ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

برترین‌ها

۷ بازی که باعث می‌شوند از آن‌ها نفرت داشته باشید!

از ریمستر سه‌گانه جی‌تی‌ای، تا گرن توریسمو ۷

احسان حسین خواه
نوشته شده توسط احسان حسین خواه | ۶ تیر ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۰

یکی از بهترین نکات درباره تجربه یک بازی ویدئویی، این است که این بازی‌ها به شما اجازه می‌دهند تا حس‌های مختلفی را تجربه کنید. اما گاها چیزهای عجیبی در این بازی‌ها پیدا می‌شود که باعث می‌شوند از آن‌ها متنفر باشید. از باگ‌های عجیب بگیرید، تا ایرادات فنی در زمان عرضه و حتی مشکلات نرم افزاری! پس در این مطلب از ویجیاتو همراه ما باشید تا نگاهی به ۷ بازی ویدئویی داشته باشیم که باعث می‌شوند از این بازی‌ها متنفر باشیم.

Star Wars Battlefront II


بازی ویدئویی

Star Wars Battlefront II جزو آن دسته از بازی‌هایی است که در زمان عرضه، با تبلیغات بسیاری راهی دنیای بازی‌های ویدئویی شد. اما این بازی ابدا آن‌چیزی نبود که گیمرها می‌خواستند. استودیوی EA به ما وعده یک بازی خارق‌العاده از دنیای جنگ ستارگان را داده بود که می‌توانست آغازگر نسل جدیدی از بازی‌های ویدئویی باشد. اما زمانی که این بازی عرضه شد، چیزی جز یک شکست بزرگ نبود. محتوای ضعیف، داستان عجیب و روایت کسل‌کننده آن، گیم‌پلی تکراری و هزاران چیز دیگر، باعث شده بودند تا Star Wars Battlefront II حرفی برای گفتن نداشته باشد.

مطلب پیشنهادی
آخرالزمان هسته‌ای با خشونت خونین
معرفی و نقد و بررسی سریال Fallout (فال‌آوت)

جدا از تمام این‌ها، بدترین قسمت آن، سیستم پرداخت‌های درون برنامه‌ای آن بود. پرداخت‌هایی که بدون استفاده از آن‌ها، عملا پیشرفتی برایتان حاصل نمی‌شد. مکانیزم‌های آنلاین این بازی بسیار وابسته به این بخش بودند و عملا این بازی یک تجربه Pay to Win بود. اما EA در ادامه این پرداخت‌ها را حذف کرد و افرادی که برای این بخش هزینه کرده بودند، تمام آیتم‌هایشان حذف شد. به همین دلیل این بازی باعث شد تا گیمرها از بازی تنفر پیدا کنند.

 Duke Nukem Forever


بازی ویدئویی

برخلاف مورد پیشین، Duke Nukem Forever حتی ارزش تجربه را هم نداشت! این بازی یکی از طولانی‌ترین عناوین در دست ساخت بود. بطوری که پروسه ساخت این بازی بعد از ۱۴ سال به اتمام رسید و در سال ۲۰۱۱، این بازی به عنوان دنباله‌ای برای نسخه دوم این سری عرضه شد. وفتی پروسه ساخت یک بازی ۱۴ سال به طول می‌انجامد، ناخودآگاه انتظار می‌رود که آن بازی یک شاهکار هنری باشد. اما Duke Nukem Forever این‌گونه نبود. درست از همان لحظه اولی که این بازی عرضه شد، رسانه‌ها شروع به انتقاد از این بازی کردند و این بازی به قدری بد بود که ابدا هیچ امتیاز مثبتی نداشت و یک شکست محسوب می‌شد.

رسانه‌های ویدئوگیمی بر این باور بودند که پرداخت حتی ۱ دلار برای این بازی، ارزشش را ندارد و آن‌هایی که این بازی را خریده بودند، از خودشان متنفر شدند. زیراکه  Duke Nukem Forever ایرادات زیادی داشت که حتی آپدیت‌ها هم نمی‌توانستند کاری برایش بکنند.

Tekken 8


بازی ویدئویی

راستش را بخواهید، احتمالا بسیاری از شما از دیدن نام بازی Tekken 8 در این لیست، تعجب کرده‌اید. زیرا که این بازی یکی از بهترین آی‌پی‌های اکشن – مبارزه‌ای سال ۲۰۲۴ بود و گیم‌پلی و گرافیک بسیار خوبی داشت. پس چگونه ممکن است که یک بازی اکشن دچار چنین سرنوشتی شود و در این لیست باشد؟ ماجرا به جایی بر می‌گردد که سازنده این بازی تصمیم به اضافه کردن فروشگاه به این بازی گرفت. این فروشگاه به شما اجازه می‌داد تا برای شخصیت‌های مورد علاقه‌تان لباس و اسکین بخرید که به خودی خود، موضوع بدی نیست. اما قیمت‌هایی که این لباس‌ها داشتند، ابدا منطقی نبودند. شما برای خرید یک لباس باید چیزی در حدود ۴ دلار هزینه می‌کردید که برای یک آیتم دیجیتال، قیمتی قابل توجه است.

مطلب پیشنهادی
چطور به دزد دریایی بزرگی تبدیل بشیم؟
نکاتی که قبل از تجربه بازی Skull & Bones باید بدانید

اسکین‌های پیش فرض شخصیت‌ها در بازی تیکن ۸، تعریفی نداشتند و شما مجبور بودید تا این لباس‌ها را بخرید. بنابراین بسیاری از ما گیمرها به سراغ پرداخت‌های درون برنامه‌ای بازی رفتیم و در دامی افتادیم که سازندگان بازی می‌خواستند و عذاب وجدان باعث شد تا ما از بازی نفرت داشته باشیم.

