ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اعضای نگهبانان کهکشان - Banner
کمیک بوک

سرنوشت اعضای نگهبانان کهکشان چه بود؟ [قسمت اول]

شاید عجیب باشد که یک گروه نه چندان سرشناس و مشهور بتواند برای دهه‌ها در یکی از غول‌ها انتشاراتی کمیک‌ها مثل مارول دوام بیاورد. گروهی که داستان‌هایش در مناطق فضایی عجیب و غریبی در جریان ...

محمدرضا صفری
نوشته شده توسط محمدرضا صفری | ۲۷ دی ۱۳۹۹ | ۱۹:۰۰

شاید عجیب باشد که یک گروه نه چندان سرشناس و مشهور بتواند برای دهه‌ها در یکی از غول‌ها انتشاراتی کمیک‌ها مثل مارول دوام بیاورد. گروهی که داستان‌هایش در مناطق فضایی عجیب و غریبی در جریان است و اعضای آن هر کاری که دلشان بخواهد انجام می‌دهند. در هر حال، قبل از فیلم Guardians of the Galaxy سال ۲۰۱۴، مردم توجه چندان به این گروه و اعضای نگهبانان کهکشان نداشتند.

ماجراهای نگهبانان کهکشان خیلی وقت پیش، در دهه ۷۰ میلادی آغاز شد و از آن موقع تا به حال در دنیای مارول حضور داشته است. کمیک‌های این گروه کنسل و دوباره از سر گرفته می‌شدند، اعضای نگهبانان کهکشان، به جز چند عضو کلیدی، به راحتی تغییر پیدا می‌کردند و به طور کلی رویدادهای بزرگ مارول چندان کاری با آن‌ها نداشت، حداقل تا وقتی که برای خود نامی دست و پا کردند.

به خاطر این که گروه نگهبانان کهکشان به طور کلی از هفت دولت آزاد بود، اعضای آن نیز به شدت تغییر کرده‌اند و بسیاری از شخصیت‌های بزرگ و کوچک مارول حداقل برای مدتی عضو این گروه بوده‌اند.

حالا با تمام این تفاسیر، در این مقاله قصد داریم به سراغ اعضای نگهبانان کهکشان و اتفاقاتی که برای آن‌ها افتاده برویم.


۳۰. یاندو اودانتا (Yondu Udonta)

بهتر است این لیست را با اعضای کلیدی و شناخته شده‌تر آغاز کنیم و سپس به سراغ شخصیت‌های گمنامی که نمی‌شناسید برویم. گروه نگهبانان کهکشان اولیه تقریباً هیچ شباهتی با چیزی که در فیلم‌ها شاهدش بودید نداشت و اکثر شخصیت‌هایی که با آن‌ها آشنا هستید عضوی از گروه نبودند؛ البته به جز یاندو اودانتا.

برعکس دیگر اعضای نگهبانان کهکشان، او در کهکشان راه شیری به دنیا نیامده و در واقع از ساکنان کهکشان سنتوری ۴ (Centauri 4) بود. از دیگر تفاوت‌های یاندو اصلی نسبت به یاندو دنیای سینمایی مارول می‌توان به این اشاره کرد که او به جای یک تیر، در واقع یک غلاف کامل از تیرهای یاکا (Yaka) داشت که ابتدا باید با کمان آن‌ها را شلیک و سپس با سوت کنترلشان می‌کرد. این شخصیت بعدها به دیگر گروه‌های مارول مثل دفندرز (Defenders) و اونجرز نیز پیوست.

یاندو هنوز در دنیای مارول حضور دارد و البته دوران حضور او در بین اعضای نگهبانان کهکشان به لطف معرفی یک گروه دیگر توسط جیمز گان در دنیای فیلم‌ها (و کشتن یاندو در همین خلل) به سر آمده است.


۲۹. پیتر کوییل (Peter Quill) - استار لرد (Star Lord)

شاید باعث تعجبتان شود اگر بدانید تا قبل از دوران دن ابنت (Dan Abnett) و کیث گیفن (Keith Giffen)، استار لرد نه تنها رهبر گروه نبود، بلکه حتی در گروه جایی نیز نداشت تا این که رویداد کیهانی Annihilation مارول به وقوع پیوست.

معرفی اولیه استار لرد در جایی دور از نگهبانان کهکشان بود؛ کمیک‌های سیاه و سفیدی که توسط استیو انگل‌هارت (Steve Engleheart) نوشته می‌شدند. بعد از رویداد Annihilation، استار لرد به لطف حضور پررنگ در این خط داستانی، نقش برجسته‌تری در سطح کیهانی مارول بازی کرد. به این ترتیب، دن ابنت، کیث گیفن و اندی لنینگ (Andy Lanning) او را در ریبوت خود از نگهبانان کهکشان در کنار یک تیم جدید به کار بردند.

استار لرد دنیای کمیک‌ها تفاوت‌های خیلی زیادی با نسخه فیلم‌های او که اکثراً با آن آشنا هستند داشت اما بعد از اکران فیلم‌های Guardians of the Galaxy، یک سافت ریبوت روی او اعمال شد تا بیش‌تر شبیه به همتای فیلم‌های خود باشد.


۲۸. گامورا (Gamora)

با وجود تغییرات فراوان بسیاری از اعضای نگهبانان کهکشان که در دنیای فیلم‌های مورد استفاده قرار گرفتند اما تعدادی از شخصیت‌ها هستند که تغییرات چندانی به خود ندیدند. گامورا هم یکی از همین شخصیت‌ها به حساب می‌آید.

با وجود تفاوت در برخی جزئیات اما هر آن چه که از فیلم‌ها در مورد گامورا می‌دانید برای نسخه کمیک بوکی او نیز قابل بیان است. او دختر خوانده تانوس است که توانسته عنوان مرگبارترین زن کهکشان را به دست آورد. گامورا از یک طرف به خاطر این که احساس می‌کند که نگهبان کهکشان بودن کار درستی است، عضو آن‌ها شده و از طرف دیگر از حضور در کنار اعضای آن لذت می‌برد.

یکی از مهم‌ترین موارد مربوط به گامورا که در دنیای فیلم‌ها مورد استفاده قرار نگرفته این است که او زمانی با آدام وارلاک رابطه داشت. البته واضحاً به این دلیل که این شخصیت هنوز حضور کاملی در دنیای سینمایی مارول نداشته است (در سکانس پس از تیتراژ Guardians of the Galaxy Vol. 2 شاهد معرفی کوتاه او هستیم).


۲۷. راکت راکون (Rocket Raccoon)

شخصیتی که زمانی بیش‌تر به عنوان بخش طنز روایت‌ها شناخته می‌شد حالا تبدیل به یکی از بزرگ‌ترین شخصیت‌های جدیداً کشف شده مارول به حساب می‌آید. سخت است گروه نگهبانان کهکشان را بدون راکت راکون تصور کنیم. اگر نگاهی به تاریخچه نگهبانان کهکشان بیندازیم، متوجه می‌شویم که او خیلی وقت نیست عضو این گروه شده است.

اما از وقتی دن ابنت او را در ریبوتش به تیم جدید ملحق کرد، راکت تبدیل به عضوی دائمی در گروه شد. حالا او تبدیل به یکی از مهم‌ترین اعضای نگهبانان کهکشان شده و به کمک فیلم‌ها نیز به شهرتی دست یافته که هیچ نویسنده‌ای جرئت نمی‌کند او را از گروه حذف کند.

راکت ماجراهایش را در کمیک‌های سیاه و سفید به عنوان یکی از حیوانات زمین که روی او آزمایشات ژنتیکی انجام شد ولی توانست فرار کند آغاز کرد تا این که کم‌کم از یادها رفت. تا وقتی که در دنباله رویداد Annihilation مورد استفاده قرار گرفت و مثل استار لرد در خود رویداد، به همراه گروت نقش پررنگی را بازی کرد.

از آن وقت تا به حال راکت راکون جزو شخصیت‌های کلیدی نگهبانان کهکشان شده و به نظر حالا حالاها فراموش نخواهد شد.


۲۶. گروت (Groot)

اوریجین گروت از آن اوریجین‌های عجیب و غریب است. او اولین بار در شماره ۱۳ کمیک Tales To Astonish معرفی شد و یکی از مخلوقات استن لی (Stan Lee)، لری لیبر (Larry Lieber) و جک کربی (Jack Kirby) بود. بر خلاف اکثر شخصیت‌هایی که در آن کمیک معرفی شدند این شخصیت، حداقل برای مدتی، پیشرفت چندانی نکرد. او برای دهه‌ها بعد از آن یک کمیک محو شد تا این که، مثل بقیه شخصیت‌ها، به لطف ران دن ابنت دوباره دیده شد و نقش یک ویلن مسخره را بازی کرد.

