ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کمیک‌های مدرن بتمن - Banner
کمیک بوک

۹ مورد از بهترین داستان‌های کمیک‌های بتمن در دوران مدرن

هر وقت صحبت از بهترین داستان‌ها و کمیک‌های بتمن می‌شود، حتماً نام چند اثر خاص را می‌بینید؛ The Killing Joke, Arkham Asylum: A Serious House on Serious Earth, Dark Knight Returns, The Long Halloween, The ...

محمدرضا صفری
نوشته شده توسط محمدرضا صفری | ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۹:۰۰

هر وقت صحبت از بهترین داستان‌ها و کمیک‌های بتمن می‌شود، حتماً نام چند اثر خاص را می‌بینید؛ The Killing Joke, Arkham Asylum: A Serious House on Serious Earth, Dark Knight Returns, The Long Halloween, The Court of Owls و Batman: Year One. تمام این داستان‌های فوق العاده جای خود را در تاریخچه کمیک‌های بتمن باز کرده‌اند. اما قرار است هر بار که صحبت از بهترین کمیک‌های شوالیه تاریکی می‌شود، بیخیال کمیک‌های مدرن بتمن شده و با نام‌هایی تکراری مواجه شویم؟

در این لیست قرار است به سراغ تعدادی از بهترین کمیک‌های مدرن بتمن برویم؛ از دوران پس از بحران تا به امروز، آن هم با چشم پوشی از چند اثری که چند خط بالاتر در مورد آن‌ها صحبت کردیم.



۹. Batman: Year Two

کاور شماره ۵۷۵ کمیک Detective Comics (برای دیدن سایز کامل روی تصویر کلیک کنید)
کاور شماره ۵۷۵ کمیک Detective Comics (برای دیدن سایز کامل روی تصویر کلیک کنید)
  • تاریخ انتشار: از ماه ژوئن تا سپتامبر سال ۱۹۸۷
  • تعداد شماره‌ها: ۴ شماره - شماره ۵۷۵ تا ۵۷۸ کمیک Detective Comics

Batman: Year Two که توسط مایک دبلیو. بار (Mike W. Barr) نوشته شده حتی صرفاً به خاطر نامش نیز مسئولیت بزرگی به دوش دارد. ادامه دادن مسیر Batman: Year One که توسط فرانک میلر (Frank Miller) و دیوید ماتزوکلی (David Mazzucchelli) خلق شده، کار ساده‌ای نیست. در این کمیک، یکی از مهم‌ترین خط قرمزهای بتمن، یعنی استفاده از سلاح گرم، وقتی در برابر ویلن جدیدی به اسم ریپر (The Reaper) قرار می‌گیرد، دچار چالش می‌شود.

در تلاش برای متوقف کردن این قاتل، بروس نه تنها باید منفورترین سلاحش را قبول کند، بلکه باید در کنار همان مردی قرار بگیرد که والدینش را به قتل رسانده است. دنباله این داستان با نام Batman: Full Circle نیز وجود دارد که به خاطر ادامه دادن روایت Batman: Year Two، ارزش تجربه دارد.

۸. Batman: The Cult

کاور شماره ۱ کمیک Batman: The Cult (برای دیدن سایز کامل روی تصویر کلیک کنید)
کاور شماره ۱ کمیک Batman: The Cult (برای دیدن سایز کامل روی تصویر کلیک کنید)
  • تاریخ انتشار: از ماه آگوست تا نوامبر سال ۱۹۸۸
  • تعداد شماره‌ها: ۴ شماره

احتمالاً این داستان یکی از تیره‌ترین روایت‌هایی بتمن است که توسط جیم استالین (Jim Starlin)، برنی رایتسون (Bernie Wrightson) و بیل ری (Bill Wray) خلق شده. بتمن خودش را در حالی می‌یابد که در فاضلاب آسیب دیده و دیکن بلک‌فایر (Decon Blackfire) و پیروانش او را در اختیار دارند. به دلیل آسیب‌هایش و موعظه‌های دائمی بلک‌فایر، شوالیه تاریکی کم‌کم تسلیم باورهای آن‌ها می‌شود. اما با این وضع بتمن، چه کسی می‌تواند جلوی این فرقه را بگیرد تا شهر گاتهام را دچار هرج و مرجی به انتها نکنند؟ Batman: The Cult یکی از کمیک‌های کم‌تر شناخته شده شوالیه تاریکی است که در برخی موارد به دلیل استفاده از خشونت و انتقاد از پرستش مورد بحث قرار می‌گیرد.

