10 انیمیشن دست کم گرفته شده که سزاوار شانس دوم هستند
ما در این مطلب از ویجیاتو قصد داریم 10 انیمیشن دست کم گرفته شده که سزاوار شانس دوم هستند را به شما معرفی کنیم. اگر انیمیشن دیدن را دوست دارید در ادامه با من همراه ...
ما در این مطلب از ویجیاتو قصد داریم 10 انیمیشن دست کم گرفته شده که سزاوار شانس دوم هستند را به شما معرفی کنیم. اگر انیمیشن دیدن را دوست دارید در ادامه با من همراه باشید تا چند اثر نادیده گرفته شده را از سایه بیرون بیاوریم.
دیدن یک انیمیشن با هر سن و سالی یک سرگرمی دوستداشتنی است؛ مگر اینکه شما از آن دسته افراد بیشوروحال باشید که فکر میکنند آثار انیمیشن برای کودکان فقط ساخته میشوند و بزرگسال بودن به این معنی است که 100٪ مواقع باید جدی باشید. اما باید قبول کرد فیلمهای باورنکردنی زیادی در این شاخه وجود دارد که میتوانید از بین آنها گزینههای زیادی را انتخاب کنید، چه فیلمهای محبوبی مانند «Beauty And The Beast» یا یک فیلم کلاسیک کمتر شناخته شده مانند «All Dogs Go to Heaven»، بنابراین واقعاً در بین آثار انیمیشنی چیزی برای همه وجود دارد.
در طول سالیان اخیر شرکتهایی مانند دیزنی، پیکسار، دریم ورکس و شرکت لایکا، انیمیشن را به یک رسانه پرفروش تبدیل کردهاند که اغلب در سایتهایی چون Rotten Tomatoes امتیاز فوقالعاده بالایی از جانب کارشناسان کسب میکنند. البته باید به این نکته توجه داشت که ما هر سال غرق فیلمهای انیمیشن میشویم و انصافاً همه آنها خوب نیستند. در این میان به هر دلیلی، گاهی اوقات فیلمهای واقعاً شگفتانگیز ممکن است نادیده گرفته شوند. شاید آنها در زمان بدی منتشر شدند، شاید بازاریابی ضعیف بود، یا شاید منتقدان فقط کمی ناعادلانه با آنها برخورد کرده بودند.
صرف نظر از دلیل، برخی از این فیلمهای انیمیشن سزاوار شانس دوم هستند. از فیلمهای دست کم گرفته شده دیزنی تا جواهرات مستقل، این فیلمها ارزش دیدن مجدد را دارند. پس این شما و 10 انیمیشن دست کم گرفته شده که سزاوار شانس دوم هستند.
Planet 51
یکی از فیلمهای قبلی دواین جانسون، قبل از اینکه بزرگترین ستاره هالیوود باشد، همین انیمیشن است که او را در نقش فضانوردی به نمایش میگذارد که روی سیارهای پر از بیگانگان سبز فرود میآید. با این حال، در این سیاره الهام گرفته شده از دهه 1950 میلادی، فضانورد زمینی بیگانه است و باید به خانه برگردد! این فرض ساده Planet 51، به عنوان اولین فیلم استودیو Ilion Animation است. سیاره 51 در اواخر سال 2009 با سر و صدای کمی منتشر شد؛ آن هم با امتیاز رقت انگیز 21 درصد در Rotten Tomatoes که بسیار پایین است. ولی باید توجه کرد این یکی از مواردی است که منتقدان پیرامون آن کمی سرسخت بودند.
سیاره 51 در واقع یک فیلم بسیار خنده دار است که مملو از ارجاعات به فرهنگ عامه، انیمیشن شیک و صداپیشگان فوقالعاده متشکل از دواین جانسون، جسیکا بیل، جاستین لانگ، گری اولدمن، جان کلیس، شان ویلیام اسکات و جیمز کوردن است. در واقع سیاره 51 قرار نیست شما را به فکر فرو ببرد، اما شما را چند بار به شکل خوب میخنداند.
Rise Of The Guardians
انیمیشن «ظهور نگهبانان» در زمان وحشتناکی بیرون آمد. نوامبر سال 2012 ماه پر از فیلمی بود که با موفقیتهای بزرگی مانند «رالف خرابکار»، «Flight»، «اسکایفال»، «Lincoln»، «زندگی پی»، «Hitchcock» و پایانی برای The Twilight Saga همراه بود. بنابراین این فیلم انیمیشن از کمپانی DreamWorks در بدو ورود خودش مرده بود. البته این بدان معنا نیست که Rise of the Guardians یک شکست در باکس آفیس بود، در واقع این فیلم بیش از 300 میلیون دلار و بیش از دو برابر بودجه خود درآمد داشت، اما مطمئناً توجه زیادی را نسبت به سایر فیلمهای اکران شده در آن ماه از دست داد.