درست است، وقتی که گروت دوباره به دنیای کمیک‌ها بازگشت، نقش یک ویلن رقت انگیز را بازی می‌کرد. او آن قدر باخت که بالاخره حتی دایره لغاتش را نیز از دست داد و در نهایت به عنوان چوباکای نگهبانان کهکشان، به آن‌ها پیوست. از آن وقت به بعد گروت تبدیل به این عضو دوست داشتنی نگهبانان کهکشان شد که می‌شناسیمش.

ظاهر گروت نیز مثل اوریجینش دچار تغییرات زیادی شد اما به لطف Guardians of the Galaxy سال ۲۰۱۴ این بخش از او نیز شکل ثابتی پیدا کرد.


۲۵. درکس د دسترویر (Drax The Destroyer)

با یک نگاه به این فکر می‌افتید که درکس تغییریافته‌ترین شخصیت از دنیای کمیک‌ها در دنیای سینمایی مارول است. بیش‌تر به خاطر این که وقتی صحبت از درکس کمیک‌ها می‌شود، نسخه‌های زیاد و متفاوتی از او وجود دارد که شخصیت‌پردازی، داستان پس‌زمینه و ظاهرشان با یکدیگر تفاوت‌های زیادی دارد.

با این که اوریجین درکس مثل اتفاقات کیهانی کلاسیک مارول نسبتاً پیچیده است اما کمی قبل از رویداد Annihilation، درکس در سری کوتاه خود ریبوت شد. او از یک قاتل کند ذهن در دهه اول خلقتش که هدفش فقط به قتل رساندن تانوس است تبدیل به یک موجود باهوش شد که اصول اخلاقی خود را دارد.


۲۴. مانتیس (Mantis)

یک شخصیت ناشناس دیگر از دوران برنزی کمیک‌ها که در ران دن ابنت مورد استفاده قرار گرفت. مانتیس جزو شخصیت‌هایی به حساب می‌آید که به شدت در انتقالش از صفحات کمیک‌ها به دنیای فیلم‌ها تغییر کرده است.

در کمیک‌ها، مانتیس کسی نیست که فقط بتواند احساسات دیگران را درک کند بلکه پیش‌بین نیز هست؛ به این معنی که می‌تواند اتفاقات آینده را از قبل ببیند. ابنت بیش از دیگران از این قابلیت استفاده کرد چرا که مانتیس از همان آغاز ماجرا می‌دانست یکی از اعضای تیم قرار است به آن‌ها خیانت کند که نتیجه‌ای فاجعه‌بار خواهد داشت. اما اگر چنین چیزی به اعضای تیم گفته می‌شد، در طولانی مدت اوضاع حتی بدتر نیز پیش می‌رفت و برای همین مانتیس مجبور بود دهانش را بسته نگه دارد.

مانتیس در حال حاضر عضو نگهبانان کهکشان نیست اما دور از ذهن به نظر می‌رسد اگر این عدم حضور طولانی شود. مخصوصاً به خاطر حضورش در دنیای فیلم‌های مارول.


۲۳. کوازار (Quasar)

یکی از بزرگ‌ترین قهرمانان کیهانی دنیای مارول کوازار است اما نسخه‌های زیادی از او در کمیک‌ها وجود دارند. اما خوشبختانه، از بین تمام این نسخه‌ها فقط یک نسخه مربوط به نگهبانان کهکشان است و او کسی نیست جز فایله ول (Phyla-Vell).

اگر فکر می‌کنید اکثر ابرقهرمان‌های میراثی اوضاع خوبی ندارند، باید به عرضتان رساند که فایله ول میراث‌دار کوازار و کاپیتان مارول اولیه است. در نتیجه این میراث‌داری، فایله ول به عنوان یکی از قدرتمندترین اعضای نگهبانان کهکشان به حساب می‌آید. کوازار نیرویی ذاتاً کیهانی دارد که در این اواخر پیتر کوییل برای مقابله با چندین خدای یونانی رو به او آورده بود.