۷. Batman: Gothic

کاور شماره ۶ کمیک Batman: Legends of the Dark Knight (برای دیدن سایز کامل روی تصویر کلیک کنید)
کاور شماره ۶ کمیک Batman: Legends of the Dark Knight (برای دیدن سایز کامل روی تصویر کلیک کنید)
  • تاریخ انتشار: از ماه آوریل تا آگوست سال ۱۹۹۰
  • تعداد شماره‌ها: ۵ شماره - شماره ۶ تا ۱۰ کمیک Batman: Legends of the Dark Knight

اوباش گاتهام متوجه می‌شوند که نیرویی اسرارآمیز به شکار آن‌ها مشغول است. در حال وحشت، آن‌ها به سراغ بتمن برای کمک می‌روند. به نظر یک کلیسای جامع قدیمی در مرکز گاتهام نقشی مهم در این ماجرا دارد و رازهایی هم از گذشته بروس و هم معامله‌ای که دهه‌ها پیش با شیطان شده بود را برملا می‌کند.

به الهام گرفتن از فیلم M فریتس لانگ، Batman: Gothic گرنت موریسون (Grant Morrison) و کلاوس جنسن (Klaus Janson) حول محور شبکه‌ای پیچیده از رازها و تعلیقات می‌چرخد. این داستان هم از نظر روایی و هم از نظر بصری، به مانند اسمش، به سمت آثار گاتیک میل دارد.



۶. Batman: Venom

کاور شماره ۱۶ کمیک Batman: Legends of the Dark Knight (برای دیدن سایز کامل روی تصویر کلیک کنید)
کاور شماره ۱۶ کمیک Batman: Legends of the Dark Knight (برای دیدن سایز کامل روی تصویر کلیک کنید)
  • تاریخ انتشار: از ماه مارس تا جولای سال ۱۹۹۱
  • تعداد شماره‌ها: ۵ شماره - شماره ۱۶ تا ۲۰ کمیک Batman: Legends of the Dark Knight

معرفی همان سرمی که باعث قدرت گرفتن یکی از مرگبارترین دشمنان بتمن می‌شود که توسط دانی اونیل (Denny O’Neil) نوشته شده. در Batman: Venom، شوالیه تاریکی با توانایی‌ها و کاستی‌های خودش وقتی در نجات یک دختر جوان شکست می‌خورد، دست و پنجه نرم می‌کند. در هنگام غم، او تسلیم وسوسه شده و از ماده‌ای به نام ونوم (Venom) استفاده می‌کند؛ چیزی که قدرت و توانایی‌هایش را بهبود می‌بخشد اما هوش و حواسش را کاهش می‌دهد. وقتی متوجه لغزش‌هایش در قضاوت اخلاقی می‌شود، بتمن می‌فهمد که این ماده چقدر او را از انگیزه‌های اولیه‌اش جدا کرده است.

۵. Batman: Dark Knight, Dark City

کاور شماره ۴۵۲ کمیک Batman (برای دیدن سایز کامل روی تصویر کلیک کنید)
کاور شماره ۴۵۲ کمیک Batman (برای دیدن سایز کامل روی تصویر کلیک کنید)
  • تاریخ انتشار: از ماه آگوست تا سپتامبر سال ۱۹۹۰
  • تعداد شماره‌ها: ۴ شماره - شماره ۴۵۲ تا ۴۵۴ کمیک Batman

این داستان که حاصل همکاری پیتر میلیگان (Peter Milligan)، کیران دوایر (Kieron Dwyer)، جیم آپارو (Jim Aparo) و چند نفر دیگر است، در هسته خود هیجان انگیز، جذاب و ترسناک است. ریدلر (The Riddler) به مراسمی که در سال ۱۷۶۵ با نام «تشریفات خفاش» (Ceremony of the Bat) برخورد کرده است. هدف این مراسم احضار بارباتوس (Barbathos) بوده ولی ریدلر قانع می‌شود که بتمن همان «خفاش انسانی» است که در مراسم از او نام برده شده و او را فریب می‌دهد تا ۶ مرحله آماده‌سازی را انجام دهد. در این مراحل آماده‌سازی می‌توان حمام کردن در خون انسان، کشتن یک سگ وحشتی با خنجری نقره‌ای، و از همه مهم‌تر، بریدن گلوی یک بچه غسل تعمید داده نشده.

۴. Batman: Death of the Family و Batman: Endgame

کاور نسخه کامل کمیک Batman: Death of the Family (برای دیدن سایز کامل روی تصویر کلیک کنید)
کاور نسخه کامل کمیک Batman: Death of the Family (برای دیدن سایز کامل روی تصویر کلیک کنید)
  • تاریخ انتشار:

Batman: Death of the Family: از ماه اکتبر سال ۲۰۱۲ تا ماه فوریه سال ۲۰۱۳

Batman: Endgame: از ماه اکتبر سال ۲۰۱۴ تا ماه آوریل سال ۲۰۱۵

  • تعداد شماره‌ها:

Batman: Death of the Family: بیست و چهار شماره - در کمیک‌های مختلف

Batman: Endgame: شش شماره - شماره ۳۵ تا ۴۰ کمیک Batman

هر دو آرک داستانی Batman: Death of the Family و Batman: Endgame، جزو مهم‌ترین داستان‌هایی به حساب می‌آیند که اسکات اسنایدر (Scott Snyder) و گرگ کاپولو (Greg Capullo) در دوران نیو ۵۲ بتمن روی آن‌ها کار کرده‌اند. هر دوی آن‌ها به شدت روی محور جوکر می‌چرخند و اتفاقات بزرگی در طولشان روی می‌دهد.

Batman: Death of the Family روی توانایی جوکر در جدا کردن خانواده خفاشی بتمن تمرکز می‌کند؛ آن هم با تکیه به واقعیات؛ این که بتمن فقط به نتایج اهمیت می‌دهد. او این پرسش را مطرح می‌کند که آیا بتمن حاضر است جان یکی از اعضای خانواده‌اش را نجات دهد اگر به این معنی باشد که جوکر از چنگش فرار کند؟

در Batman: Endgame، جوکر یک قدم پیش‌تر می‌رود و کل شهر گاتهام را به دست می‌گیرد. او حتی می‌تواند جاستیس لیگ را نیز گوش به فرمان خود کند. هر دوی این آرک‌های داستانی سنگ بناهای عظیمی در درک رابطه بین بتمن و جوکر هستند.



۳. Batman: White Knight

کاور شماره ۱ کمیک Batman: White Knight (برای دیدن سایز کامل روی تصویر کلیک کنید)
کاور شماره ۱ کمیک Batman: White Knight (برای دیدن سایز کامل روی تصویر کلیک کنید)
  • تاریخ انتشار: از ماه اکتبر سال ۲۰۱۷ تا ماه می سال ۲۰۱۸
  • تعداد شماره‌ها: ۸ شماره

یک داستان الس‌وردی (Elseworld) که به سراغ این می‌رود که ببینید بتمن واقعاً چقدر برای گاتهام مفید است. در حالی که هسته اصلی داستان در مورد این است که جوکر درمان شده و دیگر دیوانه نیست، موضوع مورد بحث این می‌شود که دنبال کردن جنایتکاران توسط بتمن در گاتهام برای طولانی مدت بیش‌تر باعث خسارت می‌شود. با شامل شدن این ایده که افراد رده بالای جامعه گاتهام از این روند سود می‌برند.

حضور دو هارلی کویین (Harley Quinn)، جک نپیر (Jack Napier - جوکر تغییر پیدا کرده)، بتمن، نایتوینگ (Nightwing)، بتگرل (Batgirl) و کمیسر گوردون باعث می‌شود این داستان یکی از روایت‌های جالب شوالیه تاریکی برای کند و کاو محسوب شود.

۲. Batman: Creature of the Night

کاور شماره ۱ کمیک Batman: Creature of the Night (برای دیدن سایز کامل روی تصویر کلیک کنید)
کاور شماره ۱ کمیک Batman: Creature of the Night (برای دیدن سایز کامل روی تصویر کلیک کنید)
  • تاریخ انتشار: از ماه ژانویه سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۰
  • تعداد شماره‌ها: ۴ شماره

بیش‌تر از این که داستانی در مورد خود بتمن باشد، در مورد این است که شوالیه تاریکی چه معنایی برای مردم دارد. این داستان خیلی شبیه Superman: Secret Identity است و کرت بوسیک (Kurt Busiek) کسی است که روی هر دوی این آثار کار کرده.

وقایع این کمیک که در دنیای واقعی ما جریان دارد، در مورد بروس وین‌رایت (Bruce Wainwright) است که شدیداً به بتمن علاقه‌مند شده و تا جایی که می‌تواند به یاد بیاورد، همیشه همین طور بوده. بخشی از علاقه و وسواس او به خاطر نام خودش است که باعث می‌شود یک ارتباط عمیق با این شخصیت برقرار کند.

این ارتباط وقتی ادامه پیدا می‌کند که در هنگام یک دزدی والدینش در خانه کشته می‌شوند. هر چقدر که بروس بزرگ‌تر می‌شود، بیش‌تر و بیش‌تر قانع می‌شود که این قتل بخشی از یک اتفاق بزرگ‌تر است؛ مخصوصاً که او ارتباطات بیش‌تر و بیش‌تر بین خودش و بروس وین خیالی پیدا می‌کند.

۱. Batman: The Dark Prince Charming

کاور شماره ۱ کمیک Batman: The Dark Prince Charming (برای دیدن سایز کامل روی تصویر کلیک کنید)
کاور شماره ۱ کمیک Batman: The Dark Prince Charming (برای دیدن سایز کامل روی تصویر کلیک کنید)
  • تاریخ انتشار: ماه نوامبر سال ۲۰۱۷ و ماه ژوئن سال ۲۰۱۸
  • تعداد شماره‌ها: ۲ شماره

Batman: The Dark Prince Charming که اثری از انریکو مارینی (Enrico Marini) است، شبیه به یکی از قسمت‌های سریال انیمیشنی Batman: The Animated Series به نظر می‌رسد.

وقتی جوکر در سرقت یک الماس برای تولد هارلی کویین شکست می‌خورد، او متوجه می‌شود که یک الماس دیگر برای حراج در دسترس قرار گرفته است. بروس وین نیز به لطف ادعای پدری وارد ماجرا می‌شود. یک زن ادعا می‌کند که دختر ۶ ساله‌اش در واقع دختر نامشروع بروس وین است. جوکر برای این که بتواند کادوی تولد هارلی کویین را به دست آورد، این دختر را می‌دزدد و بروس را تهدید می‌کند تا آن الماس را برایش گیر بیاورد. حالا علاوه بر تمام این ماجراها، راز پدر ناشناس این دختر را نیز اضافه کنید تا یک داستان عالی از بتمن داشته باشد.


به مطالعه ادامه دهید:

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (8 مورد)
  • aliestiri
    aliestiri | ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰

    سه جوکر هم انصافا خوب بود

  • Amirggsain
    Amirggsain | ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰

    سلام.کامیک ها خیلی باحال هستن ولی توی ایران طرفدار زیاد ندارن و برا همین یکجورایی کمیاب هستن⁦☹️⁩?

    • Asgary
      Asgary | ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰

      می تونید نسخه دیجیتال رو تهیه کنید(هر چند لذت کمیک به اینه که به دست بگیری بخونی.

      • Amirggsain
        Amirggsain | ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰

        دقیقا .جالبه نمی‌دونستم .من کامیک خیلی دوست دارم??

    • Amirrip
      Amirrip | ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰

      اره خداییش هرکی میاد ۲ تا فیلم مارول و دیسی میبینه فکر میکنه همه چی میدونه

      • Amirggsain
        Amirggsain | ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰

        سلام داداش (یا خواهر)فکر کنم اشتباهی نظر دادی ?آخه حرفت اصلا ربطی نداشت به این مقاله ?

        • Amirrip
          Amirrip | ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰

          نه منظورم این بود که اکثرا افراد بعد دیدن فیلما که از کمیک اقتباس شدن دیگه سمت کمیک ها نمیرن و یکی از دلایل محبوبیت کمتر کمیک اینه

          • Amirggsain
            Amirggsain | ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰

            سلام.اها فهمیدم ببخشید ،کلن مشکل تایپ اینه که شاید یک مطلب با منظور خوب بنویسی ولی شخصی که خوانندس اشتباهی فکر کنه منظورت خوب نبوده?

مطالب پیشنهادی