اگرچه این عادلانه است، اما بیشتر آن فیلمهای دیگر فوقالعاده بودند. ولی در مجموع مایه شرمساری است که فیلم بزرگی مانند «ظهور نگهبانان» چنین نتیجهای را کسب کرد. در این فیلم، نگهبانان تعطیلات، بابا نوئل، خرگوش عید پاک، پری دندان و مرد شنی، از رفیق نوجوان خود جک فراست، کمک میگیرند تا از فرو بردن جهان در تاریکی جلوگیری کنند. این یک طرح نسبتاً تلخ برای یک فیلم به اصطلاح بچه پسند است، اما شخصیتهای محبوب زیادی را گرد هم میآورد و این کار را با انیمیشنهای چشم نواز انجام میدهد. شاید باید تا چند کریسمس منتظر بمانید تا بتوانید چیزی مانند این یکی را پیدا کنید، اثری که پیرامون فصل زمستان و موضوع کریسمس میچرخد.
Megamind
با بازیگرانی متشکل از برد پیت، ویل فرل، تینا فی و جونا هیل، سخت است که بفهمیم چگونه «مگامایند» برای مدت طولانی مورد بی توجهی قرار گرفت. البته تا زمانی که متوجه میشوید مدت کوتاهی پس از Despicable Me منتشر شده و طرح مشابهی را به اشتراک میگذارد. با این حال، این بار فیلم بهتر باخت. Megamind داستانی در مورد یک فوق شرور است که در واقع از قهرمان برتری مییابد و ظالمانه بر شهر خود حکومت میکند. این یک پیش فرض منحصر به فرد برای یک فیلم انیمیشن است، اما متأسفانه خبر بد برای این اثر آن بود که «من نفرت انگیز» چند ماه قبل از آن اکران شد، و همچنین شخصیت شروری را به عنوان قهرمان نمایش میداد.
میتوانید استدلال کنید که زمان بندی و نداشتن یک طلسم قابل فروش در قالب مینیونها بزرگترین دلیل شکست مگامایند بود، اما مطمئناً این اثر نسبت به فیلم شیرین Despicable Me اثر بهتری بود. طنز استاندارد ویل فرل در سرتاسر فیلم و یک همکار ماهی از جنس شرور کافی است تا که این اثر بیشتر از بچهها برای بزرگسالان کار کند. انیمیشن Megamind فیلم فوقالعادهای است که سزاوار یک فرصت دوباره است؛ و با دیدنش متوجه خواهید شد.
The Pirates! In An Adventure With Scientists
واقعا یکی از دست کم گرفته شده ترین انیمیشنهای تاریخ، همین «دزدان دریایی!» است که توسط کمپانی Aardman Animatons، یا همان تیم سازنده آثاری چون Chicken Run و Wallace & Gromit ساخته شد. دزدان دریایی! گروهی از ناجورها ممکن است بدترین نام برای یک فیلم باشد، و شاید این دلیلی بود که در زمان اکران در سال 2012 نتوانست مخاطبان را جذب کند. اما صرف نظر از عدم موفقیت تجاری فیلم، دزدان دریایی! امتیاز 86% را در Rotten Tomatoes به خاطر اینکه یکی از «هوشمندترین و ماهرانه ترین انیمیشنهای» دوران مدرن است، کسب کرد.
این فیلم مطمئناً دارای انیمیشن فوقالعاده استاپ موشن بود که آردمن از آن استفاده کرد تا به سبک طنز بینظیر بریتانیاییاش اضافه کند. فرض اصلی این است که کاپیتان دزدان دریایی با گروه نامناسب خود راهی مسابقات تحت عنوان انتخاب دزدان دریایی سال میشود. آنچه در ادامه میآید مجموعهای از رویدادهای خندهدار است که دزدان دریایی را به جزایر عجیب و غریب، خیابانهای لندن و حتی به رویارویی با ملکه میبرد. شاید والاس و گرومیت محبوب ترین اثر آردمن باشد، اما دزدان دریایی! بهترین بودن را فریاد میزند.