فایله ول چندین بار کشته شده است؛ یک بار به دست یک هیولای بنفش رنگ بزرگ به اسم مگوس (Magus) و بار دیگر هم به دست یک هیولای بنفش رنگ بزرگ دیگر، یعنی تانوس. با این حال بعد از هر دو مرگ او دوباره به دنیای کمیک‌ها و پیش معشوقه‌اش مون‌دراگون (Moondragon) بازگشت.


۲۲. آدام وارلاک (Adam Warlock)

یکی از مهم‌ترین شخصیت‌های کیهانی تمام دنیای مارول که رابطه‌اش با تانوس مثل رابطه بتمن با جوکر است؛ محافظت کیهان مارول با نام آدام وارلاک.

اگر فکر می‌کنید که تانوس به عنوان یک ویلن چیزی در دنیای سینمایی مارول کم دارد احتمالاً به این دلیل است که تا به حال به طور رسمی از دشمن اصلی‌اش، آدام، استفاده نشده. این دو شخصیت به عنوان دو قطب مخالف همدیگر خلق شده بودند. نکته جالب اینجاست که دیگر شخصیت‌های تکمیل کننده آدام، یعنی گامورا و درکس، به طور کامل در دنیای سینمایی مارول معرفی شده‌اند.

آدام برای مدتی طولانی همراه نگهبانان کهکشان بود تا این که مثل اکثر اوقات برای یک دوره طولانی محو شد. سر و گوش او هر از چند گاهی در جای جای دنیای مارول بیرون می‌زند اما می‌توان گفت که آدام دیگر عضوی از نگهبانان کهکشان نیست.

قرار است آدام وارلاک در فیلم Guardians of the Galaxy Vol. 3 به طور کامل در دنیای سینمایی مارول معرفی شود؛ آن هم در حالی که در انتهای Guardians of the Galaxy Vol. 2 نگاه خیلی کوتاهی به او انداخته شد.


۲۱. کیتی پراید (Kitty Pryde)

یکی از مهم‌ترین اعضای نگهبانان کهکشان که انتظار حضورش را در این گروه ندارید اما حضور کیتی پرایدِ ایکس من در بین این گروه یکی از به یادماندنی‌ترین دوران نگهبانان کهکشان را رقم زده است.

رابطه دو قدم رو به جلو، سه قدم رو به عقب بین جهش‌یافته‌ها و انسان‌ها باعث شد که زندگی برای دختر جوانی مثل کیتی پراید حوصله‌سربر و خسته کننده شود و به همین دلیل او به نگهبانان کهکشان پیوست تا از این وضع خلاصی یابد. او چندین بار در غیبت کوییل ماسک و تفنگ‌های استار لرد را در اختیار گرفت و تیم را رهبری کرد.

کیتی پراید در این مدت با پیتر کوییل وارد رابطه نیز شد اما مثل اکثر روابط عاشقانه کمیکی، دوام چندانی نداشت و با بازگشت کیتی به زمین به انتهای مسیر خود رسید.


۲۰. ثینگ (The Thing) - بن گریم (Ben Grimm)

بن گریمِ چشم آبی و دوست داشتنی به لطف کاریزما و توانایی کنار آمدن با هر کسی، توانسته در بسیاری از گروه‌های ابرقهرمانی عضو باشد. پس عضویت او در نگهبانان کهکشان نیز نمی‌تواند خیلی باعث تعجب شود.

عضویت در نگهبانان کهکشان برای بن به نوعی یک رویا محسوب می‌شد؛ چرا که او در روی زمین به چشم یک سلبریتی، یک موجود خنده‌دار و یا حتی یک هیولا دیده می‌شود اما در فضا او یک موجود نرمال و معمولی است. ثینگ در نگهبانان کهکشان شکوفا شد؛ او شروع به له کردن آدم بدها و تحت تأثیر قرار دادن دیگران کرد.

البته مشخص بود که به عنوان یکی از اعضای اصلی فنتستیک فور (Fantastic Four) نمی‌تواند برای مدتی طولانی از آن گروه دور باشد. نهایتاً دلِ بن برای رفقایش تنگ شد و به زمین بازگشت.


۱۹. نیکی (Nikki)

نیکی یک پیروکینزیس فضایی است که از قرن سی و یکم و سیاره عطارد سر برآورده است. او در زمان و فضا سفر کرد تا از یک بحران بزرگ که جان مردمش را به خطر انداخته بود فرار کند. او همراه نگهبانان کهکشان شد چرا که آن‌ها اولین گروهی بودند که در مسیر او قرار گرفتند.

ظاهراً او هنوز زنده است اما احتمال این که دوباره به نگهبانان کهکشان بپیوندد بسیار کم است.


۱۸. میجور ویکتوری (Major Victory)

میجور ویکتوری یکی از چهار عضو اولیه نگهبانان کهکشان در کنار یاندو و دو شخصیت دیگر بود که مطمئناً نسبت به بسیاری از شخصیت‌های عضو این گروه اهمیت زیادی دارد اما به خودی خود چندان شناخته شده نیست.

البته نمی‌توان از اعضای اولیه نگهبانان کهکشان انتظار زیادی داشت چرا که آن‌ها در عین پیچیدگی بی‌دلیل، پوچ نیز هستند. میجور ویکتوری در واقع یک جهش‌یافته است اما نه جهش‌یافته‌ای عادی، بلکه یک جهش‌یافته از زمینی موازی (به طور دقیق‌تر زمین ۶۹۱). میجور ویکتوری در واقع نسخه جهانی موازیِ شخصیت جاستیس (Justice) است که در داستان‌های ایکس من حضور داشته اما به احتمال زیاد حتی او را هم نمی‌شناسید.

در هر صورت، ونس آسترو (Vance Astro) یک فضانورد بود که توسط ناسا به فضا فرستاده شده بود تا سیاره دیگری به اسم سنتوری ۴ را به استعمار درآورد. او در طولِ زمانِ سفرش در حالت «تحرک معلق» قرار گرفته بود ولی هر از چند گاهی نیز، حداقل برای مدتی، بیدار می‌شد.

تا وقتی که ونس به سیاره هدفش برسد چندین قرن می‌گذرد و به لطف پیشرفت نسل بشر در استعمار دیگر سیاره‌ها، مأموریت او منتفی می‌شود. با این وضع، چه کاری بهتر از این است که عضو یک گروه از موجودات عجیب و غریب شود که خودشان را نگهبانان کهکشان می‌نامند؟


۱۷. چارلی ۲۷ (Charlie 27)

قبل از درکس و گروت، چارلی ۲۷ به عنوان عضو قلدر نگهبانان کهکشان به حساب می‌آمد. ایده اولیه نگهبانان این بود که هر کدام از اعضای آن نماینده سیاره‌ای باشند که از کهکشان در برابر شرارت محافظت می‌کنند و کسی مثل چارلی ۲۷ نیز در قامت سیاره مشتری باشد.

چارلی به گونه‌ای مهندسی ژنتیک شده بود که بتواند جاذبه بسیار شدید سیاره مشتری را تحمل کند و به این ترتیب با قدرت بالایی که داشت وقتی نیاز به کتک کاری می‌شد، شدیداً به کار می‌آمد.

مثل دیگر اعضای اولیه نگهبانان کهکشان، آخرین بار او را در کمیک Guardians 3000 دیدیم ولی از آن جایی که میزان فروش این سری چندان جالب نبود، ممکن است مدت خیلی زیادی طول بکشد تا دوباره از اولین عضو قَدَر قدرت نگهبانان استفاده شود.


۱۶. ماترینکس (Martinex)

یکی دیگر از اعضای قدرتی تیم اولیه نگهبانان کهکشان ماترینکس از سیاره پلوتو بود. ماترینکس به دو دلیل بیش‌تر به چشم می‌آمد که البته مهم‌ترین آن‌ها ظاهر کریستالی صیقلی‌اش بود که باعث می‌شد حتی در شلوغ‌ترین مکان‌ها نیز دیده شود. ویژگی دیگر ماترینکس این بود که در بین اعضای تیم اولیه نگهبانان کهکشان، او همان کسی بود که به جای استفاده صرف از زورش، از عقلش نیز بهره می‌برد.

هوش ماترینکس حتی در دیگر تیم‌ها، مثل گالاکتیک گاردینز (Galactic Guardians)، نیز به کمک او می‌آمد.

ماترینکس هم مثل دیگر اعضای اولیه تیم نگهبانان کهکشان، به جز یاندو، دیگر چندان به کار نمی‌رود که با توجه به طراحی تحسین برانگیزش، کمی مایه ناراحتی خواهد بود. شاید هم دلیل غیبت او به خاطر شباهت ظاهری‌اش با آیس‌من (Iceman) از ایکس من باشد.


به مطالعه ادامه دهید:

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی