چرا صرافی خارجی به تنهایی کارتان را راه نمی اندازد؟
خرید ارز دیجیتال در سالهای اخیر دیگر به سختی گذشته نیست. قبل از ایجاد صرافی ارز دیجیتال، مردم مجبور به خرید رمز ارزها از یکدیگر بودند. این کار ریسک قابل توجهی به همراه داشت. برای مثال، ...
خرید ارز دیجیتال در سالهای اخیر دیگر به سختی گذشته نیست. قبل از ایجاد صرافی ارز دیجیتال، مردم مجبور به خرید رمز ارزها از یکدیگر بودند. این کار ریسک قابل توجهی به همراه داشت. برای مثال، بعضا خریدار پس از دریافت ارز دیجیتال پول را به حساب فروشنده واریز نمیکرد یا حتی فروشنده پس از دریافت پول، از ارسال رمز ارز به کیفپول خریدار خودداری میکرد.
عوامل بالا و دیگر مسائل باعث شد که صرافی ارز دیجیتال یا صرافی آنلاین ایجاد شود. این صرافی ها، امکان خرید تتر و سایر رمز ارزها را با بهترین قیمت ممکن فراهم کردند. اگر امروز تصمیم به ایجاد حساب در یک صرافی ارز دیجیتال بگیرید، احتمالا با یک پرسش اساسی روبهرو میشوید. اینکه صرافی خارجی بهتر است یا صرافی ایرانی، سوالی است که ذهن افراد زیادی را مشغول کرده است.
بگذارید یک مقایسه کلی میان اکسچنجهای (صرافی) ایرانی و خارجی انجام دهیم. صرافی های خارجی از تعداد ارزهای زیادی پشتیبانی میکنند، همچنین این اکسچنجها، از پلتفرمهای معاملاتی و ابزارهای پیشرفتهای برخوردار هستند که معمولا در صرافی های ایرانی وجود ندارد.
در نقطه مقابل، صرافی های ایرانی از تعداد کمتری رمز ارز پشتیبانی میکنند و ابزارهای معاملاتی کمتری دارند. پس میتوان گفت که صرافی های خارجی تا اینجا پیروز این رقابت هستند. ولی بزرگترین خطر معامله در صرافی های خارجی، تحریمهایی است که علیه کشور ایران وضع کردهاند. همین مسئله باعث شده است که افراد ترجیح دهند در این صرافی ها معامله نکنند.
متاسفانه در سالهای پس از انقلاب، ایران تحت شدیدترین تحریمهای بینالمللی قرار گرفته و این تحریمها، بیشترین تاثیر خود را در مبادلات بانکی و تجارت ایران با سایر کشورها گذاشته است. بحث زمانی جدی میشود که شما بخواهید به عنوان یک ایرانی در بازار رمز ارزها فعالیت کنید. بازار کریپتوکارنسی (رمز ارزها) یک بازار جهانی و بینالمللی محسوب میشود. بههمین علت، اکثر صرافی های معتبر دنیا، کشور ایران را در لیست تحریمهای خود قرار دادهاند.
اگر شما در یک اکسچنج خارجی که کاربران ایرانی را تحریم کرده است حساب باز کنید، ریسک بلوکه شدن داراییهای خود را به جان خریدهاید. در صورتی که صرافی متوجه ایرانی بودن شما بشود، ممکن است حساب شما بلوکه شده و برای خارج کردن سرمایه خود از صرافی نیاز به مکاتبه با صرافی داشته باشید.
برخلاف صرافی های خارجی، کار کردن در اکسچنجهای ایرانی ریسک خاصی ندارد. همچنین بعضی از صرافی های ایرانی تحت نظارت نهادهای امنیتی مانند پلیس فتا هستند که این باعث اطمینان خاطر بیشتری میشود.
با وجود مطالبی که در بالا اشاره کردیم، برخی از افراد ریسک معامله در صرافی های خارجی را میپذیرند و در آنها حساب باز میکنند. نکته جالب توجه این است که حتی اگر شما یک صرافی خارجی را برای معامله انتخاب کنید، مجبور هستید برای تبدیل ریال خود به یک رمز ارز و بالعکس، از صرافی ایرانی استفاده کنید.
هیچ صرافی خارجی معتبری از ریال پشتیبانی نمیکند. بههمین علت، تمامی معاملهگران ایرانی که در بازار کریپتوکارنسی فعالیت میکنند، باید همزمان در یک صرافی ایرانی هم حساب داشته باشند.
فرآیند خرید ارز دیجیتال در صرافی خارجی بهاین صورت است که شما باید در یک صرافی ایرانی حساب باز کنید. زیرا ابتدا باید در یک صرافی ایرانی ریال خود را به تتر تبدیل کرده و سپس تتر خود را به حساب خود در صرافی خارجی منتقل کنید. پس از واریز تتر به حسابتان در صرافی خارجی، میتوانید خرید و فروش رمز ارزهای مختلف را آغاز کنید. همچنین برای اینکه بتوانید سود خود را به ریال تبدیل کنید، باز هم باید ارز دیجیتالی که دارید یا تترهای خود را به حساب صرافی ایرانی واریز کنید. با این حساب، میتوان نتیجه گرفت که باز کردن حساب در یک صرافی ارز دیجیتال ایرانی الزامی است.
لیست صرافی های ارز دیجیتال خارجی بدون تحریم
در سال 2022، تعداد صرافی هایی که در سایت Coinmarketcap لیست شدهاند به بیش از 480 عدد رسیده است. از میان این اکسچنجها (صرافی ها) به راحتی میتوان گفت که فقط تعداد محدودی از آنها برای معامله مناسب هستند. سایت کوین مارکت کپ بر اساس حجم معاملات، ترافیک شبکه و صحیح بودن دادههای صرافی های مختلف، اقدام به رتبهبندی آنها کرده است. این سایت در اقدام جالب به صرافیها از 1 تا 10 امتیازداده است. اکیدا توصیه میکنیم که سمت صرافیهایی که امتیاز پایینی دارند نروید.
تقریبا تمام صرافیهایی که موفق به کسب امتیاز بالا از سایت Coinmarketcap شدهاند؛ ایران را در لیست تحریمهای خود قرار دادهاند. با این وجود، شما میتوانید همچنان در بعضی از آنها با رعایت برخی موارد که در ادامه اشاره میکنیم، حساب باز کنید.
بعضی از صرافی ها مانند بایننس، کراکن، اف تی ایکس، هوبی و ... احراز هویت را برای تمامی کاربران اجباری کردهاند. اما بعضی از صرافی های معتبر مانند کوکوین، بیتفینکس و ... با وجود اشاره به تحریم کشورهایی مانند ایران، احراز هویت را اجباری نکردهاند.
در صرافی هایی که علاوهبر تحریم کاربران ایرانی، احراز هویت را اجباری کردهاند، به هیچ عنوان نمیتوانید حساب باز کنید. زیرا یکی از مراحل احراز هویت، ارسال تصویر یک مدرک شناسایی مانند پاسپورت یا گواهینامه است.
اما در صرافی هایی که با وجود تحریم ایران، احراز هویت را اجباری نکردهاند، میتوانید با استفاده از برنامههای تغییر IP، حساب باز کرده و معاملات خود را انجام دهید. با این حال، تعداد صرافی های معتبری که احراز هویت در آنها اجباری نیست، روزبهروز کمتر میشود.
اگر تصمیم به باز کردن حساب در یک صرافی خارجی دارید، باید به دو نکته توجه کنید: اولا تعداد اکسچنجهایی که به کاربران ایرانی خدمات رسانی میکنند محدود است، ثانیا اکثر آنها صرافی های کمتر شناخته شدهای هستند که فعالیت در آنها ریسک بالایی دارد.
تنها صرافی خارجی که با معامله کردن ایرانیها مشکلی ندارد و تقریبا صرافی شناختهای شدهای نیز محسوب میشود صرافی Coinex است. در ادامه بیشتر با این صرافی آشنا میشویم.
صرافی خارجی مناسب برای ایرانیان
مناسبترین صرافی خارجی برای ایرانیها در حال حاضر کوینکس است. این صرافی علاوهبر اینکه ایران را در لیست کشورهای تحریم شده خود قرار نداده است، از زبان فارسی هم پشتیبانی میکند. همچنین رابط کاربری این صرافی بسیار ساده است و میتوانید در مدت زمان کوتاهی، کار کردن با آن را یاد بگیرید. البته کار کردن در این صرافی خالی از اشکال هم نیست.
برای مثال، صرافی کوینکس بههیچ وجه قابل قیاس با صرافی های بزرگی مانند بایننس و کوکوین نیست. یکی از بزرگترین نقاط ضعف این صرافی، حجم معاملات نه چندان بالای آن است. حجم معاملات کوینکس در طول روز به زحمت به 100 یا 200 میلیون دلار میرسد. در حالی که حجم معاملات صرافی بایننس بیش از 24 میلیارد دلار است. بههمین علت برخی از افراد پس از مدت کوتاهی معامله در کوینکس، تصمیم به ایجاد حساب در صرافی کوکوین میگیرند. این صرافی با وجود اینکه کشور ایران را در لیست تحریمهای خود قرار داده است، از حجم معامله بالاتر و ابزارهای معاملاتی بیشتری برخوردار است. همچنین نسبت به کوینکس امتیاز بالاتری در سایت کوین مارکت کپ دارد.
گروه دیگری از صرافیها، اکسچنجهای غیرمتمرکز هستند. این صرافیها از تعداد بالاتری کوین و توکن پشتیبانی میکنند. بسیاری از شت کوینها فقط در این صرافیها پیدا میشود. اما شاید از خود بپرسید که چرا این صرافیها خیلی در میان کاربران محبوب نیستند؟
شاید دلیل اصلی آن کارمزد بالایی باشد که صرافیهای غیر متمرکز از کاربران دریافت میکنند. همچنین ابزارهای معاملاتی این صرافیها نسبت به صرافیهایی مانند کوکوین و کوینکس بسیار محدود است. برای مثال، اکثریت صرافیهای غیرمتمرکز از بازار فیوچرز پشتیبانی نمیکنند.
بهترین صرافی ایرانی برای انتقال تتر
تعداد صرافی های ایرانی هم مانند صرافی های خارجی کم نیست. در سالهای اخیر با محبوبتر شدن خرید ارز دیجیتال در میان مردم، تعداد صرافی های آنلاین، روزبهروز بیشتر میشود. این صرافی ها با آگاهی از تحریم کشور ایران توسط اکسچنجهای بینالمللی، بعضا کارمزدهای گزافی از کاربران دریافت میکنند.
اگر صرافی های ایرانی را از نظر اعتبار، کارمزد و کیفیت خدمات با یکدیگر مقایسه کنیم؛ متوجه میشویم که صرافی ارز دیجیتال ارزپایا با نرخ کارمزد 0.2 درصد، کمترین کارمزد را از میان دیگر صرافی ها دریافت میکند. همچنین این صرافی از امنیت بالا و تعداد ارزهای نسبتا زیادی برخوردار است. شما میتوانید از صرافی ارزپایا برای دیدن قیمت ترون، تتر، بیت کوین، اتریوم، ارزهای محبوب متاورسی و ... و خرید و فروش آنها با بهترین قیمت و در کمترین زمان ممکن بهره بگیرید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
هنوز معلوم نشده میشه اینجا لینک سرور داد یا نه ؟
اینجا همه چیز میشه جز فحش دادن و ترول کردن
پس تو تبلیغ بعدی لینک سرور میدم
همونجا جوابت رو دادم گُل
هر گونه لینکی که حکم تبلیغ داشته باشه اکیدا ممنوعه. در هر مقاله ای(به نقل از محسن وفانژاد)
پن: این بار چون آگاه نبودی ایراد نداره داداش جان. ولی به طور کلی اگر کسی به طور مستمر تبلیغ کنه، قطعا بن خواهد شد