ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فیلم و سریال

درباره سریال دادستان: ماستمالی‌های مضحک

سریال دادستان به‌عنوان جدیدترین تجربه تلویزیونی مسعود ده‌نمکی در مدیوم‌های جدید صدا و سیما ساخته شده اما در نهایت چیزی به جز سریالی بی‌هدف، مضحک و حوصله‌سربر نیست. سریالی که به نظر می‌رسد مخاطبان اصلی ...

امیرمحمد سلیمانی
نوشته شده توسط امیرمحمد سلیمانی | ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ | ۲۰:۲۴

سریال دادستان به‌عنوان جدیدترین تجربه تلویزیونی مسعود ده‌نمکی در مدیوم‌های جدید صدا و سیما ساخته شده اما در نهایت چیزی به جز سریالی بی‌هدف، مضحک و حوصله‌سربر نیست. سریالی که به نظر می‌رسد مخاطبان اصلی آن در پشت دوربین قرار داشته‌اند و قرار بوده با بودجه هنگفتی که برای ساخت چنین زباله تلویزیونی در نظر گرفته شده، زندگی‌شان را دگرگون کنند. با ویجیاتو همراه باشید.

درباره سریال دادستان: ماستمالی‌های مضحک

سینمای ایدئولوژیک

لنی ریفنشتال در بیست‌ و دومین روز ماه آگوست سال ۱۹۰۲ در برلین به دنیا آمد. او در خانواده‌ای ثروتمند و مذهبی بزرگ شد و در شانزده سالگی تصمیم گرفت تا وارد حرفه رقص شود. درخشش او در جمع رقاص‌های حرفه‌ای برلین باعث شد تا لنی آهسته آهسته وارد سینما شود. فیلم Das Blaue Licht به‌عنوان نخستین تجربه کارگردانی، تهیه‌کنندگی و حتی بازیگری خانم ریفنشتال مورد توجه جشنواره فیلم ونیز قرار گرفت و جایزه مدال نقره را برای او به همراه داشت.

داستان فیلم Das Blaue Licht که در سال ۱۹۳۲ اکران شد، درباره زنی به نام جونتا [با هنرنمایی لنی ریفنشتال] بود که زندگی‌اش را در یک غار می‌گذراند. اگرچه او برای مردم شهرهای پیرامون عجیب به نظر می‌رسید اما خودش می‌دانست که باورداشتن به آن‌چه درون وجودش می‌درخشد برای داشتن یک زندگی ارزشمند کافی است. در شرایطی که مردم شهرهای پیرامون غاری که جونتا زندگی می‌کرد از صعود بی‌دردسر به کوه‌های اطراف هم عاجز بودند، جونتا زندگی بی‌نقصی را در دل طبیعت تجربه می‌کرد. بخش قابل توجهی از فیلم به زندگی معصومانه زنی می‌پرداخت که زندگی آرامی داشت و تلاش می‌کرد زنانگی‌اش را در شجاعتی که پیدا کرده بود، نشان دهد.

اولین فیلم ریفنشتال فقط مورد توجه جشنواره فیلم ونیز قرار نگرفت. آدولف هیتلر، رهبر حزب ناسیونال سوسیالیست آلمان، دو سال پیش از آن‌که به پیشوای آلمان تبدیل شود با تماشای فیلم او تحت تاثیر قرار گرفته بود. هیتلر پس از رسیدن به قدرت تصمیم گرفت تا اختیارات بیشتری به ریفنشتال داده و او را به فیلم‌سازی تبدیل کند که آرمان‌های حزب او را در چارچوب نمادهای سینما فریاد می‌زند.

درباره سریال دادستان: ماستمالی‌های مضحک
لنی ریفنشتال در کنار آدولف هیتلر

آدولف هیتلر که از تاثیرگذاری و اهمیت فرهنگ و سینما در پیش‌بردن آرمان‌هایش باخبر بود، شخصیت جونتا در فیلم Das Blaue Licht را نماد زنی می‌دانست که آلمان ناسیونال سوسیالیست به آن نیاز دارد. ریفنشتال با حمایتی که از سوی هیتلر و حزب نازی دریافت کرده بود، فیلم Triumph des Willens را در سال ۱۹۳۴ ساخت و در سال ۱۳۹۵ اکران کرد؛ عنوانی که‌تنها به‌یادماندنی‌ترین فیلم او لقب گرفت بلکه با گذشت حدود یک قرن هنوز هم به‌عنوان یکی از کلیدی‌ترین فیلم‌های سینمای پروپاگاندا و ایدئولوژیک تاریخ سینما شناخته می‌شود.

لنی ریفنشتال یکی از نخستین کارگردان‌های سینما بود که آثار سینمایی‌اش را به‌عنوان فرصتی برای مطرح‌کردن باورهای سیاسی، شستشوی ذهنی و تبلیغات حزبی می‌ساخت. در همان دورانی که ریفنشتال در آلمان نازی رویاهای پوچ حزب ناسیونال سوسیالیست را در بهترین چارچوب ممکن به تصویر می‌کشید، هم‌تایان او در شرق و غرب تلاش می‌کردند تا با عناوینی مشابه تبلیغات آرمان‌گرایانه نازی‌ها را در نطفه خفه کنند.

یکی از جذاب‌ترین فیلم‌هایی که تماشای آن حتی در دنیای امروز هم تامل‌برانگیز به نظر می‌رسد، فیلم احمق نباش است. ایده اولیه این فیلم در سال ۱۹۴۳ مطرح شد و چهار سال بعد فیلم کوتاهی براساس آن ساخته شد که مضامین کلی هنوز هم مطرح هستند. حتی در سال‌های پس از جنگ سرد هم سینما و تلویزیون ابزار مهمی برای تبلیغات سیاسی و مطرح‌کردن باورهای حزبی بوده‌اند و تا ریشه‌های این تاثیرگذاری در فیلم‌هایی که در چند سال اخیر هم توسط استودیوهای هالیوودی ساخته شده‌اند، قابل احساس به نظر می‌رسد.

بنابراین این تصور اشتباهی است که سینمای ایدئولوژیک تنها در اختیار حکومت‌هایی مانند آلمان نازی و حتی استودیوهای هالیوودی باشد. برای مثال، فنلاند [که البته در میان کشورهای حوزه اسکاندیناوی سینمای پویا و قدرتمندی دارد] در سال ۲۰۱۵ فیلم April 9th را اکران کرد که به‌عنوان یک فیلم ضدجنگ داستان روز جذابی در تاریخ این کشور را روایت می‌کرد؛ نهم آوریل ۱۹۴۰. روزی که ارتش نازی تصمیم گرفت خاک دانمارک را به لیست طولانی متصرفات بی‌دلیل اضافه کند. از آن‌جایی که نازی‌ها تا دندان مسلح بودند و ارتش دانمارک هرگز تصور نمی‌کرد روزی صدای طبل جنگ را بشنود، تعارض‌های جذابی در نهمین روز ماه آوریل ۱۹۴۰ شکل گرفته بود.

سینمای سیاسی هم جایگاه ویژه‌ای در چارچوب‌های هنر هفتمی در ایران دارد. از فیلم‌هایی که توسط سازمان سینمایی اوج ساخته می‌شوند تا سریال‌هایی که روی آنتن تلویزیون می‌روند؛ همه آن‌ها عناوینی هستند که تلاش می‌کنند بخشی از سیاست‌هایی که مورد توجه تهیه‌کنندگانشان بوده را نمایش دهند. ایرادی به ساخت فیلم‌ها و سریال‌های ایدئولوژی‌زده وارد نیست. ایراد زمانی وارد می‌شود که عناوینی ساخته می‌شوند که به‌جای جایگاه ایدئولوژی خود را بهتر کنند، بیشتر شبیه به توهینی به همه آرمان‌هایی به نظر می‌رسند که پشت خود پنهان کرده‌اند. سریال دادستان یکی از همان عناوین توهین‌آمیزی است که تماشای آن حتی برای تماشاگر عادی هم ممکن نیست.

تیم تولید سریال دادستان چه کسانی هستند؟

سریال‌هایی که مسعود ده‌نمکی برای تلویزیون ساخته به‌صورت کلی خرق عادتی در مدیوم تلویزیون بوده‌اند. از آن‌جایی که ده‌نمکی عوامل پشت صحنه و بازیگران خاصی را برای آثارش انتخاب می‌کند، تیم تولید سریال دادستان هم با بیشتر آثار تلویزیون متفاوت هستند.

کارگردان و نویسنده

کارگردانی و نویسندگی سریال دادستان برعهده مسعود ده‌نمکی بوده که پیش از آن‌که وارد دنیای شود، روزنامه‌نگار بود. ده‌نمکی که سابقه همکاری با روزنامه‌ یالثارات را دارد با مستند فقر و فحشا وارد هنر هفتم شد و پس از مستند کدام استقلال؟ کدام پیروزی؟ در نهایت نخستین فیلم سینمایی‌اش را کارگردانی کرد. فیلم اخراجی‌ها که به‌عنوان فیلمی کمدی درباره دوران دفاع مقدس عنوانی ساختارشکن بود به‌همان میزان که مضحک و تاسف‌آور به نظر می‌رسید در جذب مخاطب هم موفق بود.

درباره سریال دادستان: ماستمالی‌های مضحک

ده‌نمکی پس از مصرف آخرین عصاره‌های فرانچایز اخراجی‌ها با این حقیقت کنار آمد که باید داستان دیگری روایت کند. بنابراین فیلم رسوایی را کارگردانی کرد که احتمالا برای الناز شاکردوستی که امروز با درخشش در فیلم‌های خوبی که انتخاب می‌کند به یکی از سوپراستارهای سینمای ایران تبدیل شده، یک لکه ننگ حساب می‌شود. سردبیر سال‌های نه‌چندان دور هفته‌نامه شلمچه نتوانست چندان از سینمای دفاع مقدس دور باشد و با فیلم معراجی‌ها دوباره به دنیایی که مضحک‌ترین شکل ممکن رشادت‌های آن را روایت می‌کرد، بازگشت.

در جریان ساخت فیلم معراجی‌ها اتفاقی رخ داد که اگر هر کارگردان دیگری آن را تجربه می‌کرد، حداقل برای مدتی طولانی از فیلم‌سازی دست می‌کشید. هجدمین روز دی ۱۳۹۲ با انفجار مواد منفجره‌ در محل فیلم‌برداری فیلم معراجی‌ها متاسفانه پنج نفر از عوامل فیلم جان خود را از دست دادند؛ علی‌اکبر رنج‌بر [مدیر وقت شهرک سینمایی دفاع مقدس]، محمدجواد شریفی راد، مهدی مرادی‌نژاد، رضا فرجی و جمشید احسانی‌فر بر اثر این انفجار کشته شدند.

این امر یک حادثه است و حادثه نیز هیچ‌گاه خبر نمی‌کند

توضیح کوتاه مسعود ده‌نمکی درباره حادثه‌ای که در جریان ساخت فیلم معراجی‌ها رخ داد

ده‌نمکی با فیلم رسوایی ۲ برای چندمین بار فرصت همکاری با اکبر عبدی را پیدا کرد اما الناز شاکردوست پیشنهاد بازگشت برای این فیلم را نپذیرفت و به همین دلیل سحر قریشی جانشین او شد. باوجود تحسین رسانه‌ها از دنباله فیلم رسوایی، مسعود ده‌نمکی تا سه سال تصمیمی برای ساخت فیلم نداشت و پس از ساخت فیلم زندانی‌ها [مشخص نیست او چه علاقه‌ای به استفاده از صفت‌های جمعی دارد] در سال ۱۳۹۷ دیگر به سراغ ساخت فیلم‌های سینمایی نرفت.

سریال دادستان سومین تجربه تلویزیونی مسعود ده‌نمکی است. او با سریال دار و ندار که در سال ۱۳۸۸ [پس از موفقیت فیلم اخراجی‌ها ۱ و دنباله آن] از شبکه پنج صدا و سیما پخش شد، ثابت کرد که ترسی از ساختن سریال‌های تلویزیونی دارد. ده‌نمکی با سریال معراجی‌ها [بازسازی دنباله‌محور فیلمی که در سال ۱۳۹۳ ساخته بود] برای دومین بار با تلویزیون همکاری کرد اما سومین سریالی که روزنامه‌نگار سابق ساخته نه‌تنها هیچ پیشرفتی نسبت به سریال‌‌های قبلی او ندارد بلکه سقوطی خاطره‌انگیز را هم رقم زده است.

از مجموعه سریال‌های فراموش‌شده بخوانید:

تهیه‌کننده

در ساختار صدا و سیمای ایران تهیه‌کننده معنای خاصی ندارد چون هزینه همه آن‌چه برای پروژه تهیه می‌شود در نهایت از بودجه سازمان تعیین شده اما این به معنای آن نیست که شخصی برای مدیریت این سرمایه وجود نداشته باشد. تهیه‌کنندگی سریال دادستان برعهده محمد خزاعی بوده که نباید با دیپلمات ایرانی اشتباه گرفته شود. خزاعی یکی از تهیه‌کنندگان شناخته‌شده سینمای دفاع مقدس و ارزشی لقب می‌گیرد که پس از تهیه‌کنندگی فیلم قلاده‌های طلا با انجام وظایف همیشگی‌اش برای فیلم به وقت شام به نقطه اوج کارنامه‌اش رسید.

بازیگران

شاید غیرمنتظره‌ترین بازیگر سریال دادستان سحر قریشی باشد. البته که او حتی بازیگر درجه دویی هم نیست که حضورش در یک سریال تلویزیونی کسر شأن به نظر برسد اما چون کیلومترها با استانداردهایی که بازیگران را در مدار صدا و سیما قرار می‌دهد هم فاصله گرفته، این حقیقت غیرقابل انکار را تایید می‌کند که خوردن مُهر مسعود ده‌نمکی و باندش پای پرونده هر بازیگری باعث می‌شود که او فرصت حضور در پروژه کارگردان فیلم اخراجی‌ها را داشته باشد.

درباره سریال دادستان: ماستمالی‌های مضحک

مسعود ده‌نمکی برای سومین سریال تلویزیونی‌اش مجموعه‌ای از فراموش‌شده‌ترین، بی‌هنرترین، تکراری‌ترین و حتی منفورترین بازیگرانی که می‌توانسته را پیدا کرده است؛ از بهنوش بختیاری تا نیما شاهرخ‌شاهی. رضا توکلی، محمد کاسبی، مختار سائقی و علی سلیمانی از بازیگران سریال‌های عموما کمدی تلویزیون هستند که فرصت هنرنمایی در سریال دادستان را پیدا کرده‌اند.

برزو ارجمند که با سریال معراجی‌ها وارد تیم بازیگران ده‌نمکی شده بود در جدیدترین سریال او هم حضور پررنگی دارد. نام سیدجواد هاشمی هم که با نام مسعود ده‌نمکی گره خورده اما بزرگ‌ترین سورپرایز سریال دادستان حضور برق‌نورد در نقش اصلی سریال است. زندگی هومن برق‌نورد که روزگاری با حضور در عناوینی مانند سریال دزد و پلیس و سریال دودکش هنرش را ثابت کرده بود چنان تحت تاثیر گرانی قیمت دلار قرار گرفته که مجبور شده پیشنهاد همکاری با ده‌نمکی [که به نظر می‌رسید با فضای فکری او فاصله دارد] را هم بپذیرد. البته هومن برق‌نورد در سال ۹۷ هم در فیلم زندانی‌ها با ده‌نمکی کار کرده بود.

چرا سریال دادستان ناامیدکننده ظاهر شد؟

پخش این سریال از ۲۲ بهمن آغاز شد و از همان نخستین قسمت به شکل وحشتناکی تلاش کرد تا تماشاگرش را عذاب دهد. سریال دادستان با بازی‌های آماتور و دیالوگ‌های بیش از حد کلیشه‌ای تماشاگری که با دقت دنبالش می‌کند را به این یقین می‌رساند که همه عوامل سریال دست در دست یکدیگر داده‌اند تا عنوانی روح‌ویران‌کننده و طاقت‌فرسا را به تلویزیون تقدیم کنند.

سریال دادستان احتمالا فقط به این دلیل ساخته شده که بودجه هنگفتی از صدا و سیما دریافت شده به چندین حساب‌های بانکی منتقل شود و مسعود ده‌نمکی ک سابقه عکس‌گرفتن با باتوم در کنار دوربین را داشته این‌بار با تفنگ [و البته ماسک] هم تصویری از خودش ثبت کرده باشد. داستان علمی تخیلی سریال به حدی ناامیدکننده‌ روایت می‌شود که تماشاگر را از خودش زده می‌کند و آرمان‌هایی که در داستان شکل می‌گیرند هم به حدی کلیشه‌ای هستند که داستان را واقعا مضحک جلوه می‌دهند.

مسعود ده‌نمکی تلاش کرده با سریال دادستان سبکی نوین از سریال‌سازی را به تلویزیون ارائه دهد اما نتیجه ساخته او چیزی جز هدردادن وقت، جویدن لب‌ها از عصبانیت و تاسف برای ساختار سینما و تلویزیون ایران نیست. سریالی که یک بار دیگر ثابت می‌کند اگر سینما و تلویزیون ایران اندکی شایسته‌سالار بود، حتی فضای ساخت یک مستند کوتاه را هم به ده‌نمکی نمی‌داد.

نقد سریال قورباغه را در ویجیاتو بخوانید:

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (91 مورد)
  • Hsj
    Hsj | ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

    این نظر شخصی تو است.این فیلم اصلا هم مضحک نبود.
    با نظرات شخصی و چرت و پرت،سایتتون رو تخریب میکنید.
    آدولف هیتلر چه ربطی به این سریال داشت آخه

  • Wind
    Wind | ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

    مردم مثل اینکه نقد نخوندن تاحالا،دلیل نمیشه چون با نقد یک فیلم طرفیم عقیده سازنده هاش رو نادیده بگیریم.خیلی ساده هستش قضیس این نقد.نمیشه برای یک اثر بدون نگاه به سازندش نقد نوشت.

  • EIVOR
    EIVOR | ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

    دیدن این سریال ...... وقت تلف کردن نیست بعد بازی‌کردن شوتر اول شخص که بینایی رو افزایش میده وقت تلف‌کرده دیدن این سریال وقت تلف کردن نیست اما بازی کردن گیم که باعث سرعت عمل و بهتر شدن قدرت تصمیم گیری میشه وقت تلف کردنه دیدن این سریا وقت تلف کردن نیست اما بازی کردن گیم که باعث میشه انگلیسیت در حد تافل بره بالا وقت تلف کردنه دیدن این سریال وقت تلف کردن نیست اما بازی کردن گیم که باعث خلاقیت میشه (ماینکرافت و خیلی بازی های دیگه) وقت تلف کردنه دیدن این سریال وقت تلف کردن نیست اما بازی کردن گیم که هزار تا چیز به ما یاد میدن تو پایان بازی وقت تلف کردنه دیدن این سریال وقت تلف‌کردن نیست اما بازی کردن .یم که بمز این فایده ها کلی فایده دیگه دارن وقت تلف کردنه اخرش هم میگن هیچی نمیشی
    انگار نگاه کردن فوتبال و این سریال ها اون ها رو کاری کرده که یه بنز تو پارکینگشون پارکه ۲ تا ویلا دارن شمال تو تهران زعفرانیه خونه ی ۱۰۰۰ متری دارن الان هم میخوان برن کانادا حداقل جرعت کنید برید ویدیو های اول کئوکسر رو ببینید هزار تا ادم رو ببینید که با گیم از این رو به اون رو شدن اینم یه بدبختی مایه از دست عقاید پدر مادر ها البته ین بالث نمیشه ما پدر مادرمون رو دوست نداشته باشیم شما باید پدر مادرتون رو بزارید رو سرتون و بهش احترام بگذارید لطفا بخاطر این جور چیزا دل پدر‌ماور های خودتون رو نشکنید اصلا هرچقدر بد باشن?❤

    • EIVOR
      EIVOR | ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

      اقا من هر چی میزارم دیس میدید?

      • Vtac
        Vtac | ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

        چون با اینکه مخالف این سریال مضحک و احمقانم ولی یه بحث بی مورد رو داری مرتبط میکنی

  • kasra-Witcher
    kasra-Witcher | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

    مسعود ده نمکی یکی از کارگردانای حکومتیه و از کسایی که به سیستم وابسته هستند چندان نمیشه انتظارات داشت . من با اینکه طرافدار اخراجی های یک و دو ایشون بودم ولی داستانی که فیلم ادعا میکرد بر اساس واقعیت از شخصیت اصلی فیلم هست رو اصلا درست نبود مجید سوزوکی در عالم واقعیت یه ادم خوب و شاغل بود اصلا هم لات نبود و قصد ازدواج داشت ولی برای عشق و عاشقی جبهه نرفت ده نمکی یه جورایی بیشتر سواستفاده از داستان این شهید کرد . و اینکه ادامه دادنش به خصوص بعد از قسمت دوم فقط باعث بدنامی اخراجی ها شد چون سازندهاش فقط دنبال پول پارو کردن از این عنوان معروف بودن . نکته دیگه اینکه من کلا هیچ علاقه ای به سریال و فیلمهای ایرانی ندارم به نظرم نود درصدشون الکی و بدون رعایت یک ساختار منسجم و داستان پرمحتوا ساخته میشن به نظرم وقت خودتونو هیچ وقت پای سریال های ایرانی نگذارید به جاش میتونید :

    برکینگ بد / گیم اف ترون / چرنوبیل / مستر روبات / دارک ...... وکلی سریال های تاپ خارجی دیگه که کلی چیز ازشون یاد میگیرد نگاه کنید

    • EIVOR
      EIVOR | ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

      هانیبال کاراگاه حقیقی و .....

      • kasra-Witcher
        kasra-Witcher | ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

        کارگاه حقیقی فصل یکیش خیلی عالی بود

    • EIVOR
      EIVOR | ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

      من سریال ایرانی فقط هیولا و قورباغه و کار های مهران مدیری مثل شب های برره قهوی تلخ رو دیدم

  • MeyTi-Gamer
    MeyTi-Gamer | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

    چیزی که نوشتید صرفا تسویه شخصیتون با صداسیماست نه یه نقد واقعی و به درد بخور
    واقعا این جور مطالب برازنده سایتتون نیست ...

  • Shadowcancer
    Shadowcancer | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

    چیزی که شما نوشتید نقد نبود بلکه تخریب بود. خودتون رو جای همه گذاشتید و جای اونا قضاوت کردید این نوشتار در شأن این سایت نبود.

    • آرش پارساپور
      آرش پارساپور | ۱۹ اسفند ۱۳۹۹

      شما توی تیتر چیزی به اسم نقد میبینید؟ این یک یادداشت درباره سریال هست. یادداشت نویسی با نقد نویسی زمین تا آسمون متفاوته.

  • Dr-hpc
    Dr-hpc | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

    ولی اصلا وارد کردن ادولف هیتلر و اپوزیسیون نازی ها رو توی این نقد نفهمیدم?
    چه ربطی به ایران داره؟

    • witcherpunk
      witcherpunk | ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

      واقعا چه ربطی داره...

      • Vtac
        Vtac | ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

        واقعا نیاز به گفتن داره؟ داره تاریخ شروع ساخت اثر های سفارشی رو میگه.
        هوش به سن نیست ولی چند سالتونه که چیز اینقدر واضحی رو متوجه نمیشید؟

      • a-sef
        a-sef | ۱۸ اسفند ۱۳۹۹

        خواست چرت و پرتاشو با این حرفای دهن پرکن پوشش بده

  • MOS
    MOS | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

    اولا سلام، دوما خسته نبشید، من سریالو ندیدم علاقه ایم به هیچ عنوان به کارهای آقای ده نمکی ندارم، ولی مقاله رو که خوندم فهمیدم قراره به خیلیا بر بخوره و بذارین صادق باشیم خیلی اسمشو نمیشه نقد گذاشت واقعا یه جاهایی توهین آمیز بود ، با همه احترامی که واسه تیمتون قائلم بیشتر یاد ویدیو های یوتیوبر ها افتادم که شروع میکنن به یه چیزی گیر میدنو خرابش کنن تا ویدیوشون ویو بخوره.

    • آرش پارساپور
      آرش پارساپور | ۱۹ اسفند ۱۳۹۹

      همونجور که به دوست دیگرمون هم گفتم. شما توی تیتر چیزی به اسم نقد میبینید؟ این یک یادداشت درباره سریال هست. یادداشت نویسی با نقد نویسی زمین تا آسمون متفاوته. اینها بدیهیاته واقعا.

  • Dr-hpc
    Dr-hpc | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

    داداش من فکر میکنم شما مشکلت با ده نمکی بود?
    هر چند تا یه جاهایی باهات موافقم و کلا فیلم های امنیتی که درست میشه فیلم درست حسابی نیست فانتزیه.دادستان هم فیلم دندونگیری نبود.فیلم ها نمیتونن نسل امروزی رو پای خودشون بنشونن.حتما هم یه داستان عاشقانه باید وسطش باشه?و کلا فیلم هارو خراب میکنن.
    ولی اینکه شما از اخراجی ها شروع کردی به بمباران تا دادستان ،یکم زیادی بود.

  • Mrstrange
    Mrstrange | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

    شوخی میکنی دیگه؟
    assassin creed آموزش تاریخ؟
    اساسین کرید از تاریخ صرفا به عنوان یه بستر توجیح کننده برای داستانش استفاده میکنه و چیزی که توی بازی هست فقط ۵ درصد شبیه تاریخه. شما اگه میخوای تاریخ یاد بگیری بشین ۷ ساعته کل تاریخ اروپا رو بخون نه اینا کلی وقت پایه بازی بزاری اونم برای دونستن اینکه مثلا لئوناردو داوینچی شخصیتی بود که در رم زندگی میکرد.

    • Mrstrange
      Mrstrange | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

      دوست عزیز از همین چند جمله ای که راجب تاریخ نوشتید مشخصه که چقدر کامنت قبلی من درست بود.
      سپاه جاویدان رو که توی تاریخ ابتدایی بچه ها میخونن حالا نمیدونم شاید شما اونموقع تاریخ دوست نداشتی. خشایارشاه بزرگترین پادشاه ایران؟ این جمله رو خوندم سر درد گرفتم. خشایارشا یکی از بدترین شاهان تمام سلسله ی هخامنشی بود اون کسی بود که هیچ وقت قاطعیتی توی تصمیماتش نداشت و سریع فریب میخورد کسی بود که پایتخت آتن رو با آتش کشید ولی یهو هوای خونه کرد و وسط جنگی که توش پیروز بودیم همه چی رو ول کرد. این بود که یونان دوباره سر پا شد و آخر سر باعث نابودی سلسله هخامنشیان شد. اون زرهی هم که تو بازی دیدین مطلقا شبیه واقعیت نبود . یعنی واقعا شما اینارو باور کردی؟ آخی چطوری با اون ماسک عجیب و غریب میشه جنگید؟
      متاسفانه حرفی که زدم به خاطر همین بوده. assassin صرفا از تاریخ جهت پیشبرد داستان های ساختگیش استفاده میکنه و خیلی جاها برای دراماتیزه کردن داستانش دست به تحریف و تولید تاریخ میزنه.
      لطفا داستان پردازی فیلم ها و بازی ها رو مبنای اطلاعاتتون قرار ندید

      • Mehrab_A
        Mehrab_A | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

        سپاه جاویدان زمان داریوش شاه شکل گرفت بعد چجوری کوروش دستور داده ماسکشونو در نیارن????????
        خواهشا بازیارو منبع اطلاعات تاریختون قرار ندین

        • Mehrab_A
          Mehrab_A | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

          ویکی‌پدیا؟ ???
          میخوای الان خودم برم تو ویکی‌پدیا کل اطلاعاتشو تغییر بدم؟

          • Mehrab_A
            Mehrab_A | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

            اون از تاریخ ایران که اساسینو منبع خودت قرار دادی اینم از این که ویکی‌پدیا رو منبع خودت کردی
            تو دانشگاه های معتبر هرکی از ویکی‌پدیا استفاده کنه جریمه میشه چون هرکی هرچی دلش بخواد میره مینویسه و خیلی از اطلاعاتش غلطه بعد تو رفتی برا من 200 خط از ویکی‌پدیا کپی پیست کردی میگی من حرفی نداشتم
            من اگه بخوام به اساسین از 100 یک نمره بر اساس دقت تاریخیش بدم به زور 2 میدم اونم صرفا بخاطر اسمای بعضی از شخصیتاشه
            هر جایه دنیا بگی اطلاعات تاریخیتو از اساسین میگیری حتی خود سازنده هاش بهت میخندن

          • Mehrab_A
            Mehrab_A | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

            اون از تاریخ ایران که اساسینو منبع خودت قرار دادی اینم از این که ویکی‌پدیا رو منبع خودت کردی
            تو دانشگاه های معتبر هرکی از ویکی‌پدیا استفاده کنه جریمه میشه چون هرکی هرچی دلش بخواد میره مینویسه و خیلی از اطلاعاتش غلطه بعد تو رفتی برا من ۲۰۰ خط از ویکی‌پدیا کپی پیست کردی میگی من حرفی نداشتم
            من اگه بخوام به اساسین از ۱۰۰ یک نمره بر اساس دقت تاریخیش بدم به زور ۲ میدم اونم صرفا بخاطر اسمای بعضی از شخصیتاشه

          • Mehrab_A
            Mehrab_A | ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

            من تا دلت بخواد کتاب تاریخی خوندم و اطلاعاتم تو این مورد صد برابر توئه
            کتاباشم همه از تاریخ شناسای ایرانی و خارجی بوده نه از ویکی‌پدیا و اساسینز

          • Mrstrange
            Mrstrange | ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

            چه خوب که شما به غیر از گیم تاریخ هم خوندید تا مثل بعضیا قصه سرایی فیلم ها و بازی ها رو نزنید پای واقعیت . اطلاعات تاریخی اون دوستمون هم خودش به اندازه کافی شاهده غلط بودن حرف هاش هست

          • Mehrab_A
            Mehrab_A | ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

            تاریخ عشقه! مخصوصا تاریخ باستان

    • Amir-M
      Amir-M | ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

      حاجی اگه هدفت یاد گرفتن تاریخه اینا رو تو یک چند تا سایت معتبر سرچ بزنی تو ۲۰ دقیقه اطلاعات بسیار مفید و خوبی دستت میاد نیازی نیست ۷۰ ساعت بازی کنی
      دیگه هم نمیای بگی خشایار شاه بهترین شاه ایران بود?

      • Amir-M
        Amir-M | ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

        دکتر ما قبولت داریم

  • Arvinam
    Arvinam | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

    خب مشخصه که این گونه صحبت های بی دلیل و بی منطق، تو کت هیچ کس نمیره

    • Arvinam
      Arvinam | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

      بزارید کامنت قبل من بیاد اول?
      این کامنت من دنباله کامنت قبلیمه که هنوز تایید نشده و درباره خود متن نیست

  • Arvinam
    Arvinam | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

    یادمه در بخشی از سریال که درباره موضوع امنیت هوایی ایران بحث میکردن، استاد کلاس با راحتی و بدون جواب دادن مستقیم و فقط با دوتا شعار دادن، بحث رو فیسله داد و همه هم براش دست زدن!!!

  • Strider013
    Strider013 | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

    با این که لحن مطلب زیادی تند و تیز بود ولی آره درسته
    هدف هایی که این سریال داشت به جای اینکه غیر مستقیم بیاد بگه زارت و زارت از قسمت اول تا آخر بازیگرا توش شعار دادن و تقریبا از نظر محتوایی مضحک شده بود

  • ahmad008
    ahmad008 | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

    سلام
    چرا هرکی مثل شما فک نمیکنه آدم بدس؟اخراجی ها فیلم ضعیفی بود !بعدم چرا هرچی فیلم اینجوریه رو شما نقد میکنید ؟چیزی دوست ندارید رو نبینید چرا آخه میبینید درسته فیلم خیلی جاها ضعیف بود ولی حرف خوبی داشت . شما آقا زاده رو گفتی شعاری دیدن این فیلم جرم است رو گفتی شعاری میشه بگی چی شعاری نیست اینارم نمیسازن شما میگید اینا میخوان خودشونو خوب نشون بدن شما چرا یه فیلم کوتاهی چیزی نمیسازید شاید اون گرفت?

    • Dr-hpc
      Dr-hpc | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

      شاید اخراجی ها الان ضعیف به نظر برسه ولی واقعا طنز بود.?

    • Wind
      Wind | ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

      نمیشه رفت بیرون و شروع کرد به حرف زدن و موقع بازخورد گرفتن بگی دوست نداری گوش نده،راضی نیستی استفاده نکن،نمی خوای جمع کن از ایران برو در حالی که اجازه انتخاب جایگزین رو به ملت نمی دن.بله همش سعاری بود و میگفت فلان جا فقط کثیفه،بقیه جاها پاکه و معصوم شما فقط اینجا رو آلوده بدون که دور بعدی درست میشه.

    • آرش پارساپور
      آرش پارساپور | ۱۹ اسفند ۱۳۹۹

      خیلی از بهترین فیلمهای تاریخ سینمای ایران شعاری نیستند. شاید لازم باشه توی دیدن آثار سینمایی گزیده‌تر عمل کنید

  • callofduty
    callofduty | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

    سلام
    فارغ از ماهیت فیلم به نظر میرسه که کل متن نوشته شده حتی نقد هم به شمار نمیاد. چون نقد یک سری اصول داره که به جز یکی ۲ تاش، هیچ کدوم در این مقاله رعایت نشده. اتفاقا بسیار مایه تاسف هست که از اول تا آخر نوشته بگیم فیلم بد و مضحکه و به اشکال مختلف هم این لغت رو تکرار کنیم در سراسر متن بدون اینکه ذره‌ای از تحلیل و منطق پشتش باشه. این روش مال بچه‌هاست نه آدم بزرگ‌ها.
    به نظرم تیم ویجیاتو باید فیلترهای درست برای مقاله‌های نقد فیلم بگذاره چرا که با نظر دادن های غیر تخصصی راجب به فیلم‌ها، سابقه و اعتبار خوبش رو در تحلیل بازی‌های رایانه‌ای هم از بین می‌بره.

    • Keivan2500
      Keivan2500 | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

      کلا سبک شون همینه، تخریب بدون منطق فنی و تکنیکی، اگه همین فیلم بود میگفتم نظر نویسنده‌س اما رویه و سبک کارشون اینه...
      انگار روی اینکه مخاطبشون اهل تحلیل نیستن خیلی حساب کردن

    • Mrstrange
      Mrstrange | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

      کاملا درسته؛ این طور برخورد رادیکالی با فیلم، خارج از خوب یا بد بودن خود فیلم، اسمش "نقد" نیست و بیشتر شبیه واکنش یک نوجوان 16 ساله هست که در تقلا برای نشوندن حرفش به کرسی دیگرانه. من با نقد رادیکال(چه رادیکال مثبت و چه منفی)مشکل ندارم اتفاقا بعضی از فیلم ها لایق این طور نقد ها هستند منتها این اصلا نقد نیست. اگر هم قصد نویسنده اصلا نوشتن نقد نبوده بهتر بود کمی با تحلیل منطقی و نا با ارجاعات تاریخی دهن پرکن حرفش رو بزنه.

    • Kian-1375
      Kian-1375 | ۳۰ اسفند ۱۳۹۹

      شما در عنوان می بینی نوشته شده باشه نقد؟این نقد نیست،یه نظر شخصیه.حالا چون شخصیه،نویسنده حق داره هرچی دلش میخواد بگه.

  • Keivan2500
    Keivan2500 | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

    مدتی که که رسانه شما رو دنبال میکنم ،این اولین بار نیست و قطعا آخرین هم نخواهد بود ،کلا هر محصولی که با موضوع ضد فساد و ضد ساختار سیستماتیک فساد ساخته بشه و بخواد کمی به جامعه امید تزریق کنه با همین واکنش از طرف مجموعه شما روبرو میشه!!!
    بحث در مورد رفتار کلی رسانه شما قطعا خیلی بیشتر و عمیق تره و مخاطبی که تلاش کنه کمی از فاصله و بصورت کلی به شما نگاه کنه قطعا متوجه میشه...

    • Seyed Vengeance
      Seyed Vengeance | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

      داش نقد ویجیاتو بر اساس کیفیت سریاله
      جدا از مفهوم سریال
      وقتی سریال مزخرفه باید گف ک مزخرفه

      • Keivan2500
        Keivan2500 | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

        پیشنهاد میکنم بجای جبهه گرفتن ، یکبار نقد رو بخونید ، متوجه میشد که کاملا برعکس حرف شما این یک نقد تکنیکی نیست بلکه یک نقد محتوایی هست.
        البته که بنده با تکنیک سریال بسیار بسیار مشکل دارم.

    • Mehrab_A
      Mehrab_A | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

      کاملا موافقم

    • Ramin-abysswalker
      Ramin-abysswalker | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

      دوست عزیز چرا رسانه یهو تصمیم گرفت تو دو سال اخر دولت فیلم و سریال ضد فساد بسازه ؟؟ مردم ک گوششون مخملی نیست می دونن مشکل کجاست. نیاز نیست یه سریال زیر صفر ک از طرف جبهه مخالف دولت حمایت میشه بهشون بگه. امید با این چرت و پرتا تزریق نمیشه با بهبود وضعیت معیشت ک امیدم برمیگرده که می دونیم اونم برنمیگرده.

      • Keivan2500
        Keivan2500 | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

        بحث من کلا در مورد نوع رفتار دوگانه ویجیاتو با فیلمهایی با این حال و هوا ست، اینجا بحث تکنیکی نمیکنن و با تمام وجود تخریب میکنن و این خیلی کار چیپی هست، اینکه این فیلم از نظر ساختار ضعیفه قبول اما اینکه از نظر ایجاد باور به اینکه هنوز میشه به آینده امیدوار بود بر خلاف نظر شما روی مردم تاثیر مثبت داره...

        • Ramin-abysswalker
          Ramin-abysswalker | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

          وقتی فیلمی و سریالای مثه این حتی کوچکترین اصول اولیه فیلمبرداری رو رعایت نمی کنن چیشو نقد کنه. فقط می مونه داستان ک اینم از داستاناشون. منظورت از امید دولت بعدیه ?? بشین تا امید واست بیاد. خوبه قبلیارم دیدی و اینو میگی

    • Keivan2500
      Keivan2500 | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

      من در مورد مشکلات فیلم با شما موافقم، اما ویجیاتو مغرضانه نقد نه تخریب می‌کنه ،اگر همین فیلم بود میگفتم بله شما کاملا درست میگید اما نوع رفتارشون با تمام فیلمهای مشابه همینه ،مثل دیدن این فیلم جرم است مثل آقازاده و ....

      • Wind
        Wind | ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

        آخ آخ آخ،ویجیاتو بد،چرا این فیلم و سریال خوب رو که صرفا بی پرده داشتن از فساد انتقاد میکردن رو تخریب کرد.اصلا نمی خواستن بگن یه جا بده بقیه جاها پاک ها...

    • Mrstrange
      Mrstrange | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

      در تصدیق حرف شما باید بگم که متاسفانه خیلی از آدم های مدعی تصور میکنند که فیلم هر چه که سیاه تر باشه ارزش هنری بیشتری داره. اینا همونایین که با یه ذره داد و هوار و صورت و چهره لت و پار توی فیلم مرعوب میشن و تمام قد دست به تحسین فیلم میزنند اما اگر خدای نکرده یک فیلم ایرانی از زاویه خوشبینانه روایت بشه برچسب فیلم ساده لوح یا فیلم عوام فریبانه و حکومتی روش میخوره. وقتی یک نفر اگزوتیسم موجود توی فیلم کم ارزشی مثل ابد ویک روز رو با نقد اجتماعی اشتباه میگیره نباید حتی به خودش اجازه بده که در مورد فیلم ها صحبت کنه. دادِستان قطعا فیلم ضعیفیه اما تلنگری که به مخاطب میزنه چندین برابر فیلمی مثل ابد و یک روزه که صرفا یک چهره اگزوتیک داره و مطلقا دغدغه ای رو به مخاطب القا نمیکنه

      • Vtac
        Vtac | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

        آره واقعا ابد و یک روز ضعیف و بی ارزشه...
        هنر یعنی دهنمکی.تلنگر هم یعنی دهنمکی
        خندیدیم

        • Mrstrange
          Mrstrange | ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

          من کی گفتم هنر یعنی دهنمکی؟
          اصلا خوندید که چی نوشتم؟
          من اتفاقا گفتم دادستان فیلم به شدت ضعیفیه .
          به ابد و یک روز هم نگفتم ضعیف گفتم کم ار.زش(امیدوارم تفاوت این دوتا رو بدونید) منظورم از کم ار.زش بودن اینه که تمام عناصر فیلم توجیح شده است و فیلم با این همه ادعای اجتما.عی بودن وروشن فکر بودن مطلقا نقد اجتما.عی درِ.ش موجود نیست و هیچ دغدغه ای به من مخاطب القا نمیکنه که مثلا
          "چرا جامعه پایین شهری این زندگیشونه؟"
          "چطور میشه از فروپاشی خانواده های درگیر اعتیا.د جلوگیری کرد؟"
          و....

          • Vtac
            Vtac | ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

            این که نمیاد چرا؟ رو نشون بده ضعف نیست
            خیلی چیزای عمیق تری رو میگه

    • Vtac
      Vtac | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

      کسی با مبارزه با فساد سیستمیک مشکلی نداره
      ولی با اداشو دراوردن چرا.مشکل داریم.
      این و آقازاده و این زباله ها، ادا دراوردن برای قشر بی سواد و ساده لوحن

    • Wind
      Wind | ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

      اوووووه،اینو،باور کرده اصلا میشه چیزی ضد فساد ساخت تو ایران.این ضد فساد سیستماتیک نیست،میخواد بگه یسری جاها کثیفه ولی اصل کار سالمه.ضدیت با فساد سیستماتیک میزنه به ریشه.

  • Vtac
    Vtac | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

    کلا این سریال بدرد کسایی میخوره که از گول خوردن لذت میبرن
    دوس دارن فکر کنن قبل از این هشت سال مملکت گل و بلبل بوده

    • mrobot
      mrobot | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

      سلام و عرض ادب
      درسته که شخص ده نمکی تقریبا چیزی از مفهوم سرگرمی متوجه نمیشه ولی این دلیل نمیشه تا بدون بررسی دیدگاه افراد تر و خشک رو با هم بسوزونی عزیز دل

      • Vtac
        Vtac | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

        دیدگاهشون که واضحه. دیالوگا از بس فیک و خنده دار و شعار زادن که از ۵ کیلومتری روشون برچسب سفارشی خورده
        “درسته مردم اشتباه کردن ولی عوضش دیگه درست رای میدن”
        چقدر زیر پوستی...
        از چی دفاع میکنی؟????

    • Dr-hpc
      Dr-hpc | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

      دوست عزیز غیر از اینه از امکانات مملکت استفاده میکنی؟
      درست رو تو همین مملکت خوندی؟الان اینجوری زبون میریزی؟مشکل هست زیادم هست ولی اصلاح پذیره.

      • Dr-hpc
        Dr-hpc | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

        لحنم یکم تند بود معذرت میخوام.
        ولی وضعیت واقعا اینقدریم که فکر میکنید بد نیست.

        • Vtac
          Vtac | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

          ربط حرفت رو نمیفهمم.مگه منتی سرم دارم؟
          وضعیت افتضاحه.نسخه ی به روز تر کره شمالی هستیم
          گول بخور

          • Dr-hpc
            Dr-hpc | ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

            میدونی چه قدر کره شمالی قوانین سخت گیرانه داره!اصلا این حرف درستی نیست که میخوای کشورو کره شمالی به روز بگی!
            اگرم فکر میکنی بهت توهین شده ازت معذرت میخوام

          • Vtac
            Vtac | ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

            میدونستی به سگ مردم گیر میدن؟
            میدونستی بسته های شبانه اینترنت حذف شده تا دانشجو ها دیر نخوابن؟ یعنی به ساعت خواب آدم بالغ کار دارن.
            میدونستی یه خانم برای اینکه گفته بود کمتر بچه دار بشید با برچسب های مختلف رفت زندان؟
            میدونستی تو شخصی ترین اتفاقات و فضاهای زندگیت دخالت میکنن؟
            کجا میری و با کی میری و کی میاد و میره ...
            بله...نگفتم کره شمالی.گفتم کره شمالی به روز تر

        • Ramin-abysswalker
          Ramin-abysswalker | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

          تو صف مرغ وایستادی ؟
          تو صف تخم مرغ وایستادی ؟
          بازار رفتی ببینی مردم چجوری نون درمیارن ؟
          بابا ننت موز کیلو 50 تومن واست میخرن ؟؟
          دیدی یه پیتزا زیر 40 تومنم دیگه نیست ؟؟
          دیدی مردم نمی تونن یه شلوار بخرن ؟؟

          پشت گوشی واسه کسی فتوا نده. بابات تا خرخره می کنه تو حلقت ندیدی مردم چجوری زندگی می کنن.

          • Vtac
            Vtac | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

            دقیقا.تازه تو فقط مالی رو داری نگاه میکنی. بحث مالی یه طرف قضیس...احترام نذاشتن به ساده ترین و ابتدایی ترین حق و حقوق یه طرف دیگه

          • Amir-M
            Amir-M | ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

            احسنت.

          • Dr-hpc
            Dr-hpc | ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

            کی گفته تا خر خره توی عشق و حالم؟منم توی صف مرغ و روغن وایسادم.
            منم دارم توی جامعه متوسط جامعه زندگی میکنم.پدرم کشاورزه.
            اقا زاده نیستم.همه این گرونی هارم میبینم.اما راه اصلاح داره.
            اصلا بحث نکنیم بهتره از بحث مجازی چیزی گرم نمیشه بحث باید چهره به چهره باشه.ولی هیچ وقت زود قضاوت نکن!من هم از این مردمم.
            این چه وضع حرف زدنه؟!تا خرخره میکنه تو حلقت؟

          • Dr-hpc
            Dr-hpc | ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

            خلاصه میکنم میشه اصلاحش. کرد.همش قابل برگشته.

          • Dr-hpc
            Dr-hpc | ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

            همه اینها رو درک و تجربه کردم پدر منم مدیر مسئول نیست.کشاورزه.
            منم تا خرخره دهنمو پر نمیکنم.من هم از طبقه متوسط جامعه ام.زود قضاوت نکن.
            بحث بی فایدست

          • Dr-hpc
            Dr-hpc | ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

            فتوا ندادم.
            اخرشم اگر فکر میکنی بهت توهین شده عذر خواهی میکنم.?

      • Dr-hpc
        Dr-hpc | ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

        جناب حسنوند باور کن به خدا میشه اصلاحش کرد.

    • mohammadaminazizMohammadi
      mohammadaminazizMohammadi | ۲۰ اسفند ۱۳۹۹

      حداقل از این دولت که بهتر بوده خودشون رفتن تو صداوسیما اعلام کردن این میزان تورم بعد از انقلاب بی سابقه بوده

  • INSA
    INSA | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

    نمیشه بودجه سریال های چرت و مسخره ای مث دادستان و لیسانسه ها و فوق ليسانسه هاو................. برای مردم صرف میشد؟ ?

    • Seyed Vengeance
      Seyed Vengeance | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

      هه!
      فک میکنی اینا مردم براشون مهمه؟
      داش تازه جهرمی هم گفته ک بسته ها رو بخاطر این گرون میکنن سال آینده ک پولش بره تو جیب گدا و سیما

      • Seyed Vengeance
        Seyed Vengeance | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

        این ی خبره
        اونایی ک دیس میدن
        زبون ندارن بگن بره چی مخالفن؟

    • Hhd
      Hhd | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

      فوق لیسانسه ها ولیساننسه ها که خوب بود

  • AminCheatar
    AminCheatar | ۱۵ اسفند ۱۳۹۹

    سلام
    خدمت آقای به اصطلاح منتقد
    خواستم نکاتی رو خدمتتون عارض بشم
    اول که این نکته رو به کل سایت عرض میکنم چون درمورد فیلم دیدن این فیلم جرم است هم این اتفاق افتاد لطفا فیلم رو از موضوع و هدفش نقد نکنید اگر با موضوع فیلم مشکل دارید اینکه نقدش نکنید بهتر از اینکه بی هیچ دلیل خاصی یه نقد بد براش بنویسید
    دوم اینکه من متوجه نشدم که چرا شما این سریال رو مضحک میدونستید درسته که این سریال از لحاظ فنی واقعا ضعف های اساسی داره و خود من هم خیلی با این قضیه مشکل داشتم اما برداشت من از اینکه شما بی ذکر هیچ دلیلی این سریال رو مضحک دونستید اینه که با اصل این سریال مشکل دارید
    سومین نکته اینکه همه دیگه ميدونند که آقای ده نمکی کارگردان نیست و خبرنگار هست پس نمی دونم چرا با ذکر این مطلب در مقاله تون این موضوع رو در نظر نگرفتید
    چهارم اینکه کارگردان های زیادی هستند که با یه تیم بازیگری خاص اکثر مواقع کار میکنن مثال بارزش آقای مدیری و ده ها کارگردان دیگه داخلی و خارجی که دوست دارند با یه تیم بخصوص کار کنند
    در ضمن اگر از دیدن یه سریال رنج می‌برید پس میتونید خودتون رو آزار ندید کسی مجبورتون نکرده برید چهارتا فیلم رو که دوست دارید نقد کنید تا هم خودتون اذیت نشید هم یه چهارتا مطلب درمورد فیلم هم تو این سایت باشه
    من خودم علاقه ای به سینما و تلویزیون ایران ندارم و روزی نیست که مطالب روز سینما رو دنبال نکنم این رو هم میگم ا بدونید از خودم حرف نمی زنم
    در آخر هم میگم که دنبال پاسخ نیستم و حرف هام رو زدم و اگر جوابی دادید پاسخ نخواهم داد چون این بحث ما درمورد مسائل فیلم نخواهد بود
    شاید جایی از مطلب تند شده باشم پس بابتش عذر میخوام
    در نهایت این رو هم بگم که من چون تلویزیون رو دنبال میکنم سریال هایی رو دیدم که صد ها برابر بدتر از این سریال بودند و هیچ هدفی در خودشون نداشتند اما سریال دادستان در پشت خودش یه ایده داره که من باهاش موافقم و شما مخالف که میتونست بهتر بهش پرداخت اما این آدم در حال درصدد نابودی ایده خودش نبوده پس اینکه شما ایدئولوژی دیگه ای دارید دلیل بر این نیست که زحمت های کارگردان رو زیر سوال ببرید
    این رو هم بگم که هر فیلمی که به اصطلاح امروزه ارزشی میگن از نظر من خوب نیست و حتی خیلی از فیلم های که من باهاش مشکل دارم فیلم های مثل فیلم های آقای مهدویان یا فیلم تنگه ابوغریب هست

    • آرش پارساپور
      آرش پارساپور | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

      دوست عزیز. امکان نداره یک فیلم «سیاسی» که با موضوعش سر زبونها افتاده رو از نظر محتوایی بهش نگاه نکرد. غیر از این کار اشتباه و غیرحرفه‌ای هست. ضمنا آقای ده‌نمکی خبرنگار هستند و کارگردان هم هستند، چه خوشمون بیاد از این موضوع چه نیاد ایشون چندین و چندین فیلم «کارگردانی» کردند. در مورد رنج دیدن یا رنج ندیدن تماشای یک سریال هم فکر نمیکنم نیازی به اجازه دیگران باشه که ما چی رو ببینیم و چی رو نبینیم.
      پی نوشت: ایده پشت سریال به بدترین شکل و زمخت ترین شکل ممکن بیان شده و همین مساله باعث «مضحک» بودن سریال میشه.

      • a-sef
        a-sef | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

        آقای پارساپور
        نقد اسمش فحاشی نیستا
        در این نقد نویسنده چندین بار به جای پرداختن به سریال، فقط با کلمات بازی کرده. همان ابتدا گفته مزحک. سپس زباله. بعد انتقاد از شخصیت دهنمکی میکند. نقد خوب خیلی هم عالیه.من این سریال رو دوست داشتم هرچند در کارگردانی و انتخاب بازیگر خوب نبود ولی اینکه یک رسانه حرفه ای از لفظ منفور برای کلیه بازیگران یک سریال استفاده کند نشان از نقد غیر منصفانه دارد. واقعا کلبه بازیگران این سریال منفور بودند؟؟؟؟ متاسفم که نقد کردن رو با فحاشی اشتباه گرفتید

        • Ramin-abysswalker
          Ramin-abysswalker | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

          همین که سریالو دوست داشتی دیگه کافیه ??? با همینا حال کن.

        • آرش پارساپور
          آرش پارساپور | ۱۹ اسفند ۱۳۹۹

          در این «یادداشت» نویسنده به سریال دادستان پرداخته و هیچ «نقد» در کار نبوده چون «دادستان» اصلا قابل نقد نیست از بس پرته!

    • Ramin-abysswalker
      Ramin-abysswalker | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

      دوست عزیز یه ذره تفکر بد نیست. این سریال دنبال عدالت خواهی این داستانا نبود. یه سریال دم انتخاباتی برای خراب کردن دولت و جبهه دولت بود. ایده ای هم جز ایجاد نفرت نسبت به جبهه فعلی نداشت. خودمونو ب کوچه علی چپ نزنیم. ببخشید ببخشید خیلی باید کم سن باشی یا فهمت پایین باشه ک این موضوع رو نگیری. مگر اینکه نون خور این ایده و ایدنولوژی هستی.

      • Amir-M
        Amir-M | ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

        آفرین

      • mohammadaminazizMohammadi
        mohammadaminazizMohammadi | ۲۰ اسفند ۱۳۹۹

        مگه دولت خوبی هم بوده؟با این تورم و گرانی دلار

  • MRJoker
    MRJoker | ۱۵ اسفند ۱۳۹۹

    راضیم ازت آقای سلیمانی ?
    به روباه میگن شاهدت کیه میگه دمم(البته بلا نسبت روباه)
    شده حکایت رژیم و صدا و سیماش

    • Dr-hpc
      Dr-hpc | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

      داداش این رژیمه؟
      خودتونو دارید گول میزنید.
      رژیم رفت!
      شمام بدویید برید بلکه برسید

    • erfangood
      erfangood | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

      رژيم غدايي رو ميگي؟رژيم گرفتي؟

    • mohammadaminazizMohammadi
      mohammadaminazizMohammadi | ۲۰ اسفند ۱۳۹۹

      رژیم گرفتی؟این رژیم هایی که تو می گیری قدیمی شده دیگه الان آدم رژیم نمیگیره

  • Arash20
    Arash20 | ۱۵ اسفند ۱۳۹۹

    نقد رو دوست داشتم??

مطالب پیشنهادی