Treasure Planet
سیاره گنج یک بازگویی عالی از جزیره گنج است اما در فضا اتفاق میافتد. اغلب فیلمهایی که در فضا اتفاق میافتند نمیتوانند با تماشاگران ارتباط سفت و محکمی برقرار کنند، چرا که وقتی فیلم در سرزمینهای کاملاً بیگانه اتفاق میافتد، چیز زیادی برای ارتباط مردم با محیط وجود ندارد. اما در حالی که این تنها یک نیمه حقیقت در مورد سیاره گنج است، به طور بالقوه توضیح میدهد که چرا فیلم حتی نتوانست بودجه خود را در گیشه جبران کند.
توضیح بالقوه دیگر برای فروپاشی Treasure Planet، زمان انتشار آن است. استودیوی انیمیشن والت دیزنی که پس از اکران تارزان در سال 1999 شروع شد و با فیلم Tangled در سال 2010 پایان یافت، رکود بسیار زیادی داشت. این بدترین دوره در تاریخ انیمیشن دیزنی بود، به جز چند استثنای بزرگ مانند لیلو و استیچ، شاهزاده خانم و قورباغه، وزندگی جدید امپراتور. طی آن رکود ده ساله، سیاره گنج یکی از قربانیان بود. شاید این نتیجه بازاریابی ضعیف بود، و شاید مدیران مقصر بودند، اما همه این نکات مهم نیست؛ چرا که سیاره گنج فیلم بسیار خوبی است.
Arthur Christmas
یکی دیگر از فیلمهای به شدت دست کم گرفته شده شرکت Aardman Animations، آرتور کریسمس، یک داستان مدرن پیرامون شخص بابانوئل است، اما برخلاف تعداد کمی از فیلمهای مشابه دیگر، این اثر احساسات جادویی این فصل را درک و قلب شما را با آن تسخیر میکند. در بالاپیرامون انیمیشن دزدان دریایی صحبت کردیم و اشاره شد که این اثر میتواند بهترین فیلم آردمن باشد. اما تردید در اعطای این عنوان به خاطر حضور اثری چون آرتور کریسمس است. داستان این فیلم با نمایش در پاییز 2011 روی کل خانواده کلاوس تمرکز دارد. سه نسل، از بابانوئل پیر، تا کنونی و دو پسرش.
بابانوئل کنونی از یک سفینه فضایی عظیم برای تحویل همه هدایا استفاده میکند، اگرچه خودش فقط یک هدیه در سال تحویل میدهد، در حالی که الفهای خنده دار همه کار سخت را انجام میدهند. فیلم این موضوع را به تصویر میکشد که بابانوئل مردی تنبل است که بزرگترین پسرش مغز پشت این عملیات مهم است. اما نکته این است که هر دوی آنها روح کریسمس را از دست دادهاند، چیزی که کوچکترین پسر، یعنی آرتور، به وفور آن را دارد.
در این فیلم، آرتور، یک اِلف و پدربزرگ کلاوس به یک ماجراجویی بینالمللی میروند تا مطمئن شوند که یک دختر کوچک در صبح کریسمس از لیست هدایا کنار گذاشته نمیشود. آرتور کریسمس به طور کامل روح و معنای کریسمس را به روشی که کمتر فیلم دیگری انجام میدهد، تجسم میبخشد. این یک فیلم فوقالعاده است که به یک اثر کالت سینمایی درباره کریسمس تبدیل شده است.
Frankenweenie
بازگویی فوقالعاده هیولای فرانکشتاین از تیم برتون. این یک تصور اشتباه رایج است که تیم برتون فیلم The Nightmare Before Christmas را کارگردانی کرد اما برتون صرفاً تهیهکننده بود، در حالی که کارگردان در واقع هنری سلیک بود. اولین کار واقعی برتون در انیمیشن استاپ موشن The Corpse Bride در سال 2005 بود که یک انیمیشن موزیکال عالی است. اما دومین تلاش او در سبک استاپ موشن، فرانکن وینی در سال 2012 بود، اولین انیمیشن سیاه و سفید استاپ موشن.
پیش فرض این اثر آشناست: پسری کوچولو تلاش میکند تا سگ مورد علاقه خود را زنده کند اما این منجر به عوارض اجتناب ناپذیر میشود. این طرح کلاسیک با یک زیبایی شناسی سیاه و سفید اورجینال همراه است که آن را از هر فیلم سینمایی انیمیشن دیگری متمایز میکند. انیمیشن Frankenweenie همچنین حال و هوای فوقالعادهای شبیه به فیلمهای ترسناک دهه 1950میلادی دارد. برتون تمام الهامات کلاسیک خود را در آستین خود میپوشاند و آنها را با احساسات مدرن پیوند میزند تا این اثر فیلمی خنده دار، دلخراش و کاملاً جاودانه باشد.
The Princess And The Frog
آخرین فیلم دیزنی که با دست و به سبک سنتی طراحی شد، «شاهزاده خانم و قورباغه» است که در سال 2009 اکران شد و اولین شاهزاده سیاه پوست را در آن به نمایش گذاشت. جدای از تمایزات، این فیلم داستان فوقالعادهای بود که در نیواورلئان جریان داشت و دوران طلایی دیزنی را تداعی کرد. خب شاید خیلیها بپرسند چرا و چگونه ممکن است اثری به این شکل دست کم گرفته شود؟! خوب، فیلم بودجه خود را پس گرفت اما نتوانست دنیا را به آتش بکشد. برای نمونه، چند سال بعد انیمیشن والت دیزنی Tangled با مضامین نزدیک به این اثر منتشر شد، و آن فیلم بسیار محبوب بود و هنوز هم امروزی است.
با این حال، شاهزاده خانم و قورباغه ظاهراً نتوانستند در دل مخاطبان طنین انداز شوند و هیچ پاسخ خوبی وجود ندارد که چرا. همچنین این فیلم جایزه اسکار بهترین انیمیشن را در رقابت آن سال به فیلم ماندگار شرکت پیکسار یعنی «Up» از دست داد که از همه نظر منصفانه است. شاهزاده خانم و قورباغه یک داستان کلاسیک از دیزنی را روایت میکند که دختری از طبقه پایین را از گمنامی توسط نیروهای جادویی بیرون میآورد. اما شاهزاده به قورباغه تبدیل شده و همه چیز چالش برانگیز میشود. به همین دلیل این یکی از بهترین فیلمهای دیزنی از منظر داستانی است. اثری که تلفیقی از دوران طلایی دیزنی با حالت مدرن است.
ParaNorman
یک انیمیشن استاپ موشن دیگه؟! قسم میخوریم که این آخرین مورد است! فیلمی عالی برای هالووین از استودیویی که «کورالین» را برای شما به ارمغان آورد، ParaNorman یک فیلم خنده دار است که باید دوباره آن را تماشا کنید. انیمیشن پارا نورمن درباره بچهای به نام نورمن است که مردهها را میبیند! این اثر ممکن است شما را به یاد فیلمهای دیگری بیاندازد، اما این اثر یک کار مستقل است. در طول این کار نورمن ارتباط خود با مردگان را با وجود اینکه آن را درک نمیکند، در آغوش میگیرد. او توسط عموی آشفتهاش با بازی شگفت انگیز جان گودمن، مأموریت مییابد تا مراسمی را انجام دهد و به نفرین یک جادوگر پایان دهد.
این یک داستان بیمارگونه است که در پس زمینه شبح وار ماساچوست آمریکا روایت میشود و استعداد صدای آنا کندریک، کودی اسمیت-مک فی، کیسی افلک، کریستوفر مینتز-پلاس، لزلی مان، و جان گودمن فوق الذکر را در خود دارد. انیمیشن ParaNorman بهترین فیلم Laika Entertainment است، بله حتی بهتر از Coraline، اما از نظر سبک و فرم نیز دست کم گرفته شده است. این یک فیلم فوقالعاده خندهدار است و همان روحیه هالووین را مانند Hocus Pocus و Beetlejuice دارد. همچنین دارای برخی از بهترین انیمیشنهای استاپ موشن است که تا به حال دیدهاید. در اسرع وقت به دنبال این فیلم باشید!
The Adventures Of TinTin: The Secret Of The Unicorn
شاید دست کم گرفته شده ترین انیمیشن تاریخ سینما همین اثر باشد. «ماجراهای تن تن» توسط استیون اسپیلبرگ در سال 2011 کارگردانی شد و ویترینی باورنکردنی بود از اینکه چقدر انیمیشن میتواند خوب باشد. به طور جدی، تصویر بالا را بررسی کنید تا ببینید انیمیشن چقدر واقعی است. این کیفیت چیزی است که زمانی اتفاق میافتد که رویاییهایی مانند استیون اسپیلبرگ و پیتر جکسون باهم اثری را تهیهکنندگی کنند، و همچنین استیون موفات و ادگار رایت نیز فیلمنامه را بنویسند، و افرادی مانند اندی سرکیس، جیمی بل، دنیل کریگ، سایمون پگ و نیک فراست در فیلم بازی کنند.
هر چند که اگر خود فیلم بد بود، هیچ یک از آن قدرت ستارگان باورنکردنی واقعاً مهم نبود. اما خوشبختانه، ماجراهای تن تن همچون یک اثر کلاسیک فوری بود. اسپیلبرگ و شرکت او کار شگفت انگیزی انجام دادند تا حس داستانهای کلاسیک هرژه را به تصویر بکشند و آن را به یک فیلم نزدیک به دو ساعت تبدیل کنند. این یک ماجراجویی جذاب و جنایی در جهان است که آثار زیادی چون ایندیانا جونز را تداعی میکند.
