ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

قاتلان سریالی
فیلم سینمایی

معرفی ۲۰ فیلم برتر با حضور قاتلان سریالی

قتل و جنایت همواره یکی از موضوعات مورد علاقه مخاطبان و البته فیلم‌سازان سینما بوده و تاکنون فیلم‌های زیادی با محوریت قاتلان سریالی ساخته شده است. اصولا فیلم‌هایی که در آن یک قاتل سریالی حضور ...

دنیا جهانگیری
نوشته شده توسط دنیا جهانگیری | ۱۳ آبان ۱۳۹۹ | ۲۰:۲۹

قتل و جنایت همواره یکی از موضوعات مورد علاقه مخاطبان و البته فیلم‌سازان سینما بوده و تاکنون فیلم‌های زیادی با محوریت قاتلان سریالی ساخته شده است. اصولا فیلم‌هایی که در آن یک قاتل سریالی حضور دارد، رنگ‌ و بویی معمایی و کارآگاهی به خود می‌گیرد، پس از این حیث می‌توان انتظار یک اثر رازآلود را هم داشت.

در اکثر این فیلم‌ها، قاتلان سریالی به لحاظ روانی شخصیت‌های پیچیده و مرموزی دارند که داستان چنین آثاری را جذاب‌تر می‌کند، از همین رو طرفداران ژانر‌ معمایی ـ ترسناک بیشتر به سمت به این فیلم‌ها سوق پیدا کرده و با شور و اشتیاق بیشتری آن را دنبال می‌کنند.

در لیست زیر که توسط سایت Esquire تهیه‌ شده قرار است به بهترین فیلم‌هایی که درباره قاتلان سریالی ساخته شده نگاهی بیندازیم؛ پس با ویجیاتو همراه باشید.

قاتل درون من (۲۰۱۰) - The Killer Inside Me

قاتلان سریالی

قاتل درون من به کارگردانی مایکل وینترباتم بر اساس رمانی به همین نام نوشته جیم تامپسون است که در سال ۲۰۱۰ منتشر شد.

داستان در سال ۱۹۵۷ اتفاق می‌افتد، جایی که کیسی افلک (در نقش لو فورد) جانشین کلانتر در منطقه‌ای نزدیک تگزاس به نام سیرکا است و وظیفه دارد پسر یکی از ثروتمندترین افراد شهر را از شر یک رابطه عاطفی با جویس خلاص کند. او باید جویس (جسیکا آلبا) را به خارج از شهر انتقال دهد تا از یک رسوایی بزرگ جلوگیری شود.

کیت هادسون، الیاس کوتیاس، تام باور و سایمون بیکر از دیگر بازیگران این فیلم هستند.

عطر: قصه یک آدمکش (۲۰۰۶) - Perfume: The Story of a Murderer

قاتلان سریالی

این فیلم اقتباسی به کارگردانی تام تیکور بر اساس رمان پرفیوم به قلم پاتریک زوسکیند، نویسنده آلمانی، ساخته شده‌است.  بن ویشاو، داستین هافمن، آلن ریکمن و ریچل هارد-وود ایفای نقش کرده‌اند

داستان فیلم در فرانسه (دوران مدرن) روایت می‌شود. ژان باپتیست گرونویل ( با بازی بن ویشاو) که در میان گنداب‌های پاریس به دنیا آمده، شامه تیزی دارد. آشنایی ژان باتیست با دختری زیبا و کشتن وی باعث می‌شود تا وی برای یادگیری فنون حفظ بو خود را به عطرسازی مشهور به نام بالدینی نزدیک کند.

شب شکارچی (۱۹۵۵) ـ The Night of the Hunter

قاتلان سریالی

شبِ شکارچی به کارگردانی چارلز لاتن بر اساس زندگی واقعی مردی به اسم هری پاول ساخته شده است. هری یک مذهبی افراطی و در عین حال یک قاتل سریالی ست که با بیوه ساده لوحی ازدواج می کند و از این‌جا به‌بعد داستان اصلی آغاز می‌شود.

این فیلم با نمای سیاه ـ سفید احتمالا یکی از ترسناک‌ترین فیلم‌هایی است که تا کنون ساخته شده. چارلزلاتن در سبک کار خود که شاید یادآور آلفرد هیچکاک هم باشد، تجربه زیادی دارد. ترکیب های دیداری لاتن، پیچیده، زیبا و رویایی هستند.

فیلم ظاهری آرام اما هولناک دارد که این تناقص را می‌توان از ابتدا و تیتراژ آن را دریافت. رابرت میچوم، شلی وینترز، لیلیان گیش و جیمز گیلسون از جمله بازیگران مطرح و قدیمی این عنوان هستند.

مستأجر: داستان لندن مه‌آلود (۱۹۲۷) ـ The Lodger: A Story of the London Fog

قاتلان سریالی

این فیلم جنایی به کارگردانی آلفرد هیچکاک و الما لوسی رویل (همسر وی) جزو اولین اثر هیچکاک شناخته می‌شود.

در این فیلم قاتلی سریالی به‌نام "The Avenger" با به راه انداختن چندین قتل زنجیره‌ای باعث وحشت ساکنان لندن می‌شود که اکثر قربانی‌های او زن‌های مو بلند و جوان هستند.

در ادامه لیست بیشتر به هیچکاک و آثارش می‌پردازیم، اما یادآوری این نکته لازم است که اکثر فیلم‌های او ( از جمله مستأجر: داستان لندن مه‌آلود) صامت هستند. ماری آولت، آرتور چزنی، جون تریپ، مالکوم کین از جمله بازیگران این عنوان هستند که البته شخص هیچکاک نیز نقش کوتاهی را در اولین فیلمش ایفا کرده.

کابوس در خیابان الم (۱۹۸۴) ـ A Nightmare on Elm Street

قاتلان سریالی

کابوس در خیابان الم نسبت به فیلم‌های هم‌دوره خود مانند «هالووین» و «کشتار با اره برقی تگزاس» در رده یکی از بهترین فیلم‌ها قرار می‌گیرد. شخصیت منفی این فیلم، فردی کروگر یکی از معروف‌ترین آنتاگونیست‌های تاریخ سینما به شمار می‌ورد.

داستان فیلم در مورد چند انسان است که در کودکی با هم در یک مهد کودک بوده‌اند. در مهد کودک شخصی به نام فردی کروگر آنها را مورد آزار قرار می‌دهد و پدر و مادرشان وقتی به این قضیه پی می‌برند دنبال فردی می‌گردند و در نهایت او را آتش می‌زنند.

این فیلم مبتکرانه، عجیب و پر از دلهره است که تصاویر ترسناکی را در تاریخ ژانر وحشت به وجود آورده است. هدر لنگن‌کمپ، جان ساکسون، رونی بلکلی و جانی دپ از جمله بازیگران کابوس در خیابان الم هستند.

جالب است بدانید این عنوان نخستین فیلم جانی دپ هم بوده است.

پیش‌کینه (۲۰۱۷) ـ Prevenge

قاتلان سریالی

تعداد انگشت‌شماری از فیلم‌های این چنینی توسط کارگردانان زن نوشته و ساخته شده است. اما الیس لو از نخستین زنانی که بود توانست این راه را باز کند و سبک تازه‌ای در کمدی سیاه با ترکیبی تر و تازه به‌وجود آورد.

شخصیت روث ( با بازی الیس لو) زن بیوه‌ بارداری است که احساس می‌کند تمام رفتار‌ها و عکس‌العمل‌هایش توسط فرزندش که هنوز به دنیا نیامده کنترل می‌شود. روث دست به اعمال جنایی زده و هرکس سر راهش قرار بگیرد را به قتل می‌رساند.

جو هارتلی، جما ولان، کیت دیکی و کیوان نواک از جمله بازیگرانی هستند که در فیلم Prevenge به کارگردانی الیس لو به نقش‌آفرینی پرداخته‌اند.

هالووین (۱۹۷۸) ـ Halloween

قاتلان سریالی

باوجود تمام دنباله‌ها و پیش‌درآمدهایی که برای هالووین ساخته شده، هیچ‌گاه نمی‌‌توان عنوان اصلی آن را فراموش کرد.

این فیلم ترسناک و اسلشر که جزو یکی از مهم‌ترین و بهترین آثار ژانر وحشت محسوب می‌شود، به کارگردانی جان کارپنتر در سال ۱۹۷۸ اکران شد که خودش افزون بر کارگردانی وظیفه نویسندگی و آهنگ‌سازیِ آن را نیز بر عهده داشته ‌است.

هالووین به عنوان یکی از پرفروش‌ترین و سودآورترین فیلم‌های مستقل تاریخ، داستان قاتلی روانی به نام مایکل مایرز را به تصویر می‌کشد که قصد کشتن قهرمان داستان را دارد.

اگرچه دنباله‌ای که در سال ۲۰۱۸ به کارگردانی دیوید گوردون گرین ساخته شد، عملکرد بسیار خوبی داشت اما طبیعتا نمی‌‌تواند جای اولین قسمت از مجموعه فیلم‌های هالووین را پر کند.

کشتار با اره‌برقی در تگزاس (۱۹۷۴) ـ The Texas Chain Saw Massacre

قاتلان سریالی

این فیلم اسلشر آمریکایی به کارگردانی و تهیه‌کنندگی  توبی هوپر، از آن عناوین ماندگاری است که با وجود محتوای بسیار خشونت‌آمیز همچنان به عنوان یکی از برترین فیلم‌های ترسناک تاریخ سینما شناخته می‌شود.

در دهه ۷۰ و ۸۰ میلادی مخاطبین به فیلم‌هایی با صحنه‌های خشن که در آن‌ها مقتولین سلاخی می‌شدند علاقه زیادی پیدا کردند، در نتیجه در این بازه زمانی فیلم‌های مختلفی را با این موضوع شاهد بودیم که کشتار با اره برقی در تگزاس یکی از بهترین این فیلم‌ها بود.

در این فیلم گروهی از جوانان که مسیر خود را در جریان سفری به تگزاس گم کرده‌اند، در یکی از جاده‌های فرعی جوانی با رفتاری عجیب و غریب را سوار اتومبیل شان می کنند. پس از اتفاقاتی، اعضای گروه کم کم به دام یک خانواده آدم خوار تگزاسی که در منطقه‌ای دورافتاده در آن حوالی منزل دارند، می‌افتند.

با این که در زمان انتشار فیلم، گفته می‌شد داستان آن واقعی است تا طرفداران بیشتری جذب کند، ولی داستان فیلم کاملاً ساختگی است و فقط شخصیت «صورت‌چرمی»، نقش منفی اصلی است که از رفتار و زندگی واقعی یک قاتل زنجیره‌ای آمریکایی به نام اد گین الهام گرفته شده.

لازم به ذکر است که از شخصیت این قاتل، در شخصیت شروران خیلی از فیلم‌های ترسناک، از جمله نورمن بیتس در فیلم روانی و هانیبال لکتر و بیل بوفالو در سکوت بره‌ها استفاده شده است.

محل ۱۰ ریلینگتون (۱۹۷۱) ـ 10Rillington Place

قاتلان سریالی

این عنوان گرانبها از ریچارد فلایشر در زمان اکران چندان مورد توجه قرار نگرفت و به نوعی دست‌کم گرفته شد. حال زمانی مناسبی است که درمورد آن تجدیدنظر کرده و فرصت دوباره‌ای به کریستی قاتل بدهیم.

داستان فیلم بر اساس پرونده واقعی یک قاتل سریالی بریتانیایی به نام جان کریستین (با بازی ریچارد اتنبرا) است و اتفاقاتی که برای همسایه‌های او تیم و بریل ایوانس می‌افتد را روایت می‌کند.

در این فیلم کریستین پزشکی است که افراد را به طرز فجیعی در آپارتمانش به قتل می‌رساند و در جریان یکی از قتل‌ها او سعی می‌کند شوهر یکی از قربانیان را فریب دهد و او را به‌جای خود قاتل جلوه دهد. بنابراین می‌توان گفت که بیشتر با یک فیلم مرموزانه طرف هستیم تا ترسناک!

جنون (۱۹۷۲) ـ Frenzy

قاتلان سریالی

اگرچه هیچکاک در برهه‌ای از زندگی حرفه‌ای اش کم‌کار شد و آثار او مانند Torn Curtain، Topaz بیشتر تم جاسوسی داشتند اما با عنوان frenzy یا همان (مجنون) که جزو آخرین فیلم‌های او به شمار می‌رود، دوباره سبک هیجانی و قاتل‌محور معروف خودش را به سینما آورد.

جنون که بر اساس رمان خداحافظ پیکادلی، بدرود میدان لستر، نوشته آرتور لابرن ساخته شده، دوره‌ای از لندن را به تصویر می‌کشد که به دنبال یک‌سری «قتل با کراوات» در وحشت فرو رفته است.


بیشتر بخوانید:


«ریچارد بلینی» (فینچ) که هم دوران کاری‌اش در نیروی هوایی سلطنتی انگلستان و هم زندگی زناشویی‌اش با «برندا» (لی هانت) به پایان رسیده، در یک نوشگاه کار می‌کند. از قضا وی از کارش اخراج شده و از همین‌جاست که زندگی وی تیره و تار می‌شود.

آنا مسی، ویوین مرچنت، آلک مک‌کاون و جین مارش از جمله بازیگرانی هستند که در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند.

زودیاک (۲۰۰۷) ـ Zodiac

قاتلان سریالی

این اثر دیوید فینچر که ششمین فیلم بلند او محسوب می‌شود، برپایه کتابی با همین نام به قلم رابرت گری‌اسمیت ساخته شده‌ که در سال ۲۰۰۷ به نمایش درآمد. فینچر با تجربه کارگردانی آثاری مانند Gone Girl، Seven و Fight Club به عنوان استاد فیلم‌های جنایی شناخته می‌شود.

این فیلم سراغ ماجرای واقعی درگیری پلیس و سیستم قضایی با پرونده‌های قاتلی سریالی می‌رود که در دهه‌های شصت و هفتاد میلادی به فعالیت پرداخته است و همین آن را به فیلمی تماشایی تبدیل می‌کند.

اثری که دو کارآگاه با بازی‌ مارک رافلو و آنتونی ادواردز و دو گزارشگر با نقش‌آفرینی‌ جیک جیلنهال و رابرت داونی جونیور را به‌عنوان کاراکترهای اصلی دارد و Zodiac Killer را که در شهر سان فرانسیسکو به‌دنبال مردم می‌افتاد و آن‌ها را به قتل می‌رساند، در جایگاه یکی از ترسناک‌ترین قاتل‌های سریالی تاریخ معرفی می‌کند.

این فیلم ۱۶۲ دقیقه‌ای کمی طولانی به‌نظر می‌رسد، اما خب طبیعتا دستگیر کردن این قاتل سریالی کار آسانی نیست.

هیولا (۲۰۰۴) ـ Monster

قاتلان سریالی

تا به این‌جا با قاتلین مرد سر و کار داشتیم، اما شاید بهتر باشد نگاهی به فیلم هیولا که در آن اولین قاتل زنجیره‌ای تاریخ آمریکا را به تصویر کشیده، بیشتر آشنا شویم.

اولین چیزی که در این فیلم توجه را به خود جلب می‌کند، بازی بی‌نقص و چشم‌گیر شارلیز ترون است که به سبب بازی در این فیلم وی موفق شد جایزه اسکار را هم از آنِ خود کند. ترون در این فیلم نقش شخصیتی واقعی به نام آیلین وورنوس را بازی می‌کند که با مشکلات عدیده‌ای روبرو است.

او پس از اینکه مورد تجاوز قرار می‌گیرد فرد تجاوز کننده را با گلوله می‌کشد، آیلین پس از اولین قتل خود‌ تصمیم می‌گیرد سراغ کار شرافتمندانه‌ای برود اما کسی به او کار نمی‌دهد و از این رو وارد قضایای ناخوشایندی می‌شود که در نهایت از او یک قاتل سریالی می‌سازد.

این فیلم از زوایای مختلفی یکی از آثار بارز هنری و تأثیرگذار و در عین حال تلخ به شمار می‌ورد، به طوری که پس از تماشای آن مدتی شما را در بهت و سکوت فرو می‌برد.

سکوت بره‌ها (۱۹۹۱) Silence of the Lambs

قاتلان سریالی

سکوت بره‌ها به کارگردانی جاناتان دمی در رده یکی از بهترین آثار در سبک ترسناک ـ روانشناختی قرار می‌گیرد. این عنوان بر اساس رمانی به همین نام نوشته توماس هریس ساخته شده به داستان هانیبال لکتر، نابغه روان‌پزشکی، آدم‌خوار و آدم‌کش زنجیره‌ای می‌پردازد.

در این فیلم بازیگرانی مانند جودی فاستر، آنتونی هاپکینز و اسکات گلن به ایفای نقش پرداخته‌اند که علاوه بر موفقیت چشم‌گیر در باکس‌‌آفیس توانست اسکار بهترین فیلم، بهترین بازیگر نقش اول مرد، بهترین بازیگر نقش اول زن، بهترین کارگردانی، و بهترین فیلم‌نامه اقتباسی را به‌ دست آورد. جالب است که آنتونی هاپکینز تنها با ‍۱۶ دقیقه حضور در فیلم جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد را از آن خود کرد.

در این فیلم، کلاریس استارلینگ( جودی فاستر)، کارآموز جوان اف‌بی‌آی توسط جک کرافورد مأموریت می‌یابد که با هانیبال لکتر (آنتونی هاپکینز) گفتگو نماید، زیرا ممکن است بتواند به آن‌ها در پیدا کردن بیل بوفالو که آدم‌کشی زنجیره‌ای است و پوست قربانیانش را از تن جدا می‌نماید، کمک کند.

روانی (۱۹۶۰) ـ Psycho

قاتلان سریالی

روانی به کارگردانی آلفرد هیچکاک یکی دیگر از شاهکارهای او در ژانر وحشت است که به انتخاب منتقدان سینما در رتبه ۱۸ ام لیست ۱۰۰ فیلم برتر تاریخ سینما قرار گرفته. در این اثر جاودانه هیچکاک هنرمندانی نظیر آنتونی پرکینز، جنت لی، ورا مایلز، جان گوین، مارتین بالسام و جان مک‌اینتایر به ایفای نقش پرداخته‌اند.

این فیلم تلاش می‌کند به لایه‌های عمیق جهنم روان پریشانه‌ای که «نورمن بیتس» نماد آن است پی ببرد؛ سقوط به قعر دنیایی آشفته و پر از هرج و مرج. صحنه قتل یکی از شخصیت‌های فیلم در حمام به عنوان یکی از برترین سکانس‌های تاریخ سینما شناخته می‌شود. در این سکانس که سه دقیقه زمان دارد شاهد استفاده از ۷۷ زاویه دوربین و ۵۰ کات هستیم.

سه دنباله برای این فیلم ساخته شد به ترتیب: روانی ۲، روانی۳ و روانی ۴: آغاز.همچنین در سال ۱۹۸۸ بازسازی این فیلم (روانی) به صورت رنگی ساخته شد.

هفت (۱۹۹۵) ـ Se7en

قاتلان سریالی

در فیلم هفت با اثر دیگری از فینچر رو‌به رو هستیم. در این فیلم تریلر روانشناسانه که عناصری از ژانرهای وحشت و جنایی را در هم درآمیخته، بازیگرانی مانند برد پیت و مورگان فریمن، به همراه گوئینت پالترو، رونالد لی ارمی، جان کریستوفر مک‌گینلی، و کوین اسپیسی حضور دارند.

این فیلم علاوه‌بر عملکرد عالی در گیشه، مورد توجه منتقدان نیز قرار گرفت و در سایت نقد فیلم راتن تومیتوز، بر مبنای ۶۷ نقد با امتیاز میانگین ۷٫۶ از ۱۰، ۷۹٪ ارزیابی مثبت کسب کرد. دیوید میلز (برد پیت)، که به تازگی انتقالی گرفته و ویلیام سامرست (مورگان فریمن)، که بزودی بازنشسته می‌شود هر دو کارآگاه‌های جنایی هستند که عمیقاً درگیر پرونده یک قاتل سریالی دگرآزار می‌شوند.

قاتلی که قتل‌های خود را به دقت بر طبق هفت گناه کبیره طرح‌ریزی کرده‌است: شکم‌پرستی، طمع، تنبلی، خشم، غرور، شهوت و حسادت.

هِنری: تصویر یک قاتل زنجیره‌ای (۱۹۸۶) ـ Henry: Portrait of a Serial Killer

قاتلان سریالی

این فیلم که از طرف هیئت سانسور آمریکا به شدت مورد نقد قرار گرفته بود، در نهایت موفق شد در سال ۱۹۹۰ مجوز اکران بگیرد. جان مک‌ناتن کارگردانی آن را برعهده داشته و مایکل روکر، تام تولس و تریسی آرنولد از جمله بازیگران آن هستند.

پس از آن عنوان هِنری: تصویر یک قاتل زنجیره‌ای توسط مخاطبان تحسین شد؛ قاتلی به نام هنری لی لوکاس که با مشکلات روانشناسی دست و پنجه نرم می‌کرد و به قتل حدود ۳۰۰ تن اعتراف کرده بود. چیزی که بیش از همه در این فیلم تماشاگر را آزار می‌دهد، پوچ‌گرایی و بی‌معنا بودن قتل‌های هنری است. به این ترتیب که شخصی چون فقط دلش خواسته، قصد کشتن شما را می‌کند!

روانی آمریکایی (۲۰۰۰) ـ American Psycho

قاتلان سریالی

این فیلم اقتباسی به کارگردانی ماری هرون در سال ۲۰۰۰ به نمایش درآمد که روی داستان قاتلی با نام پاتریک بیتمن را تمرکز دارد.

کریستین بیل نقش این قاتل رسالی را ایفا می‌کند و همان‌گونه که از نام فیلم پیداست سرگذشت از یکی از روانی‌ترین قاتلین زنجیره‌ای را شاهد هستیم. ریس ویترسپون، کلویی سونی، ویلم دفو، جرد لتو و جاش لوکاس از دیگر بازیگران «روانی آمریکایی» هستند.

پاتریک بیتمن (کریستین بیل) جوانی اهل نیویورک و معقول و خوش لباس است. اما در پشت این چهره او، یک هیولا نهفته‌است. بیتمن شب‌ها کار واقعی اش را شروع می‌کند و به شکار و کشتن ولگردها و زنان خیابانی می‌پردازد.

شهر برفی (۲۰۱۱) ـ Snowtown

قاتلان سریالی

درحالی که تا به این‌جای لیست بیشتر با قاتلان تمام‌عیار طرف بودیم، این فیلم مستقل استرالیایی به مخاطبان نشان می‌دهد چطور این فضای تلخ، تاریک و خطرناک شخص را به آن مرحله جنون می‌کشاند.

هنگامی که جیمی شانزده ساله با یک مرد دوست می‌شود و او از اینکه کسی از دوستی‌اش با خبر نشود می‌ترسد و این ترس خود را باید از چهره پدر خود مخفی نگه دارد.

زمین‌های لم‌یزرع (۱۹۷۳) ـ Badlands

قاتلان سریالی

زمین‌های لم‌یزرع فیلمی ۹۵ دقیقه‌ای به کارگردانی ترنس مالیک (که اثر The Tree of Life) را در کارنامه خود دارد، بر اساس داستان واقعی چارلز استراک‌ود ساخته شده است.

در اواخر دهه ۱۹۵۰، هالی (سیسی اسپیسک) و پدرش (اوتس)، پس از مرگ مادرش، تگزاس را به مقصد شهری در داکوتای جنوبی ترک می‌کنند. در این جا هالی پانزده ساله با کیت بیست و پنج ساله (مارتین شین) آشنا می‌شود. چندی بعد هالی پدرش را می‌کشد و همراه باکیت به جنگل فرار می‌کند.

خشونت حاکم بر این فیلم در ابتدا بسیار شدید اما رفته رفته از شدت آن کاسته می‌شود.

ام (۱۹۳۱) ـ M

قاتلان سریالی

این فیلم در میان عناوینی که تا کنون به آن‌ها اشاره شد، اثری کلاسیک و جزو یکی از اولین فیلم‌ها در این ژانر محسوب می‌شود؛ طوری که حتی فریتس لانگ (کارگردان فیلم) آن را بهترین فیلم خود می‌داند.

برلین در هراس از قاتلى (پیتر لوره ) است که دختران کوچک را بی‌رحمانه می‌کشد و پلیس هیچ سرنخى از او ندارد.

خب این هم از لیست ۲۰ تایی فیلم های قاتل سریالی؛ به نظر شما چه فیلم‌های دیگری با محوریت این موضوع شایسته حضور در لیست بودند؟ نظراتتان را در بخش کامنت‌ها با ویجیاتو به اشتراک بگذارید.

بیشتر بخوانید:

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (10 مورد)
  • Arash
    Arash | ۱۷ آبان ۱۳۹۹

    فیلم های Hannibal و red dragon رو هم به ادامه فیلم سکوت بره ها اضافه کنید.

  • محمدی
    محمدی | ۱۶ آبان ۱۳۹۹

    لیست واقعا خیلی می تونست بهتر باشه یعنی اصلا چنتا از اینا ارزش نداشت حتی اسمش تو لیست باشه: مگه‌میشه no country for old men تو لیست نباشه!!!!!!
    I saw the devil هم نبود!!!!
    این مقاله را پاک‌کنید دوباره بنویسید.
    منبع مقاله واقعا بد سلیقگی به خرج داده

  • امیرحسین
    امیرحسین | ۱۵ آبان ۱۳۹۹

    فیلم raven

  • Erfan
    Erfan | ۱۴ آبان ۱۳۹۹

    هرچند سریال هست ولی کاش از Dexter هم یادی می کردید

  • ilya
    ilya | ۱۴ آبان ۱۳۹۹

    فقط سکوت بره ها و se7en

  • Supergirl
    Supergirl | ۱۴ آبان ۱۳۹۹

    هالووین فیلم جالبی نبود

  • مهدی نعیمی
    مهدی نعیمی | ۱۴ آبان ۱۳۹۹

    من شدیدا یک سری از فیلم ها رو ترقیب شدم ببینم ممنون از متن خوبتون

  • moji
    moji | ۱۴ آبان ۱۳۹۹

    جای فیلم memories of murder تو لیست خالیه

    • آرش پارساپور
      آرش پارساپور | ۱۴ آبان ۱۳۹۹

      قاتل تو این فیلم کاراکتر برجسته ای نداره‌و‌ دقیقا حتی معلوم نیست کیه!

  • Ramin-abysswalker
    Ramin-abysswalker | ۱۳ آبان ۱۳۹۹

    عجیبه فیلم خاطرات قتل تو لیستتون نیست.

مطالب پیشنهادی