The Climb 2


بازی ویدئویی

بازی‌های شبیه‌سازی که از طریق VR اجرا می‌شوند، معمولا چندان آش دهان‌سوزی نیستند. اما این چیزی نیست که بتوان درباره سری The Climb گفت. فرنچایزی که وقتی عرضه شد، یک بازی جذاب بود و طبیعتا نسخه دوم آن نیز در سال ۲۰۱۶ از راه رسید. The Climb 2 یک نسخه به مراتب بهتر بود که فیزیک واقع‌گرایانه‌ای داشت. اما این فیزیک، باعث شد تا تجربه گیم‌پلی جذاب این بازی واقعا دردسر ساز باشد و عملا تجربه آن لذت بخش نبود.

دلیل این موضوع به جایی بر می‌گردد که بازی یک شبیه‌ساز صخره‌نوردی بود و طبیعتا گیمرهایی به سراغش می‌رفتند که کژوال پلیر بودند. فیزیک این بازی آن‌ها را مجبور می‌کرد تا ماهیچه‌هایش را تکان دهند و از آن‌جایی که این بازی برای گیمرهای حرفه‌ای ساخته شده بود، افراد تازه‌وارد نمی‌توانستند به خوبی عمل کنند و بدن درد، چیزی بود که در نهایت نصیب آن‌ها شد.

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition


بازی ویدئویی

قانون نانوشته‌ای وجود دارد که بر اساس آن تمامی بازی‌های راکستار بی‌نقص و جذاب‌اند. اما وقتی ریمستر سه‌گانه اول جی‌تی‌ای یعنی جی‌تی‌ای ۳، وایس سیتی و سن آندریاس منتشر شد، راکستار با شکستی بزرگ روبرو شد. در واقع  Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition به قدری بود که راکستار حتی فکرش را هم نمی‌کرد. این بازی توسط شخص استودیوی راکستار ساخته نشده بود و آن‌ها ماموریت ریمستر ۳ مورد از بهترین و افسانه‌ای‌ترین بازی‌هایشان را به استودیویی به نام Grove Street Games سپردند. استودیویی که هیچ کارنامه درخشانی در ساخت و توسعه بازی‌های ویدئویی نداشت و تا پیش از عرضه، صرفا روی پورت موبایلی این بازی‌ها کار کرده بود.

مطلب پیشنهادی
نیاز به کمک دارید؟ این مقاله مناسب شماست
جواب بازی فندق | نگاهی به پاسخ مراحل ۱ تا ۸۸۳

نتیجه نهایی چیزی جز یک شکست فراموش‌نشدنی نبود. این بازی ایرادات زیادی داشت و باگ‌های آن سرسام‌آور بودند. حتی با وجود این‌که ما با یک ریمستر روبرو بودیم، اما بازهم این بازی عملکرد مطلبی در بخش گرافیکی نداشت. رسانه‌ها انتقاد شدیدی از این بازی داشتند و گیمرها از بازی متنفر شده بودند. چراکه قیمت ۶۰ دلاری برای بازی پرداخت کرده بودند که حتی کوچک‌ترین چیز مثبتی هم نداشت.

WWE 2K20


باید اعتراف کرد که برای سال‌های طولانی طرفداران سری بازی‌های WWE، از کیفیت بد این بازی‌ها ناراضی بودند. این بازی‌ها به هیچ عنوان کیفیت لازم را نداشتند و زمانی که WWE 2K20 عرضه شد، آن‌ها امیدوار بودند تا این بازی طلسم کیفیت بد این سری را بشکند. اما راستش را بخواهید، این بازی هم حرفی برای گفتن نداشت و یک کلاهبرداری بزرگ از گیمرها بود. این بازی در سال ۲۰۱۹ ساخته شده بود و استودیوی سازنده آن نیز، Visual Concepts بود.

اما وقتی این بازی عرضه شد، مجموعه‌ای از بخش‌های بدی بود که تجربه این بازی را غیرممکن می‌کردند. این بازی باگ‌ها، لگ‌ها و ایردات زیادی داشت و رسانه‌های ویدئوگیمی نیز دقیقا به همین دلیل نقدهای بسیار شدیدی از این بازی کردند.

Gran Turismo 7


در نهایت نوبتی هم که باشد، نوبت به بازی Gran Turismo 7 می‌رسد. عنوانی که شاید برای بسیاری از گیمرها یکی از بهترین بازی‌های ویدئویی تاریخ باشد و برای بسیاری دیگر، یکی از بدترین تجربیات آن‌ها که باعث شد این بازی دلیلی برای تنفر گیمرها از خودشان باشند. اما اگر برایتان سوال است که چرا این بازی در چنین لیستی قرار دارد، باید سری به المان‌ها و پرداخت‌های درون برنامه‌ای این بازی بزنیم.

مطلب پیشنهادی
تولد دوباره یک شاهکار
بررسی بازی The Last of Us Part II Remastered

گرن توریسمو ۷ نیز، مانند بسیاری از بازی‌های ویدئویی پرداخت‌هایی که داشت که عملا این بازی را تبدیل به گزینه‌ای Pay to Win کرده بودند. همین موضوع باعث شد تا این بازی یک تجربه Pay to Win باشد و اگر کسی به سراغش می‌‌رفت، فورا از این بازی دلسرد می‌شد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی