چگونه دیسی سوپرمن را به شخصیتی جاودان تبدیل کرد؟
در طول ۸۰ سال حضور در دنیای کمیکها، جاودانی سوپرمن همیشه مورد بحث بوده است. در حالی که مرد فولادین میتواند سریعتر از یک گلوله و قدرتمندتر از یک لوکوموتیو باشد، بتواند با یک حرکت ...
در طول ۸۰ سال حضور در دنیای کمیکها، جاودانی سوپرمن همیشه مورد بحث بوده است. در حالی که مرد فولادین میتواند سریعتر از یک گلوله و قدرتمندتر از یک لوکوموتیو باشد، بتواند با یک حرکت به بالای بلندترین ساختمانها برسد اما هنوز هم مهمترین توانایی او در زندگی جاودان است.
هر چند سوپرمن به دست دومزدی در داستان Death of Superman کشته شده اما با این حال او چند ماه بعد از طریق روشهای ماورالطبیعی و علوم فضایی دوباره زنده شد. به نظر مرگ آخرین پسر کریپتون بدون دخالت پدیدههای فضایی و ماورایی، اتفاقی نزدیک به ناممکن است، چه برسد به این که شاهد مرگش بر اثر کهولت سن باشیم.
با این که اشارهها و مثالهای زیادی به طول عمر بلند سوپرمن شده است، آخرین تأییدیه نسبت به جاودانی سوپرمن در داستان کوتاه Of Tomorrow (که توسط تام کینگ، کلی من و جوردی بلیر در سال ۲۰۱۸ و در شماره ۱۰۰۰ کمیک Action Comics روایت شده) دیده شده است.
در این داستان، سوپرمن حدود ۵ میلیارد سال در آینده دیده شده که بر سر آن چه که از قبر والدین زمینیاش مانده، ایستاده است و خداحافظی میکند، آن هم قبل از این که خورشید تبدیل به یک غول سرخ تبدیل شده و کره زمین را نابود کند.
اما Of Tomorrow تنها داستانی نیست که به عدم مرگ سوپرمن بر اثر کهولت سن اشاره میکند. یکی دیگر از معروفترین مثالها برای جاودانی سوپرمن در کراساوور DC One Million (خلق شده توسط گرنت موریسون، ول سمیکس و پرنتیس رولینس) دیده میشود.
سوپرمنی که در این داستان میبینیم از قرن ۸۵۳ام سربرآورده و سطح تواناییها و قدرتهایی او در حد یک خدا است. او که شاهد مرگ تمام افرادی مهم زندگیاش، از والدین و همگروهیهایش تا حتی لوئیس لین بوده، در اواخر قرن ۲۱ام هویتش را به جانشینش واگذار کرد و تا حدود قرن ۷۰۰ام به سفر در فضا مشغول بود. بعد از بازگشتش به مظومه شمسی، برای ۱۵ هزار سال نیز در مرکز خورشید زندگی کرد.
ایده زندگی کردن سوپرمن در درون خورشید در یکی دیگر از آثار موریسون، که میتوان آن را نقطه اوج موریسون با شخصیت سوپرمن نیز دانست هم استفاده شده؛ کمیک All-Star Superman که با همکاری گرنت موریسون با فرانک کوایتلی و جیمی گرنت خلق شده است.
تمام ماجرای این کمیک حول محور روزهای آخر زندگی سوپرمن میچرخد اما در نهایت به جای این که مرد فولادین برای همیشه به خواب برود، به درون خورشید پرواز کرده و آسیبی که توسط سولاریس (Solaris) به او وارد شده را ترمیم میکند. ظاهراً او آن قدر در قلب خورشید میماند تا به حالت نهاییش به عنوان سوپرمن پرایم (Superman Prime) برسد.
All-Star Superman تنها کمیک از دنیاهای موازی دیسی نیست که با ایده جاودانی سوپرمن داستانسرایی میکند. کمیک Kingdom Come (خلق شده توسط مارک وید و الکس راس) هم سوپرمنی را در خود جای داده که با افزایش سن، قدرتمندتر نیز میشود. در داستان Thy Kingdom Come (که توسط جف جانز، الکس راس و دیل ایگلزهام خلق شده) و دنباله معنوی Kingdom Come به حساب میآید، این نسخه از سوپرمن دوباره دیده میشود که هنوز در قرن ۳۱ام زنده است و به تماشای دیگر موجودات شبیه به خودش نشسته که با لجین آو سوپرهیروز (Legion of Superheroes) پرواز میکنند.
مثالهای دیگری نیز از سوپرمن وجود دارند که او را در حالتی که سنش بالا نمیرود، یا خیلی کند پیر میشود، نشان دادهاند. در کمیکهای Infinite Crisis (خلق شده توسط جف جانز، فیل خیمنز، جری اوردوی) و Superman Unchained (خلق شده توسط اسکات اسنایدر، جیم لی و داستین نگوین) نیز چنین موردی را میتوان یافت.
اما شاید نکته مهمتر از جاودانگی سوپرمن در تمام این کمیکها و داستانها این باشد که آخرین پسر کریپتون هیچ وقت از محافظت دیگران و انجام کاری که به درستیِ آن باور دارد دست نکشیده است. میراث او در تمام جهان با الهام بخشیدن به دوستان نزدیک، موجوداتی از فضای دور دست و حتی از زمانهای دیگر گسترش پیدا میکند.
با این که مرگ نزدیکان سوپرمن در داستانهایی مثل DC One Million و Kingdom Come باعث سرخوردگی او شده اما در نهایت مرد فولادین با نماد امیدی که روی سینهاش حک شده برمیگردد.
تا وقتی که سوپرمن زنده بماند، همیشه شخصی وجود دارد که برای حقیقت و عدالت در دنیای دیسی ایستادگی کند. نبرد با شرارت هیچ وقت پایان نمییابد و به همین دلیل یک قهرمان بیپایان نیز نیاز است.
به مطالعه ادامه دهید:
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
من چیزی نمودونم تنها چیزی که میدونم انکه کار سوپرمن درسته