همچنین این اثر جوایز متعددی را از آن خود کرد و عدد 74 درصد را در Rotten Tomatoes به دست آورد، اما راز تک شاخ شایسته خیلی بیشتر از اینها بود. این یک فیلم شگفت انگیز است که دیدن آن را به خودتان مدیون هستید. در اینجا امیدواریم که مجبور نباشیم بیشتر از این برای دنباله منتظر بمانیم.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
یادمه اولین باری که تن تن دیدم بچه بودم آنقدر واقعی بود نمیتونستم تشخیص بدم الکیه بود یا نه اعصابم خورد میشد اونم آخرین تن تنی بود که دیدم?
اینها همشون از بهترین انیمیشن های تاریخ هستند، واقعا حیفه که کم دیده شدن.
من با همه فیلم ها خاطره داشتم ولی مگامایند حقش خیلی بیشتر بود خیلی کم دیده شد
Megamind
خیلی عالی بود ولی به حقش نرسید مخصوصا با دوبله بینظیر چه خاطراتی بود
با همه شون خاطره دارم
به لیست خاطره ها خوش آمدید ?
من همشونو دیده بودم و واقعا فیلم های درجه یکی بودن اما بهشون بها داده نشد اونطور که باید مخصوصا مگامایند
سال ها منتظر قسمت دوم تن تن بودم واقعا با فیلم اولش حال کردم. غیر از ۳ تا بقیه رو دیدم. حق همشون خورده شده
اگر اشتباه نکنم قبلا یه خبرایی بود که قراره نسخه دوم تن تن ساخته بشه ولی کنسل شد احتمالا
سیاره گنج تا ابد. کاش یه گیم AAA تو این حال و هوا بسازن بدجور پتانسیل داره
از ۱۰ تا ۷ تاش دیدم ???
راز اسب شاخدار با نقدهای مثبت زیادی روبرو شد، ولی چون تبلیغات کمی داشت اون طور که باید دیده نشد
همه رو دیدم ولی رو آخری مقداری شک دارم
بیشترون که شناخته شدن :/
کمتر از لیاقتشون فروش داشتن
تن تن ، سیاره گنج ، مگا مایند
این سه تا رو خیلی دوست دارم
همه این انیمیشن های شاهکار هستن. ولی در مورد تن تن که توی راس این لیست هست باید بگم که بخاطر مخلوط کردن چند داستان توی هم به چشم یک عده از طرفدارهای آثر هرژه زیاد خوش نیومد. ولی باز هم خیلی خوب سر هم شده بود و به نظر من تونسته طرفدارهای تن تن رو رازی نگه داشته باشه.
Megamind واقعا فوق العادست. خصوصا با دوبله درجه یکش که طنز و جذابیت انیمیشن رو چند برابر کرده بود. کله کدو :)
پیشنهاد می کنم اگر ندیدید حتما تماشا کنید.
با The pirates و تن تن خیلی خاطره دارم کریسمس آرتور و پارانورمن هم خیلی قشنگ بودن هم چنین سیاره ی گنج
یه عمره منتظر نسخه جدید تن تن هستم.هنوز هم عاشق اون سکانس جرثقیلشم(:
قراره ۲۰۲۷ بیاد
(تا اونجایی که میدونم ، تو آی ام دی بی خوندم)
تا اونموقع پیر شدیم که
فقط Arthur Christmas رو ندیدم ولی بقیه همشون عالین
همین انیمیشن که شما ندیدی، من چندین بار دیدم و واقعا عالیه، به صورت ویژه برای ایام کریسمس و زمستون، پیشنهاد میکنم تماشا بکنید
Planet 51: حال و هوای دهه 80 اش رو دوست داشتم
Rise Of The Guardians: ده بار تو 3 زبان مختلف نگاهش کردم
Megamind: انصافا اونقدر هاهم زیر سایه نیست
Arthur Christmas: خیلی خوب بود ولی نمیدونم چرا تم روسی داشت
ParaNorman: انصافا بعد تماشایش افسردگی گرفتم
para norman چیز عجیبی بودیه ربع آخرش برعکس بقیه انیمیشن خیلی آرومتر بود
با اینکه paranorman رو ندیدم
ولی مطمئنم افسردگیش به افسردگی خواستن فصل 3 آبشار جاذبه نیست
اخ اخ چقدر من با Treasure Planet خاطره داشتم :)