ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

پی سی
آموزش

۷ برنامه‌ای که هر گیمری باید روی پی‌سی داشته باشد

صنعت بازی‌های ویدیویی دیگر مانند گذشته نیست. ختم به کشتن یکدیگر در بازی و سپس تعریف کردنش برای دیگران نمی‌شود. در زندگی‌ روزمره‌مان بیش از هر زمان دیگری به واسطه وجود شبکه‌های اجتماعی خاص می‌توانیم ...

محمدامین بهتوئی
نوشته شده توسط محمدامین بهتوئی | ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۰

صنعت بازی‌های ویدیویی دیگر مانند گذشته نیست. ختم به کشتن یکدیگر در بازی و سپس تعریف کردنش برای دیگران نمی‌شود. در زندگی‌ روزمره‌مان بیش از هر زمان دیگری به واسطه وجود شبکه‌های اجتماعی خاص می‌توانیم با دنیای بازی‌های ویدیویی در ارتباط باقی بمانیم. این همان رویایی است که چندین سال پیش گیمرها آرزویش را داشتند و این روزها محقق شده است. از یک جامعه سرگرم‌کننده گرفته تا ابزاری که می‌توانند تجربه بازی کردنتان را بهبود بخشند، برنامه‌های مختلفی برای پی سی گیمرها وجود دارد. در این مطلب می‌خواهیم سراغ نرم‌افزارهایی برویم که کاملا رایگانند و استفاده از آن‌ها برای پی سی گیمرها واجب است. پس با ما همراه باشید.

دیسکورد

‌پی ‌سی گیمر

درخصوص دیسکورد قبلا به طور کامل توضیح داده‌ایم. پیدا کردن یک شبکه اجتماعی که به شما اجازه ویس چت داشتن، اشتراک گذاری مطالب و فایل‌ها و قابلیت‌های دیگری مانند ساخت فضایی مرتبط با موضوعات متنوع را داشته باشد بسیار سخت است. دیسکورد از این نظر تنها انتخاب و به عبارتی بهترین انتخابی است که می‌توانید به آن فکر کنید.

روی پی سی یا موبایل، شما می‌توانید افراد مختلفی را به کانالتان دعوت کنید. حال این اجازه را دارید تا سرورهای مخصوص را به موضوعات مختلف اختصاص دهید تا بدین ترتیب کاربرانی که سلیقه مشابه دارند با یکدیگر وارد ارتباط شوند. دیسکورد با به‌روز‌رسانی‌های خود روز به روز در حال تکمیل‌تر شدن است. در حال حاضر دیسکورد در کنار یک شبکه اجتماعی مطمئن، تبدیل به یک فروشگاه خرید بازی‌های ویدیویی نیز شده است.

استیم

‌پی ‌سی گیمر

استیم محبوب‌ترین فروشگاه مجازی خرید بازی‌های ویدیویی برای پلتفرم پی سی است. اما همه چیز ختم به اینجا نمی‌شود. می‌توانیم از استیم به عنوان بزرگ‌ترین و کامل‌ترین شبکه اجتماعی پی‌سی گیمرها نیز یاد کنیم. شما حتی می‌توانید نظرات و بررسی‌هایتان درخصوص بازی‌های مختلف را با دیگر کاربران به اشتراک بگذارید و یکدیگر را از محتوای هر بازی مطلع کنید.

Parsec

‌پی ‌سی گیمر

Parsec یک اپلیکیشن برای استریم کردن بازی است. Parsec به شما اجازه می‌دهد با دوستانتان به صورت آنلاین یک بازی را کو-آپ تجربه کنید. حتی می‌توانید کامپیوترتان را تبدیل به هاست بازی کنید تا از این طریق به صورت یک کو-آپ محلی یا آنلاین با دوستانتان مشغول بازی کردن شوید. Parsec قابلیت‌های متنوعی برای بازی کردن به صورت گروهی دارد و از این حیث برای پی‌سی گیمرها فوق‌العاده کاربردی محسوب می‌شود.

OBS Studio

‌پی ‌سی گیمر

OBS Studio نرم‌افزاری است که به شما اجازه می‌دهد گیم‌پلیتان را ضبط کنید. OBS Studio یکی از محبوب‌ترین برنامه‌هایی است که برای اینکار منتشر شده. رایگان بودن نرم‌افزار به کنار، امکانات و قابلیت‌های ویژه OBS Studio علت اصلی موفقیت آن محسوب می‌شوند. با OBS Studio شما کنترل کامل روی لاین صدا را نیز دارید تا از این طریق همه چیز را مطابق خواسته‌تان پیش ببرید.

OBS Studio از آن دسته اپلیکیشن‌هایی است که هر پی‌سی گیمری به آن احتیاج پیدا می‌کند.

Twitch

‌پی ‌سی گیمر

به محض اینکه نام توییچ به گوشتان می‌خورد یاد لایو استریم می‌افتید. اما به نظر می‌رسد نسخه دسکتاپ توییچ از قابلیت‌هایی برخوردار است که می‌توانند بسیار کاربردی باشند. حتی برای آن دسته از کاربرانی که نمی‌خواهند استریم کنند و صرفا بازی کردن مد نظرشان است. یکی از قابلیت‌های توییچ این است که می‌تواند مانند یک هاب عمل کند و به شما اجازه دهد از Add-Onهای مختلفی حین بازی کردن استفاده کنید.

در کنار قابلیت‌هایی که به Overlay مربوط می‌شوند، توییچ می‌تواند مانند یک شبکه اجتماعی برخورد کند. مانند سایر اپلیکیشن‌های حاضر در لیست توییچ نیز به مرور زمان آپدیت‌ می‌شود تا امکانات جدیدی در اختیار کاربران قرار دهد.

Razor Cortex

پی سی

این روزها ارتقاء سخت‌افزار تبدیل به یک رویا شده. از طرفی استفاده بهینه از سخت‌افزار فعلی می‌تواند بهترین گزینه‌ای باشد که پیش رویمان قرار دارد. نرم‌افزارهای زیادی قرار دارند که به شما اجازه می‌دهند از تمام قدرت سخت‌افزاری سیستمتان استفاده کنید و حین تجربه بازی‌های جدید، با مشکلات کمتری مواجه شوید.

Razor Cortex این کار را در ابعاد مختلفی انجام می‌دهد. یکی از ویژگی‌های Razor Cortex این است که بار اضافی را از روی دوش RAM و CPU‌ شما برمی‌دارد و آن را به اجرای بازی‌ها اختصاص می‌دهد. تمام این اتفاقات زمانی رخ می‌دهد که بازی مورد نظرتان را لانچ کنید و به محض بستن بازی، دوباره همه چیز به حالت عادی بازمی‌گردد.

MSI Afterburner

پی سی

برای آن دسته از کاربرانی که دوست دارند کنترل بیشتری روی پروفورمنس کامپیوترشان داشته باشند MSI Afterburner را توصیه می‌کنیم. MSI Afterburner دسترسی شما به تنظیمات کارت گرافیکتان را بسیار ساده‌تر می‌کند. اما مشکل اینجاست که تنها کمپانی‌های محدودی اجازه دسترسی این برنامه به کارت‌های گرافیکشان را صادر کرده‌اند.

MSI Afterburner می‌تواند سیستم شما را اسکن کند و سپس پرفورمنس آن را ارتقاء دهد. شما حتی می‌توانید با استفاده از یک Overlay خاص شرایط سیستمتان را حین بازی کردن بررسی کنید و وضعیتش را بسنجید.

اگر شما نیز برنامه‌ای مد نظرتان هست که در لیستمان وجود نداشت، حتما آن را با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

منبع: MakeUseOf

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (7 مورد)
  • kiany
    kiany | ۳۱ خرداد ۱۴۰۰

    والا ما پی سی نداریم که اینارو روش نصب کنیم?

  • Reza_Dark
    Reza_Dark | ۲ تیر ۱۳۹۹

    عالی واقعا دمتون گرم

  • AlirezA
    AlirezA | ۱ تیر ۱۳۹۹

    استریم لبز نبود

  • s-zeus
    s-zeus | ۱ تیر ۱۳۹۹

    من دیسکورد-MSI Afterburner-steam همیشه نصب دارم

  • mohammad
    mohammad | ۳۱ خرداد ۱۳۹۹

    لطفا در یه مطلب نرم افزار parasec رو کاملا توضیح بدید

  • villamalis
    villamalis | ۳۱ خرداد ۱۳۹۹

    برنامه OC Guru II محصول Gigabyte شبیه MSI Afterburner هست میشه به لیستتون اضافه کنید! لینک دانلود هم از برنامه‌ها قرار می‌دادید مطلب کاملتری میشد! با سپاس

  • ehsansh8964
    ehsansh8964 | ۳۱ خرداد ۱۳۹۹

    Afterburner عالیه

مطالب پیشنهادی