی ازهمگسیخته در ایتالیا است. شاهزاده سالینا بهعنوان بزرگ این خاندان روزهای مرگش را سپری میکند و آرامآرام یاد میگیرد با حقیقت به صلح برسد.
این فیلم 205 دقیقهای در سال 1963 ساخته و موفق به دریافت نخل طلای کن شد. اما نسخه 161 دقیقهای آن توسط کمپانی «فاکس قرن بیستم» با دوبلهای ضعیف به بازار عرضه شد که چندان مورد توجه قرار نگرفت. در حال حاضر نسخه موردعلاقه «ویسکونتی» که 185 دقیقه است به بازار عرضهشده و تنها نسخهای است که ارزش وقت گذاشتن دارد، پس زمان را از دست ندهید.
بچههای بهشت (Children of Paradise)
بد نیست در این قرنطینه ناشی از کرونا سری به سینمای فرانسه بزنیم. عاشقانه «مارسل کارنه» درباره فاحشهای (با بازی آرلتی) است که چهار خواستگار با پیشزمینههای کاملاً متفاوت دارد. بچههای بهشت در دوران اشغال فرانسه توسط نازیها ساختهشده، همانند فیلم بودن یا نبودن اثر «ارنست لوبیچ » به بطن زندگی در آن دوران نزدیک است و بهعنوان شاخصترین فیلم فرانسوی در تاریخ سینما شناخته میشود. «فرانسوا تروفو» در ستایش تأثیرگذاری و جسارت این فیلم میگوید: «حاضرم همه فیلمهایم را بدهم تا بتوانم فیلمی مثل بچههای بهشت را کارگردانی کنم».
درهرصورت به نظر میرسد حالا زمان سر زدن به این فیلم کلاسیک بینظیر است.
دنیای دیوانه، دیوانه، دیوانه (It's a Mad, Mad, Mad, Mad World)
کمدی «استنلی کریمر» به طرز لذت بخشی سرزنده است و ستارههای کمدی آن به طرز لج درآوری بامزه و مضحک هستند. ماشینها بهصورت ناگهانی نابود میشوند، هواپیما تقریباً سقوط میکند و... هیچکدام از این صحنهها خندهدار به نظر نمیرسند اما حماقت مطلقی که در تکتک لحظات دیوانه، دیوانه، دیوانه موج میزند شمارا تا انتها با خود همراه کرده و لحظات مفرحی را میآفریند.
فرشتگان در آمریکا (Angels in America)
البته نیاز نیست حتماً در محضر کرونا فیلمهای کلاسیک و قدیمی ببینید، آخرین پیشنهاد ما یک فیلم نسبتاً جدید محصول سال 2003 شبکه HBO است که یکی از بهترین اقتباسها از روی نمایشنامهای به همین نام، به کارگردانی «مایک نیکولز» است. این فیلم در حال حاضر در اپیزودهای یکساعته یا دو پارت سهساعته نامهای Perestroika و Millennium Approaches در دسترس است و هر چند هرکدام جذابیتهای خاص خود را دارد اما پیشنهاد میکنیم هر دو را باهم ببینید زیرا در شرایط کنونی تماشای نمایشنامه «تونی کوشنر» در تلویزیون ابعادی ابزورد دارد..
کدام موارد دیگر جا مانده که میتوانید آنها را ببینید؟
گرگ وال استریت، اسپارتاکوس، ده فرمان، کتاب آفرینش، مشعل و کمان، برباد رفته، دادگاه نورنبرگ، بری لیندون، شکارچی گوزن، مسیر سبز، رقصنده با گرگها، دکتر ژیواگو،کینگ کنگ، هشت نفرت انگیز، کاگموشا، پرل هاربر، گاندی، اسکندر، فهرست شیندلر، ماگنولیا و البته قسمت آخر اونجرز (Endgame). اگر انیمه باز هستید هم نباید Digimon Adventures Tri را فراموش کنید، یک اثر سینمایی عرضه شده در چند قسمت.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
با تشکر از نویسنده محترم
با تاخیر بسیار زیاد، منم دو فیلم طولانی بسیار خوب و درجه یک رو پیشنهاد میکنم
یکی "ریشقرمز" فیلم درخشان کوروساوای بزرگ
و دیگری آلبوم خانوادگیِ اینگمار برگمان یعنی فیلم "فانی و الکساندر" که خود برگمان گفته نسخه ۵ ساعتش رو توصیه میکنه گرچه نسخه ۳ ساعتش هم هست ...
The Green Mile با بازی تام هنکس. کسی تام هنکس نمیشناسه اینو ببینه. تا بدونه چه اسطوره ای است
میای بخش نظرات خیل عظیمی از منتقدین رو میبینی که همیشه معترضن ! :))) ممنون جنگ و صلحو امشب میبینم !
با سلام و خسته نباشید
شما برای خواننده ایرانی مینوسین
ابی گرم ترین رنگ برای فرهنگ ما نیست چه با نگاه چپ چه راست.
اگر اینجوری به مساله نگاه کنیم تایتانیک و گرگ وال استریت و گیم آو ترونز و... هم با فرهنگ ما سازگار نیست محسن جان.
هر ساخته ای نکات مثبت و منفی داره.
کل ساخته ها رو باید با نیم نگاه نقد تماشا کرد .
ساخت و توصیه یک فیلم با ضمینه همجنس گرایی جماعت ما رو به باتلاقی میندازه که کل غرب الان وسطشه نه راه پس داره مه راه پیش.همین که لنگ لنگ چرخ اقتصادشون میچرخه از سر جنگ و قتل و تحریمیه که تو دنیا راه میندازن
فک میکردم این مدل نطرات خیلی وقته منسوخ شده ولی همچنان توی جامعه ای با طرز فکری خفه زندگی میکنیم! عجب!
به نطرم شما بشین پایتخت ببین که کاملا مناسب فرهنگ ماست
همونم سانسور میکنن
چرا فیلمی در مورد زندگی پس از مرگ اصلا ساخته نشده حتی بر اساس نگاه نویسندگان و .. درلطفاً فیلم هایی با مضمون پس از زندگی یا مرگ رو معرفی کنید . البته منظور پرسه زدن روح یا گیر کردن در قبر نیست . بلکه فارق از مذهب با تشکر
سیاحت غرب رو نمیدونم اسمشو میشه فیلم گذاشت یا مستند!
سلام سهیل جان اون رو دیدم
میخوام از نگاه دانشمندان و یا بزرگان علم باشه .
خانم حبیبی نویسنده عزیز ویجیاتو لطفاً این سبک فیلم ها رو هم لطف کنید معرفی کنید . با تشکر از زحمات شما
ممنون از پیشنهادتون سعی می کنیم در مطالب آینده پوشش بدیم.
What Dreams May Come True یکی از بهترین فیلمها در همین مورده که میفرمایید.
Blue Is the Warmest Color این وسط چیکار می کنه؟!! یک فیلم با درجه NC-17 (همون X-rated با کلاس). حداقل یک اخطاری چیزی بدین به مردم. هیچ وقت فکر نمی کردم بن هور و لورنس عربستان و هملت و هفت سامورایی رو در کنار همچین فیلمی توی یک لیست ببینم.
دوست عزیز در ابتدا سپاس که نظرتونو با ما در میان گذاشتین. همونطور که در تیتر اشاره کردیم، در این لیست بهترین فیلم هایی که زمانی بیش از سه ساعت دارند را معرفی کردیم که صد البته از لحاظ موضوعی و رده بنده سنی به هم مرتبط نیستند.
و البته که مخاطبان ما حتما پیش از دانلود فیلم به رده بندی سنی توجه می کنند.
الان دقیقا فیلم آبی گرمترین رنگ است رو تو اینجا...توی سایت ایرانی پیشنهاد دادین که برن ملت ببینن!
بابا ازادیه بیان...
به به آغا به به!! واقعا حالم خوب شد با این مقاله دمتون گرم!
gone with the wind(بر باد رفته)
the godfather(پدر خوانده)
Schindler's List(لیست شیندلر)
و همین جدیدا the irishman اسکورسیزی که به نظرم فیلم the departed رو هم از اسکورسیزی ببینید.
بازم ممنون بابت مقاله کیف کردم واقعا....خسته نباشید.
ممنون از نظرتون و همچنین پیشنهادات خوبتون. هدف لیست ما آثاری بود که شاید کم تر دیده باشیم و صد البته که پیشنهادات شما جایگاه ویژه ای در تاریخ سینما دارند.
این موارد شاهکار که فرمودین رو در اول و آخر لیست نوشتیم اما موارد کمتر دیده شده رو در این لیست هم دریابید