۵ تفاوتی که ایکس باکس سری ایکس باید با ایکس باکس وان داشته باشد
مایکروسافت خیلی سریع به پیشواز نسل نهم کنسولها رفت و قبل از اینکه سونی بخواهد لب به سخن باز کند، از ظاهر، ابعاد، تاریخ عرضه نسبی و حتی قدرت سختافزاری ایکس باکس سری ایکس پرده ...
مایکروسافت خیلی سریع به پیشواز نسل نهم کنسولها رفت و قبل از اینکه سونی بخواهد لب به سخن باز کند، از ظاهر، ابعاد، تاریخ عرضه نسبی و حتی قدرت سختافزاری ایکس باکس سری ایکس پرده برداشت. با توجه به اطلاعات منتشر شده از ایکس باکس سری ایکس، میتوان به آینده این کنسول بیشتر از ایکس باکس وان امیدوار بود.
با این حال، هنوز خیلی چیزها هست که در مورد کنسول بعدی ردموندیها نمیدانیم. برای مثال، نمیدانیم که داشبورد و رابط کاربری کنسول چطور خواهد بود، یا اینکه مایکروسافت مشکلاتی که بلای جان ایکس باکس وان شدند را برطرف کرده یا نه. برای همین در این مقاله از ۵ تفاوتی که ایکس باکس سری ایکس باید با ایکس باکس وان داشته باشد گفتیم و امیدواریم که مایکروسافت اشتباهات گذشته را تکرار نکند. با ویجیاتو همراه باشید.
۱) نصب سریعتر بازیها از روی دیسک
با اینکه الان خرید بازیها به صورت دیجیتالی خیلی رایج شده، اما هنوز هم هستند افرادی که بازیهای محبوبشان را به صورت فیزیکی میخرند و برای خودشان آرشیو جمع میکنند. با این حال، ایکس باکس وان برای کسانی که جزو دسته دوم بودند، یک عذاب تمام عیار به حساب میآمد.
چراکه به اندازه یک عمر طول میکشید تا بازیهای فیزیکی روی هارد این کنسول نصب شوند. این در حالیست که پلی استیشن 4 در بدترین شرایط هم تنها چند دقیقه احتیاج داشت تا سنگینترین بازیها را روی هارد نصب کند. بنابراین، حداقل اولین انتظارمان این است که ایکس باکس سری ایکس مثل کنسول نسل هشتمی مایکروسافت، در نصب بازیهای فیزیکی روی هارد لاکپشتوار عمل نکند.
۲) طراحی یک داشبورد قابل درکتر
اگر فکر میکنید که کامبک لیورپول مقابل بارسلونا در لیگ قهرمانان اخیر، مهمترین کامبک چند سال اخیر بوده، احتمالا یا PS4 داشتهاید یا کنسول ایکس باکس وان خود را چند سالی هست که روشن نکردهاید. چراکه مایکروسافت از روزی که این کنسول بخت برگشته را عرضه کرد، هر روز در تلاش بود تا داشبورد آن را به چیزی تبدیل کند که برای کاربرانش قابل فهم باشد.
خوشبختانه این اتفاق به صورت نصف و نیمه افتاد. طبیعتا داشبورد فعلی ایکس باکس وان خیلی بهتر از طراحی مترویی است که اصلا نمیشد با آن کار کرد. با این حال، داشبورد کنسول هنوز هم مشکل دارد و بسیاری از کاربران جدید ایکس باکس را سر در گم میکند. برای همین، مایکروسافت اگر میخواهد در نسل بعد جلوی پلی استیشن 5 دوام بیاورد، باید دستی به سر و گوش این داشبورد پیچیده بکشد و کمی آن را ساده و قابل درکتر کند.
۳) قیمتگذاری رقابتیتر
بزرگترین اشتباه مایکروسافت در شروع نسل هشتم، قیمتگذاری بالای ایکس باکس وان نسبت پلی استیشن 4 بود. اصرار بیش از حد مایکروسافت به وجود کینکت در پکیج ایکس باکس وان، باعث شد تا قیمت این کنسول در بریتانیا ۷۵ پوند بیشتر از پلی استیشن 5 شود. کینکتی که عملا هیچ استفادهای نداشت و مایکروسافت با حذف آن، تصمیمی منطقی گرفت و توانست قیمت کنسولش را پایین بیاورد. با این حال، آب ریخته را نمیشود جمع کرد و تصمیم اشتباه مایکروسافت قبل شروع نسل هشتم، آسیبی جدی به فروش ایکس باکس وان زد.
خوشبختانه از روزی که فیل اسپنسر سکان هدایت بخش ایکس باکس مایکروسافت را به دست گرفت اوضاع بهتر شد. ایکس باکس سری ایکس، کنسول به شدت قدرتمندی است و از نظر سختافزاری میتواند در بسیاری موارد به راحتی از پلی استیشن 5 جلو بزند. اما آیا مایکروسافت حاضر است کنسول قدرتمندترش را با قیمتی ارزانتر هم روانه بازار کند؟ اخبار که میگویند احتمالش وجود دارد. چراکه مایکروسافت اعلام کرده که سیاست آنها فروش بیشتر کنسول نیست و آنها میخواهند کاربران بیشتری را به سمت سرویسهایی چون گیم پس بکشانند. پس شاید دور انتظار هم نباشد که مایکروسافت با قیمتی باور نکردنی سونی را غافلگیر کند و بازی قیمتگذاری را از ژاپنیها ببرد.
۴) بازیهای انحصاری بیشتر
قطعا مهمترین سوالی که همین الان خیلی از شما دارید از خودتان میپرسید، این است که آیا ایکس باکس سری ایکس، بازی انحصاری خوب خواهد داشت یا در نهایت مثل ایکس باکس وان تبدیل به بهترین بلوری پلیر خانگی خواهد شد. در پاسخ به این سوال فقط میشود گفت، اوضاع نسبت به گذشته بهتر به نظر میرسد.
مایکروسافت حالا چند استودیو به شدت خلاق مثل نینجا تئوری و آبسیدین را خریداری کرده که میتوانند در نسل بعد، فقدان بازیهای انحصاری ایکس باکس وان را برایش جبران کنند. فقط کافیست که ردموندیها، مهرههای تازهشان را درست و منظم سر جایشان قرار دهند تا از این نظر نیز بتوانند در مقابل سونی حرفی برای گفتن داشته باشند.
۵) پشتیبانی بازیهای بیشتر از فست استارت
در حال حاضر جذابترین ویژگی ایکس باکس وان، گیم پس است و مایکروسافت سعی دارد با جذاب نگهداشتن این سرویس کاربران بیشتری را سمت خودش بکشاند. برای مثال، سال گذشته ردموندیها از تکنولوژی تازهای به نام فست استارت پرده برداشتند که به کمکش میتوان به نوعی بازیهای در حال دانلود را تجربه کرد.
فست استارت برای اینکه شما بتوانید بازیهای در حال دانلودتان را همزمان تجربه هم بکنید، سختافزار و نرمافزار کنسول را مجبور به شناسایی فایلهایی میکند که برای شروع بازی به آنها نیاز است. سپس با اولویت دادن به دانلود این فایلها به شما اجازه میدهد که به بازیهایتان قبل از دانلود کامل هم دسترسی داشته باشید. در حال حاضر، ۱۱۸ بازی از این ویژگی پیشتیبانی میکنند اما بیایید امیدوار باشیم تا زمان عرضه ایکس باکس سری ایکس، اعضای بیشتری به بدنه این لیست اضافه شود.
منبع: Techradar
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
یعنی فن سونی بودن سایت ویجیاتو به وضوح مشخصه
من با قیمت گذاری ونصب بازی از روی هارد موافقم ولی قبول کنید داشبورد ایکس باکس وان خیلی راحت و سر راسته و من اصلا غیر قابل فهم بودنش رو ک هشما میگید درک نمیکنم
به نظر من کینکت یکی از نقاط قوت ایکس باکس بود که در نسل های جدیدتر خیلی بهبود پیدا کرد و یکی از نقاط قوت xbox نسبت به ps4 بود...
در مورد رابط کاربری هم شرمنده انگلیسی نوشته باید زبانت رو تقویت کنی متاسفانه وگرنه من با UI xbox به مراتب راحت ترم تا ps4 بماند که برای فهمیدن یوزر 1 فقط کافیه چراغ دستمو نگاه کنم تا از کناریام بخوام دکمه بزنن ...
بقیه موارد برمیگرده به نصب و اجرا همزمان که تو این مورد برای نسخه دیجیتال xbox این ویژگی رو داره ولی بله متاسفانه از دیسک واقعا رو اعصابه
از بچه های ویجیاتو میخوام یه مقاله در مورد google stadia برن...
به نظر رقیب سرسختی برای مایکرو و سونی خواهد بود... از پردازش ابری استفاده می کنه روی خیلی دستگاه ها هم سرویس میده
مخصوصا اینکه داره بازی انحصاری خودش رو هم میده
درسته که این اشتباهاتو دیگه تکرار نمی کنن ولی همین ایده پروژه اسکارلت میتونه گند بزنه به بازی های انحصاری و مشترک و گند بزنه به اسم ایکس باکس.
من نمیدونم چه حرف مسخره ای که سونی فنا در مورد سری s میزنن
بابا سری اس همون سری x فقط به جای 4k تنها 1080 میده مثل pc که راحت رزولوشن عوض میکنی
مایکروسافت این همه مشاور و کارمند داره فکر کردین این فکر های مضحکتون به فکرشون نرسیده تا حالا عجب بابا
استودیو ها باید برای 4 ترافلاپس بازی بسازن پس 12 ترافلاپس سری ایکس بدون استفاده میمونه.
اولا که پروژه لاکهارت هستش
بعدش هم آیا rtx 2050 جلوی rtx 2080 رو میگیره؟ ؟
خیر
یکی رو fhd و ultra میزنه
یکی رو 4k و ultra میزنه
اولا rtx 2050 نداریم
بعدشم اگر ray tracing روشن باشه، rtx 2070 هم نمیتونه به سادگی fhd 60fps با
ultra
بدهالان مگه rtx 2080 فور کی ۶۰ فریم میده رو پیسی ؟؟
نمیده بهینه سازی رو کنسول فرق میکنه
بعدش هم معماری جدید rdna 2 رو هیچ کارتی تا حالا استفاده نشده
تقریبا مشکلات وان بر طرف شده
قدرت بیش تر سری ایکس که وان ضعیف تر بود از ps4
قیمت بیشتر وان که یکی از دلایل شکستش بود و مایکروسافت اون اشتباه رو تکرار نمیکنه
سرویس عالی مثل گیم پس
کمبود انحصاری برای وان و خرید چندین استودیو و تاسیس استودیو initiative که منتخبی از نوابغ بازی سازی دنیاست
مایکروسافت تمام مشکلات نسل قبلش رو حل کرده با دست پر به رقابت با سونی میره
اینا این همه پول دارن ولی نمیدونن با پولشون چیکار کنن.۵۰ میلیون دلار ب نینجا و شرود دادن ک بیان میکسر الانم ک میخوان تعطیلش کنن.ب جای این خرجا آی پی های مختلف خفن واسه ایکس وان میدادین بیرون.حالا امیدواریم تو نسل جبران کنن